Tilhet, pajut ja muut

Tilhet, pajut ja muut on yksi viime vuosien puhutuimmista uusista yhtyeistä. Radioissa soineilla kappaleillaan Vielä nuori, Puuhevonen ja Kaikki liikkuu eteenpäin tutuksi itseään tehnyt kokoonpano julkaisi hyvän vastaanoton saaneen esikoisalbuminsa vuoden 2016 alussa. Helsingin Sanomat kirjoitti tuolloin arviossaan, että Tilhet, pajut ja muut on palauttanut lämmön musiikkiin.

Kriitikoiden kehuma toinen pitkäsoitto Kunnes aika mennyt on ilmestyi syksyllä 2017. Helsingin Sanomat povasi yhtyeen voivan olla ”seuraava suuri suomirock-yhtye”.

Tilhet tarjoavat kuulijalle juuri sitä ajatonta lämpöä, jota populaarimusiikki nykyään usein kaipaa: orgaanisuutta ja tunnustuksellisia kuvauksia elämän taitekohdista. Energinen kokoonpano on ehtinyt kiertää Suomea erikokoisissa saleissa. Sen osat ovat nyt hioutuneet tiiviisti yhteen. Nämä laulut on tehty yhdessä laulettaviksi.

Yhtye on keikkatauolla koko vuoden 2019.


The new best band of the decade! Quality simply oozes from every single track as well as a huge inherent sound. They have an amazing ability to inject a real good factor into the listener and we are so proud of them. Come and join the ride!Agent:

Anssi Tähtinen

puh. +358 50 4913431

email. anssi.tahtinen@centralline.fi


Promotional photos

Tours