Edu Kettunen


Laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen muistetaan parhaiten järkälemäisestä hitistään Lentäjän poika. Yli kymmenen soololevyn lisäksi lauluja on syntynyt myös toisten artistien esitettäviksi. Mm. Kim Lönnholmin tuplaplatinaa myyneen Minä olen muistanut -albumin nimibiisi on Edun käsialaa. Vuonna 2006 Edu pokkasi Juha Vainio -rahaston tunnustuspalkinnon, joka myönnetään vuosittain ansioituneelle suomalaiselle sanoittajalle.

Lokakuussa 2016 julkaistaan Edun uusi albumi Autioilla Rannoilla. Huhtikuussa 2021 juhlitaan Edun 60-vuotisjuhlaa ja keväälle sopivasti julkaistaan kirja, joka on eräänlainen Edun musiikillinen elämäkerta. Kone älä hyydy -kiertueen konsertit starttaavat Oulusta huhtikuussa ja samaan aikaan ilmestyvä uusi kokoelmalevy paketoi Kettusen tähän astisen uran komeasti! 

Kautta uran Edun lauluissa on soinut humaani ja lämmin sanoma. Kappaleiden tarinat ovat tarkkasilmäisiä otoksia elämän erikoisista tavallisuuksista.  Tarinankertojana hän on ihan omaa luokkaansa. Laulunkirjoittajana Kettusen tyyli nojaa vahvasti amerikkalaiseen lauluntekijä-perinteeseen. Tottakai tarinoissa on myös paljon autoja ja koiria! 

Keikkamyynti:
Ossian Marttala
040 571 8814
ossian.marttala@centralline.fi

Seuraa Edua:
Facebook: EduKettunenOfficial

Promotional photos

Tours