Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Malla Collin

Kaikki meistä ajattelivat lapsina, että musta tulee aikuisena näyttelijä tai laulaja. Mallasta tuli näyttelijä, laulaja ja aikuinen, joka ei tappanut sisältään lapsen mielikuvitusta.

Ainutlaatuisen pohjoisen monilahjakkuuden kappaleissa kuuluu herkkyys, polveilevat ihmisyyttä ja ihmistä läpileikkaavat tarinat ja leikittelevä elämänilo ja elämänpaska. Malla Ylijurva kasvoi Rovaniemellä, josta hän ammensi mukaansa lapsuutensa pohjoiset maisemat, sekä teatterilavojen parrasvalot. Teattereiden ovet eivät olleet automaattisesti auki nuorelle haaveilijalle, mutta Malla raivasi periksiantamattomasti tiensä kaupunkilaisten rakastamaksi näyttelijäksi puhumalla sekä silkalla taidolla. Vuosien varrella hänestä tuli koko Rovaniemen tuntema näyttelijä ja laulaja. Kotikaupunkinsa keikkalavat valloittanut Malla kulki Simerockista Hartwall Arenalle ja aina Kiinaan asti laulamaan siitä, mikä saa hänet syttymään.

Nuoresta iästään huolimatta Malla on ehtinyt kokemaan elämää niin oikealta kuin nurjaltakin puolelta, uskaltaen silti aina katsoa eteenpäin kääntäen vielä seuraavan kortin tai kiven. Saman rohkeuden ja seikkailunhalun siivittämänä Malla asuu nyt Helsingin sydämessä, työskentelee näyttelijänä ja loistaa muun muassa K-Supermarketin mainostähtenä. Mikään haaste ei ole tälle Lapin naiselle liian suuri ja seuraava rooli, laulu tai maailmanvalloitus on aina vain askeleen päässä.

Yhteystiedot

KEIKKAMYYNTI:

Petri Ekman
Central Line Entertainment Oy
0400 866 413
petri.ekman@centralline.fi

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUPYYNNÖT:

Lauri Holopainen
Central Line Entertainment Oy
050 331 2022
lauri.holopainen@centralline.fi

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit