Smokepurpp (USA)


SoundCloud-räpin supertähti Smokepurpp saapuu keikalle Tampereelle!

Maaliskuussa Sprsaklubin iltaa tähdittää amerikkalainen räppäri Omar Pineiro eli Smokepurpp keikkailee Tampere-talon Sorsaklubilla sunnuntaina 10.3. Räppärin hitit kuten Nephew (feat. Lil Pump) ja Audi ovat saavuttaneet satoja miljoonia toistoja streamauspalveluissa ja tehneet Smokepurppista yhden tämän päivän kysytyimmistä SoundCloud-räppäreistä. Illan muut artistit julkaistaan myöhemmin.

Floridassa kasvanut Pineiro aloitti uransa tuottajana. Hän innoitti muun muassa ystävänsä Lil Pumpin räpin saralle ja on tehnyt yhteistyötä myös hiljattain menehtyneen XXXTentacionin, Lil Yachtyn ja Juicy J:n kanssa. Kuten monet muut tämän päivän kovimmat räppärit, myös Smokepurpp nousi suuren yleisön tietoisuuteen SoundCloudiin lataamiensa kappaleiden kautta. Jo hänen ensimmäinen kaupallinen mixtape Deadstar (2017) ylsi Billboard 200 -listan sijalle 42, ja viime vuosien sinkkujulkaisut ovat nostaneet räppärin suosiota entisestään. Smokepurpp valittiin hiljattain myös hiphop-lehti XXL:n kymmenen kovimman rap-tulokkaan joukkoon.

Smokepurppia pidetään yhtenä tämän päivän monipuolisimmista ja viihdyttävimmistä hip hop -artisteista. Kaikki merkit viittaavat siihen, että hän on matkalla kohti maailmanmainetta.

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestettävä uusi klubikonsepti. Sorsaklubi houkuttelee aikaisilla soittoajoillaan ja useilla ikärajattomilla keikoillaan myös yleisöä, jotka eivät käy perinteisillä rokkiklubeilla. Sorsaklubilla esiintyvät keväällä muun muassa GZA, Redrama, Uniikki, Asa ja Cledos. Keikkailtojen klubi-DJ:nä toimii Blockfesteiltäkin tuttu DJ Misterhustla.

”My style is too versatile to be compared to anybody. It’s different things. I got stuff that sounds like you can mosh to and then I got stuff that sounds like you could make love to.”
– Smokepurpp, XXL Magazine 2017

Ilta on ikärajaton, konsertissa on erillinen anniskelualue.

Showtime alkaa klo 20, ovet avataan klo 19.
Tapahtuman kesto riippuu esiintyjien määrästä ja tapahtuman luonteesta.

Liput 35 €
https://bit.ly/2RhoQu4


PROMOTER:

Henri Ekman

puh. +358 40 1591919

email. henri.ekman@centralline.fi


 

Promotional photos

Instagram

Tours