Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Aston Kalmari

Aston Kalmari on mukaansatempaavasta live-energiastaan ja koskettavista suomenkielisistä lyriikoistaan tunnettu rock-yhtye. Lappeenrannassa vuonna 2018 perustettu bändi kuvaa missiokseen madaltaa mielenterveyden haasteista puhumisen kynnystä.

“Tarkoituksemme on tarjota kuulijoillemme voimaannuttavaa samastumispintaa asioihin, joista ei yleensä kehdata puhua ääneen, kuten parisuhdeongelmat ja yksinäisyys. Parhaassa tapauksessa biisimme saavat yhtä aikaa kuulijansa tanssijalan vipattamaan ja tukahdetut tunteet purkautumaan. Rakastamme live-esiintymistä, ja se näkyy keikoillamme!” yhtyeen laulaja-kitaristi Aleksi Arola kommentoi.

Helmikuussa 2024 julkaistu, järjestyksessään toinen studioalbumi kantaa nimeä Mammanpojat. Basisti Ville Vuorio jatkaa avaamalla levyn punaista lankaa: “On paljon, mitä etenkin me miehet emme uskalla sanoa ääneen. Pelko ohjaa vaikenemaan, koska koulun pihalla opitut asenteet istuvat meissä tiukassa. Uskallanko olla oma itseni, jos vaarana on häpeä ja ulkopuolelle sulkeminen?”

Aston Kalmari on keikkaillut ja julkaissut musiikkia aktiivisesti. Kokoonpanon aiemmasta julkaisuhistoriasta löytyy debyyttialbumi ja kaksi EP:tä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Älä rakastu minuun, Ajan virta ja Takaisin pintaan.

”Aston Kalmari on kuin

Pahat pojat -elokuvan veljessarja. Pikkuisen kelmejä, mutta hyväsydämisiä herrasmiehiä, vaikka on tatuointeja ja kamat lujilla.” -Mika Kähkönen / Rajatapauksia-blogi

 

Aston Kalmari on:

Aleksi Arola – Laulu ja kitara
Samu Pellikka – Kitara ja taustalaulu
Ville Vuorio – Basso ja taustalaulu
Markus Tuhkalainen – Rummut

Yhteystiedot

KEIKKAMYYNTI:
Petri Ekman
0400 866 413
petri.ekman@centralline.fi

Linkit

Promokuvat

Keikat

19.07.2024
Parikkala, Parikkala Open Air
20.07.2024
Vesanto, MM-Reiska
26.07.2024
Mänttä, Mävifest
09.08.2024
Koria, Koria Roll
10.08.2024
Lappeenranta, 375-vuotisjuhlat
24.08.2024
Virrat, Hiekkaranta

Pääyhteistyökumppanit