Fetty Wap (USA)


Miljardeja streamaava trap-tähti Fetty Wap Helsinkiin!

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva hip hop -komeetta on noussut ykköskaartiin vain muutamassa vuodessa

Fetty Wap Euro Stop Tour 2019 + supports
Sunnuntai 19.05.2019
Helsinki, The Circus
Liput: 44,50€
S/K-18

Tapahtuman ennakkoliput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

Trap Queen -megahitillään ainoastaan Spotifyssä jo 662 miljoonaa streamia ja Youtubessavideollaan ”vain” 627 miljoonaa katselukertaa kerännyt Fetty Wap saadaan Suomeen toukokuussa! Myös muilla biiseillään yhdeksännumeroisia lukuja tahkova supernimi nähdään Helsingissä The Circuksessa sunnuntaina 19.5.2019. Kyseessä on samalla tähden ensimmäisen Euroopan-kiertueen ainoa esiintyminen Suomessa Central Line Entertainmentin järjestämänä. 

Viime vuonna viimeisimmän albuminsa Bruce Wayne julkaissut Fetty Wap alias Willie Maxwell III on sinkaissut jättimenestykseen vain muutaman vuoden aikana, alkaen aina miehen nimeä kantavan debyyttialbumin päätymisestä Billboard 200 -listan ykköseksi vuonna 2015.

New Jersey ei ollut nuorelle miehelle kaikkein helpoin kasvualusta, ja hän on päättänyt jo uransa alusta, vuonna 2014 julkaistun Trap Queen -sinkun aikaan, tehdä asioita toisin: Päätarkoitus ei ole ollut tähdätä kuuluisuuteen, vaan käyttää menestystä ja sen mukanaan tuomia varoja kotiseutujen hyvinvointiin.

”Tällaista ei tapahdu ihmisille, jotka ovat kotoisin sieltä, mistä minä tulen. Monikaan ei saa mahdollisuutta”, hän perustelee.

Fetty Wap on kertonut ammentavansa inspiraatiota paitsi esimerkiksi Gucci Manen, Three 6 Mafian Juicy J:n ja Project Patin tekemisistä sekä haitilaisesta kulttuurista – myös livenä Haitin lippu on ollut oleellisena osana hänen esiintymisiään.

Seitsemän lapsen isä on päätynyt viime vuonna myös kirjoittamaan yhdessä Trey Songzin, Rihannan ja Kanye Westin kanssa, piipahtaen yllätysvieraana myös mäistä jälkimmäisimmän Roc City Classic -showssa. Fetty Wap on käyttänyt kuuluisuuttaan esitelläkseen myös muita tulevaisuuden tekijöitä, esimerkiksi Montana Buckzin sekä P Dicen, unohtamatta omaa porukkaansa Remy Boyz 1738 -ryhmää.

http://fettywap.com

Lisätiedot tapahtumasta ja haastattelupyynnöt:
Henri Ekman
Central Line Entertainment
040 1591919
henri.ekman@centralline.fi
www.centralline.fi

Promotional photos

Tours