Ursus Factory

Ursus Factory on Suomen tärkein rockbändi.” – Teppo Vapaus, Nälkä 1/2017

Ursus Factory on helsinkiläinen garagerock-duo, jossa kaksi lapsenkasvoista jätkää, Jussi ja Allu, saavat aikaan hillittömän energian ja riffit lyövät turpiin mutta tunnelma on samaan aikaan täynnä miltei ylitsevuotavaa herkkyyttä. Keikalla bändi ottaa hyvien biisien, sattuman ja improvisaation avulla yleisön vahvasti osaksi primitiivistä rock-rituaalia, jossa on kyse enemmänkin pidäkkeettömästä itseilmaisusta kuin cooliudesta tai muusta tyhjänpäiväisestä.

Lukuisten kesän festarivetojen ja toinen toistaan hikisempien klubikeikkojen myötä Ursus Factory on vakiintunut yleisön keikkasuosikiksi ja yhtyeelle onkin soviteltu monen tahon toimesta Suomen kovimman livebändin viittaa. Viimeistään Monsp Recordsin kanssa viime vuonna solmittu levytyssopimus on määrä siivittää yhtye kulttisuosioon. Levy-yhtiö julkaisee Ursus Factoryn uuden pitkäsoiton helmikuussa 2019.

”Ursus Factory on säröisä ja kulmikas rockduo, jota on tituleerattu Suomen parhaimmaksi livebändiksi. Duo onkin ladattu täyteen kiihkoa ja jännitettä, joka on valmis räjähtämään silmille hetkenä minä hyvänsä. Huikean energialatauksen lisäksi bändillä on tarjota pirun kovia keikkahittejä, kuten Kaikki on niin vitun ihan jees ja Rakastuin lesboon, joka ei paljon The White Stripesille kalpene.” – Ilosaarirock 2018


Ursus Factory is Finland’s most important rock band.” – Teppo Vapaus, Nälkä-magazine 1/2017

Ursus Factory is a two-piece garage rock band from Helsinki, Finland. The two babyfaced guys Jussi and Allu have an unique talent to form enormous amount of energy on stage and make one hell of a show out of it.

Their songs are mostly about world-pain with a hint of snotty humor. If you ever get so see their show, prepare to be sucked into a primitive rock-ritual and find yourself up the stage screaming your lungs out along the catchy choruses. Ursus Factory is all about unrestrained self-expression – not about achieving the status to be hip or cool or something totally unnecessary.Agent:

Anssi Tähtinen

puh. +358 50 4913431

email. anssi.tahtinen@centralline.fi


Promotional photos

Tours