EINI


EINI valloittaa konserttisalit marraskuun alusta alkaen . Kiertue starttaa Turusta ja huipentuu Poriin joulun alla. Kaikkiaan ryhmä kiertää 11 paikkakuntaa etelästä pohjoiseen, lännestä itään.

Suomalaisen musiikin ikoni EINI on luonut upeaa ja pitkää uraa jo vuodesta 1977 alkaen. Takana on 8500 keikkaa, 14 albumia ja kymmeniä singlejä. Hittejä kuudelta eri vuosikymmeneltä, jotka me kaikki muistamme: Yes sir, alkaa polttaa, Kesä ja yö, Haloo Hela Finland , Xanadu, Mä jään, Draamaa, Tilkkutäkki, Vihdoin valmis . . .ja monia muita listojen kärkeen kivunneita iskelmiä.

Viimeisin albumi Vihdoin valmis julkaistiin syyskuussa 2020. Samanniminen konserttikiertue esittelee artistin monipuolista musiikkia koko hänen uransa ajalta ja lupaa tunnelmasta toiseen vaihtuvan konserttielämyksen.

Raikkaat tuulet puhaltavat nyt taustalla, kun Eini aloitti 3-vuotta sitten  yhteistyön uuden bändin kanssa ja lähtee ryhmän kanssa ensimmäiselle yhteiselle konserttisalikiertueelle. Artisti kokeekin olevansa etuoikeutettu, kun saa työskennellä energisen, huippuammattilaisista koostuvan muusikkoryhmän kanssa

 
Bändin kokoonpano :
Eini Laulu
Jonne Aho  Basso / Laulu
Samuli Paldanius  Kitara / Laulu
Jussi Voutilainen  Rummut /Lyömäsoittimet
Pentti Väisänen  Piano / Koskettimet / Laulu

 

Keikkamyynti:
Petri Ekman
0400 866 413
petri.ekman@centralline.fi

Lars Pajumäki
050 551 4204
lars.pajumaki@sonymusic.com

 

PR ja haastattelupyynnöt:
Katja Toivainen
040 701 1686
katja.toivainen@helsinkicalling.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Sami Rikala
Sony Music Entertainment Finland
0400 766 879
sonymusic.fi

Seuraa Einiä:
Instagram: @einiofficial
Facebook: @Eini
www.eini.fi

Promotional photos

Tours