PikkujouluCircus


Kaikkien aikojen pikkujoulutapahtuma lähtee nyt kiertueelle

Viime vuonna Jyväskylässä potin räjäyttänyt PikkujouluCircus järjestetään tänä vuonna usealla paikkakunnalla.

PikkujouluCircus järjestettiin ensimmäistä kertaa Paviljonki Areenalla Jyväskylässä 1.12.2018. Viime vuoden tapahtuma poiki runsaasti positiivista palautetta juhlakansalta sekä itse esiintyjiltäkin. ”Palaute kannusti meitä viemään konseptia eteenpäin ja usea kaupunki kiinnostui tapahtumasta välittömästi”, Jyväskylän Messujen myyntijohtaja Jaana Kiilamaa kertoo.

Viime vuoden kommentteja juhlijoilta oli mm. ”mahtava tapahtuma”, ”elämäni parhaat bileet” ja ”hienoimmat bileet, missä olen ikinä ollut”. Myös artistit kiittelivät; ”Järjestäjä oli näissä kekkereissä päättänyt miettiä yksityiskohdat maaliin”, totesi Tuure Kilpeläinen Facebook-päivityksessään.

Tänä vuonna Central Line Entertainment ja Jyväskylän Messut järjestävät PikkujouluCircuksen viidellä eri paikkakunnalla; Jyväskylän lisäksi kiertueeseen tulee mukaan Kuopio, Helsinki, Rovaniemi ja Vaasa. Tapahtumien artistikattausvaihteleepaikkakunnittainjamukanaonSuomenkuumimmatartistitkutenKaijaKoo,LauriTähkä, Eppu Normaali, Popeda ja moni muu

.
PikkujouluCircus erottuu muista pikkujoulutapahtumista elämyksellisyydellään ja visuaalisuudellaan. Tavoitteena on tuoda pimeän talven keskelle värikäs sirkus. Onnistuneen toteutuksen kannalta tärkeässä asemassa Jyväskylän Messujen oman osaamisen lisäksi ovat ammattitaitoiset yhteistyökumppanit.

Luvassa on sirkusaiheista oheisohjelmaa ja loistokasta ruokaa sekä juomaa. Tarkoituksena on siis viettää pitkä ilta hyvän viihteen, ruoan ja musiikin parissa. ”Halusimme tehdä jotain hieman erilaista kuin pelkän keikkatapahtuman ja lähdimme kehittelemään sirkusteemaa illan ympärille. Se tuntui herkulliselta aihiolta ohjelman ja somistuksen kannalta”, Kiilamaa kertoo. Muutakin ohjelmaa on luvassa artistien lisäksi. ”Illan aloittaa huikea PikkujouluCircus Show eli paikalle kannattaa tulla ajoissa”, Kiilamaa vinkkaa. ”Juhlakansaa kannustetaan osallistumaan myös pukeutumalla teeman mukaan.”

Tapahtumaan on saatavilla peruslipun lisäksi myös kahta eritasoista VIP-pakettia, joihin sisältyy ruokailu. Tässäkin on suunnittelussa pyritty ottamaan huomioon mahdollisimman pitkälle illan teema, joten parhaat VIP- paikat löytyvät luonnollisesti Tirehtöörin Vaunusta, jossa isäntänä toimii illan Tirehtööri.

Liput tulevat myyntiin perjantaina 17.5.2019 klo 9.00 Ticketmasterille ja Lippupisteelle. Tapahtuma on K-18.

Paikkakunnat:
Kuopio, pe 1.11.2019
Helsinki, la 9.11.2019
Jyväskylä, pe-la 29.-30.11.2019
Mikkeli, la 30.11.2019
Rovaniemi, to 5.12.2019
Vaasa, la 7.12.2019

Lisätiedot: www.pikkujoulucircus.fi


Central Line Entertainment Oy
Petri Ekman, toimitusjohtaja
puh. +358 400 866 413
petri.ekman@centralline.fi

Jyväskylän Messut Oy
Jaana Kiilamaa, myyntijohtaja
puh. +358 50 372 5620
jaana.kiilamaa@paviljonki.fi

Promotional photos

Instagram

Tours