The Game (USA)


The Game palaa Suomeen! – perjantaina julkaistavalla levyllä mukana tähtikaarti Ed Sheeranista Chris Browniin

Born 2 Rap -albumi jäänee länsirannikon tähden viimeiseksi

The Game (USA)
Helsinki, The Circus
KE 26.02.2020
Liput: ennakkoon 35€ / ovelta 37€
K-18

Liput keikalle tulevat myyntiin ylihuomenna perjantaina 29.11.2019 kello 09:00 Lippupisteessä.

Tämän viikon perjantaina odotetun Born 2 Rap -albuminsa julkaiseva maailmantähti The Game alias Jayceon Taylor palaa Suomeen ensi helmikuussa. Kaksi vuotta sitten maassamme vierailleen räppärin keikka kuullaan Helsingissä The Circuksessa 26. helmikuuta 2020.

Sanojansa säästelemättömän kalifornialaisräppärin 24 raitaa sisältävä tuleva albumi on kunnianosoitus hänen omille suosikeilleen, joista myös levyllä on vierailemassa melkoinen joukko. Mukana ovat muun muassa albumin intron tehnyt Ed Sheeran, Chris Brown, Bryson Tiller, 21 Savage sekä Nipsey Hussle. Myös näyttelijänä tunnetuksi tullut The Game on ollut myös useasti Grammy-ehdokkaana, joten odotukset myös tulevan levyn kohdalla ovat luonnollisesti korkealla.

West Coast räpin kärkinimiin lukeutuva The Game varoitteli jo edellislevynsä aikoihin päättävänsä pian uransa levyttävänä artistina, mutta nyt tuo ajatus on otettu jälleen pöydälle, ja Born 2 Rap jää todennäköisesti miehen viimeiseksi levyksi.

”Olen aina ajatellut, että laatu on oleellista, ei määrä. Tämä albumi päättää mielettömän hienon aikakauden, ja olen kiitollinen kaikille artisteille ja tuottajille, jotka ovat olleet mukana saamassa aikaan tämän lopputuloksen. Olen enemmän innoissani fanieni puolesta kuin omastani, ja tästä albumista tulee klassikko”, miekkonen kertoo.

Kuukausittain seitsemän miljoonaa kuulijaa yksin Spotifyssä keräävä The Game on myynyt urallaan yli kymmenen miljoonaa albumia. Kuuntele esimakuna perjantain albumijulkaisuun jo aiemmin tässä kuussa julkaistu Stainless-single nyt täältä.

Liput keikalle tulevat myyntiin ylihuomenna perjantaina 29.11.2019 kello 09:00 Lippupisteessä.

The Game (USA)
Helsinki, The Circus
KE 26.02.2020
Liput: ennakkoon 35€ / ovelta 37€
K-18

Lisätiedot tapahtumasta ja akkreditointipynnöt:
Central Line Entertainment
Henri Ekman
040 1591 919
henri.ekman@centralline.fi
www.centralline.fi

Promotional photos

Instagram

Tours