Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
29.5.2023

PANDORA & Guests meet Riku Niemi Orchestra: TRUST ME 3.0

Ruotsalaistähti Pandora juhlistaa 30 vuotta valtaistuimella teknokuningattarena juhlakonsertissa Helsingin Musiikkitalolla 23. syyskuuta 2023! Luvassa juhlava, värikäs ja monipuolinen crossover-juhlakonsertti, jossa Pandoran elektroninen tanssimusiikki kohtaa Suomen Riku Niemi Orchestran. Konsertissa yleisö pääsee kokemaan laulajan, lauluntekijän, teknokuningattaren ja maailmantähden tavalla, jolla häntä ei ole koskaan aiemmin nähty.

Lue lisää
28.4.2023

Bernard Butler soolokeikoille Helsinkiin ja Tampereelle

Bernard Butler on yksi monipuolisimpia moderneja brittiläisiä musiikintekijöitä, ja oman sukupolvensa vaikutusvaltaisimpia kitaristeja. Ura starttasi komeasti Suede -yhtyeen kitaristina ja toisena säveltäjänä. Yhtyeen albumit ”Suede” ja ”Dog Man Star” ovat 90-luvun keskeisimpiä brittiläisiä rock-albumeita.

Lue lisää
27.4.2023

Tervetuloa keikkamyyntin Ostbass!

Ostbass on kuin luotu yökerhoja, festareita, after ski- ja opiskelijabileitä varten uskomattoman energisellä musiikillaan, johon kuuluvat viralliset ja vähemmän viralliset bailuversiot suomiklassikoista.

Lue lisää
18.4.2023

Samuli Putro yllätettiin palkinnolla kesken Tampere-talon konsertin

Vuoden 2023 Majaoja-palkinto on myönnetty Samuli Putrolle! Artisti yllätettiin  kesken konsertin Tampere-talossa, jonne mittava Automatka Ruotsiin -kiertue saapui viime lauantaina.

Lue lisää
24.3.2023

SAKARIAS julkaisee soolouransa debyyttisinglen Kaikki anteeksi

SAKARIAS esittää ikiroutaisia, suomenkielisiä kappaleita, joiden ytimessä on pohjoisesta kumpuava melankolia. Karujen olojen keskeltä nousevat herkät ja puhtaat elementit sekä tietynlainen ajattomuus tekevät artistin musiikista täydellistä iskelmää useille sukupolville. 

Lue lisää
7.3.2023

Central Linen uusin artistikiinnitys – SAKARIAS

SAKARIAS esittää suomen kielellä ikiroutaisia kappaleita, joiden reseptiin kuuluu melankoliaa ja pientä pilkettä silmäkulmassa. Karujen olojen keskeltä kumpuavat herkät ja puhtaat elementit tukevat artistista nousevaa pohjoisuutta.

Lue lisää
3.3.2023

Samuli Putron ikävä mummoa

Samuli Putron kahdeksas sooloalbumi Ikävä mummoa on häpeilemättömän nostalginen, toiveikas ja välillä täysin toivonsa menettänyt. Samalla se on Putron vahvin albumikokonaisuus ehkä koskaan.

Lue lisää
24.2.2023

Juha Tapio julkaisee uransa henkilökohtaisimman albumin

Elävien maassa -albumilla tarkastellaan ihmisen koko elämänkaarta Juha Tapio julkaisee uransa henkilökohtaisimman, 13. albuminsa Elävien maassa tänään, perjantaina 24.2. Albumilla tarkastellaan ihmisen koko elämänkaarta lapsuudesta nuoruuteen ja aikuisuuden kautta luopumisen hetkiin.

Lue lisää
1.2.2023

Maailmanlaajuisesti tunnettu Harlem Globetrotters saapuu jälleen Suomeen!

Taidokas näyttely koripallojoukkue The Harlem Globetrotters saavuttaa Suomen osana Jersey Mike’s Subsin esittämää maailmankiertuetta, jossa yleisö pääsee peliin mukaan ennennäkemättömällä tavalla! Globetrotters -tähdet kohtaavat Helsingin Jäähallissa Washington Generalsin.

Lue lisää
27.1.2023

Jukka Orma & Argentiinan Pusta tänään Sellosalissa

Tänään Sellosalissa esiintyy Jukka Orma & Argentiinan Pusta. Ohjelmisto koostuu jollain tavalla tangoon ja ehkä jopa kotimaiseen tanssilavaperinteeseen kuuluvista kappaleista. Yhtye on – luvallanne – ottanut vapauksia näiden eeppisten laulujen sovituksissa, mutta pyrkimys on kunnioittaa alkuperäisten henkeä ja aikansa ennakkoluulotonta lähestymistä.

Lue lisää
27.1.2023

Welcome Günther! Kaikki Suomen keikat myy Central Line Entertainment

Vuodesta 2003 Günther on levittänyt rakkautta ja työntänyt rajoja eri puolilla maailmaa. Ura on ollut täynnä loppuunmyytyjä festivaaleja, konsertteja ja klubikeikkoja. Vuosien saatossa Günther on onnistunut säilyttämään sukupolvien kautta kulkeneen ikoni statuksensa ja samalla pysymään ajankohtaisena.

Lue lisää
26.1.2023

Kaikki Pandoran Suomen keikat myy Central Line Entertainment!

Siitä ei koskaan ollut varsinaista epäilystä, että Anneli Magnusson päätyisi musiikkialalle. Kukaan ei kuitenkaan olisi osannut arvata genreä – techno/eurodance. Kun hän aloitti musiikillisen matkansa nuorena laulajana/lauluntekijänä Ruotsissa kantritunnelma ja erityinen rakkaus amerikkalaista folkmusiikkia kohtaan oli niin ilmeistä.

Lue lisää
19.12.2022

JUHA TAPION ELÄVIEN MAASSA KIERTUEELLLE LISÄKONSERTTEJA

Sekä artistin itsensä että fanien hartaasti odottama ja toivoma konserttisalikiertueen salit täyttyvät vauhdikkaasti. Ensimmäisenä loppuunmyytiin Helsingin, Oulun ja Hyvinkään konsertit. Tänään julkistettiin lisäkonsertit Helsinkiin ja Ouluun, jotta kaikille halukkaille riittäisi lippuja. Perjantain Seinäjoen Rytmikorjaamon keikka oli niin ikään loppuunmyyty, joten kiertueelle lisättiin vielä uusina kaupungit Seinäjoki ja Pori.

Lue lisää
10.12.2022

Hector – Hiekkaa Rintataskussa (Ystävän muistolle)

Hector on julkaissut uutta musiikkia kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Kyseessä on single HIEKKAA RINTATASKUSSA (Ystävän muistolle). Kappaleen tilasi Hectorilta hänen ystävänsä, edesmennyt taiteilija Vesa-Matti Loiri heinäkuussa 2021.

Lue lisää
9.12.2022

CENTRAL LINE MUKANA UUDESSA SUPPORT TAMPERE -KONSEPTISSA

Support Tampere on uusi tapahtumakonsepti ja nimensä mukaisesti ylistys Tampereelle. Kotikaupunkimme tulee olemaan keskeinen osa sekä keikkailtoja että oheistuotteita. Uusi kokonaisuus polkaistaan käyntiin jo tämän vuoden puolella, sillä ensimmäinen keikkailta järjestetään perjantaina 30.12. Olympiassa.

Lue lisää
8.12.2022

Tuure Kilpeläinen lähtee kevätkiertueelle 2023 – KEVÄTTAIKA

Kevään 2023 kiertueella Tuure Kilpeläinen esittää erikoiskokoonpanossa kirjoittamiaan lauluja, jotka hän on tehnyt sekä itselleen, että muille artisteille. 

Lue lisää
2.12.2022

Malla Collin tarjoilee Pusuja ja Puranaa syksyn pimeneviin iltoihin, uusi single ulkona!

“Pusuja ja Puranaa” on tarina siitä, kun kipu alkaa helpottaa ja ollaan vihdoin valmiita siirtymään eteenpäin, vaikkei omat jalat olisikaan vielä riittävän vahvat seisomaan itsekseen.

Lue lisää
1.12.2022

JUHA TAPIO – ELÄVIEN MAASSA 2023 KONSERTTISALIKIERTUE

Sekä artistin itsensä että fanien hartaasti odottama ja toivoma konserttisalikiertue on nyt täällä! Kiertue starttaa Hyvinkäältä maaliskuussa päättyen Helsingin Savoy Teatteriin huhtikuussa.

Lue lisää
30.11.2022

EDU KETTUNEN – CITY BY THE SEA

Edu Kettusen 17. albumi City By The Sea julkaistaan keväällä 2023. Albumi on hänen uransa ensimmäinen englanninkielinen albumi. Keväällä 2023 tulevan kiertueen konserteissa kuullaan siis englanninkielisiä uusia Edun kappaleita, mutta myös toki suomenkielisiä klassikoita uran varrelta.

Lue lisää
29.11.2022

”Irina Björklund vie ilmastorauhan uudelle tasolle – tavalla, joka todella koskettaa”

Haikuja Ihmiskunnalle -syntymäpäiväkiertue luonnon ja rauhan asialla helmikuussa 2023.

Lue lisää
29.11.2022

Konserttiarviointi: Irina Björklund vie ilmastorauhan uudelle tasolle – tavalla, joka todella koskettaa.

Taiteilija ja laulaja Irina Björklund tekee todeksi sen mistä moni vain haaveilee: luo taidetta, koskettaa, herättää ja muuttaa maailmaa. Ei saarnaten tai paasaten vaan kuulijaa kauniisti haikulla silittäen. ”Villi luonto on palautettava maapallollemme”, Irina vetoaa yleisöön konserttiteoksensa Haikuja ihmiskunnalle ensi-illassa, Pikku-Finlandiassa. 

Lue lisää
28.11.2022

JANNA, JESSE KAIKURANTA JA KAIHON KARAVAANI JULKAISIVAT JOULUKAPPALEEN

Janna, Jesse Kaikuranta ja Kaihon Karavaani yhdistivät voimansa tunnelmallisella joulukappaleella Gloria. Kappaleen julkaisun myötä käynnistyi myös artistien yhteinen koko Suomen kattava joulukiertue.

Lue lisää
25.11.2022

Suosittu Pelti Auki! -festivaalikiertue tulee taas! 

Suuren suosion saavuttanut Pelti Auki! Festivaalikiertue saa jatkoa ensi keväänä. Kiertue kiertää ympäri Suomen maalis-huhtikuussa 2023. Kehitelty versio kantaa nimeä Pelti Auki! Festivaali 2.0. Kiertuetta tähdittää maan heittämällä kovin bilekattaus: Petri Nygård, Erika Vikman, Pasi ja Anssi, Movetron, Faija, Waldo’s People ja Pandora.

Lue lisää
18.11.2022

Marraskuu, rock band from hell ja reilut kaksi minuuttia Pop-punkkia!

Rock band from hell julkaisi tänään uuden singlen “Lucky Loser”! Kappale on irroitus yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta, joka julkaistaan vuoden 2023 aikana. Bändin soundi on tuju – punkin ja rockin muodostama Pop-punk-cocktail ja  “Lucky Loser” on maistiainen siltä sekoituksen punkimmalta puolelta.

Lue lisää
15.11.2022

Laura Voutilaisen pysäyttävän hieno single kertoo kielletystä rakkaudesta

Laura Voutilaisen viime perjantaina 11.11. julkaistu pysäyttävän hieno single Me kertoo
kielletystä rakkaudesta, jossa ihminen on oikea, mutta aika väärä. Toisen rakkaudesta voi vain
haaveilla ”kun ei meistä voi tulla me”.

Lue lisää
11.11.2022

JANNALTA KOSKETTAVA JA HENKILÖKOHTAINEN SINGLE “NIIN KAUAN KU ME ELETÄÄN”

Jannan uusi single ”Niin kauan ku me eletään”, kertoo henkilökohtaisen tarinan hetkessä elämisen tärkeydestä.

Lue lisää
14.10.2022

Janna ja Jesse Kaikuranta Kaihon Karavaanin Joulu -kiertueen tähdiksi

Kaikki jouluihmiset, jouluttajat ja joulumusiikin ystävät saavat ylimääräisen musiikillisen joululahjan, kun supersuositut Jesse Kaikuranta, Janna sekä Kaihon Karavaani-yhtye lähtee yhteiselle joulukiertueelle. Tämä porukka käy joulumusiikin äärelle intoa puhkuen. Ohjelmistossa on parhaita joulumusiikin klassikkoja hienoin sovituksin, koskettavia tulkintoja, svengaavaa rytmiä sekä jalan alle käyvää keinuntaa! Kaihoa ja rytmiä.

Lue lisää
23.9.2022

Harlem Globetrotters keräsi yli 3000 ihmistä Metro Areenalle! 

Harlem Globetrotters -tapahtuma oli alun perin suunniteltu järjestettäväksi Hartwall Areenalla jo vuonna 2020. Viimeinkin kahden vuoden sekä kolmen siirron jälkeen tapahtuma päästiin toteuttamaan Susijengin kotipesänä tunnetulla Espoon Metro Areenalla. Tapahtumaa oli selkeästi odotettu janoisesti, kun jonoja muodostui areenan edustalle jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Eilen pelanneita Globetrotters tähtiä nähtiin Suomessa jo 2020, kun he […]

Lue lisää
16.9.2022

Uusi peli- ja urheilutapahtuma Finefest järjestetään Lempäälässä Ideaparkin Bläk Boksissa lokakuussa

  Lokakuun lopussa nähdään Lempäälän Ideaparkissa uusi Finefest peli- ja urheilutapahtuma, jossa e-urheilu yhdistyy perinteiseen urheiluun. Finefest on messutyyppinen tapahtuma, jossa kävijät pääsevät kokeilemaan erilaisia Eloveena -haasteita, sekä tutustumaan peli- ja urheilumaailman edustajiin. Tapahtumaan odotetaan 3000 kävijää viikonlopun aikana. Odotetut kävijät ovat pääsääntöisesti lapsiperheitä sekä kaikenikäisiä urheilu- ja e-urheilufaneja. Finefest järjestettiin ensimmäisen kerran huhtikuussa Lempäälän […]

Lue lisää
9.9.2022

HECTOR ” VIELÄ EHTII” -konsertit 2022

Mestari palaa konserttilavoille 4:n vuoden tauon jälkeen.

Viime keväänä 75 vuotta täyttäneellä suomalaisen pop/rock-musiikin elävällä legendalla oli ennen ”HEXIT”-jäähyväiskiertuettaan v. 2018 ja koronaepidemian tapahtumasulkuja tapana järjestää yleisölleen Power Bandinsa kanssa myöhäis-syksyn pimeään aikaan erikoiskonsertteja, aluksi kotikaupungissaan Helsingissä, sittemmin myös Tampereella ja Turussa. Näistä konserteista kehkeytyi yli kymmenen vuoden aikana toistuva käytäntö, keikkaperinne.

Lue lisää
3.9.2022

TUURE KILPELÄISELLÄ JA KAIHON KARAVAANILLA VIIMEISET KEIKAT NYT VIIKONLOPPUNA

  Yhtye heittää jäähyväiskeikkansa Tampereella historiallisella esiintymispaikalla Frenckellin tapahtumapihalla Tampereella perjantaina ja lauantaina. Viimeinen yhteinen keikkakesä on ollut Tuure Kilpeläiselle ja Kaihon Karavaanille kiireinen ja antoisa. Alkuvuodesta julkistettu yhteisen tien päättyminen toistaiseksi on siivittänyt yhtyeen entistäkin energisimpiin esiintymisiin. Tiivis yhteishenki ja soittamisen ilo on ollut näkyvää ja hurmoksellisesta tunnelmasta ovat nauttineet täysillä sekä yhtye että yleisö. […]

Lue lisää
27.8.2022

Irina Björklundin hyväntekeväisyyskonsertilla istutetaan puita

#suomenluonnonpäivä Juuri tänään on ihanaa ja arvokasta olla suomalainen, kun Suomen luonnon päivää juhlistetaan ja liputetaan jo kymmenettä kertaa – toistaiseksi ainoana maailmassa. ”Irina Björklund on omalla ihastuttavalla tavallaan innoittanut useita ihmisiä ympäri maailman maapallomme ja ihmiskunnan hyvinvoinnin äärelle, myös meidät. Olemme tehneet yhteistyösopimuksen One Tree Planted -järjestön kanssa ja käynnistäneet hiilijalanjäljen analysointia erityisesti livetoiminnassa. […]

Lue lisää
26.8.2022

Samuli Putron uusi Kakarat-single kaipaa menneeseen ja kurkottaa samalla tulevaan

Palkitun artistin single on ensimmäinen julkaisu ensi vuoden maaliskuun tulevalta albumilta “Ai saatana, että jännittää taas. Eikö tämä voisi muuttua yhtään helpommaksi”, kysyy uuden Kakarat-nimisen singlensä 26.8. julkaiseva muusikko Samuli Putro. Jännitys taitaa kuitenkin siltä osin olla turhaa, että Kakarat on haikean tarttuva festaribiisi, Putroa pirteimmillään. Kappale kertoo huolettomasta nuoruudesta – ja hieman myös siitä […]

Lue lisää
26.8.2022

Malla Collinin uutuussingle “Pakko Jatkaa” on ulkona!

Tiedote 26.08.2022 Credit: Italo Moncada Malla Collin julkaisee uransa toisen singlen “Pakko Jatkaa”! Malla: “Ihmiset näkevät toisissa helposti juuri ne asiat, jotka haluavatkin nähdä. Usein on helpompi sulkea silmät totuudelta kuin myöntää, että toinen ei ollutkaan se keneksi yritit häntä maalata. “Pakko Jatkaa” kertoo totaalisesta hukassa olemisesta – siitä, kun missään ei tunnu olevan enää […]

Lue lisää
9.8.2022

Juha Tapio, Happoradio ja Uusi rakkaus korkkaavat Bläk Boks Liven!

Ideapark Lempäälän yhteydessä toimivalla uudella tapahtuma-areenalla käynnistyvät Bläk Boks Live -tapahtumat! Tapahtumakonseptin korkkaavat huippusuosittu Juha Tapio, ikisuosikki Happoradio sekä tulevaisuuden nimi Uusi Rakkaus.

Lue lisää
7.8.2022

Juha Tapion uran suurin konsertti keräsi Ratinan Stadionille 20 000 juhlijaa

Juha viihtyi yleisön joukossa usean kappaleen aikana catwalkin ja B-lavan ansiosta. Kuva: Julius Konttinen  Yksi Suomen suosituimmista artisteista, Juha Tapio, esiintyi lauantaina 6.8. Ratinan stadionilla Tampereella Elossa! -konsertissa 20 000 juhlijan edessä. Juhan reilun parituntisen show’n aikana lavalla nähtiin lämppäreiden lisäksi yllätysvierailijoina myös Samuli Edelmann ja Mikael Gabriel.  Tapahtuman lipunmyynti kävi vilkkaana vielä tapahtumapäivänä. Juha Tapion […]

Lue lisää
3.8.2022

Irina Björklundin hyväntekeväisyyskonsertilla istutetaan puita ja uutuuskirjalla suojataan Suomen luonnonmetsiä

”Mutta sitten koitti päivä, jolloin luin Sir David Attenborough’n kirjan Yksi elämä, yksi planeetta – ja oma elämäni muuttui. Tarvitsin tuon potkun ymmärtääkseni, miten huonosti asiat planeetallamme todellisuudessa ovat. Totesin, etten voi jatkaa elämääni ihmisenä ja taiteilijana ottamatta omaa vastuutani planeettamme, ihmiskuntamme tulevaisuudesta. Niin syntyi Haikuja ihmiskunnalle.” -Irina Björklund uutuuskirjassa Haikuja ihmiskunnalle (Viisas Elämä 2022) […]

Lue lisää
21.6.2022

Juha Tapion suurkonsertin lämppärit julki – Ratinan stadionille rakentuu Juhan Juhlakenttä

Yksi Suomen suosituimmista artisteista, Juha Tapio, esiintyy lauantaina 6.8. Ratinan stadionilla Tampereella. Elossa! -nimisen konserttipäivän lämmittelijäesiintyjät on nyt julkaistu. Ratinan permanto muuttuu elokuisena iltana ainutlaatuiseksi Juhan Juhlakentäksi.  Juha Tapion tähänastisen uran suurimmassa konsertissa on peräti neljä lämmittelijää: iki-ihana Irina, kesäiltojen pitkäaikainen keikkasuosikki Jukka Poika, Pohjola-hitillään Suomen virallisen radiolistan ykköseksi noussut kuopiolainen laulaja-lauluntekijä Olli Halonen ja tänä keväänä The Voice of Finland -kilpailun […]

Lue lisää
17.6.2022

Rock band from hell tykittää kesän 2022 käyntiin uutuussinglellään Saturday!

  Oululainen rock band from hell julkaisee tänään toisen näytteensä tulevalta debyyttialbumiltaan! “Saturday” on kesäinen punk-rock anthem, jonka voi kuvitella soivan niin hikisillä klubeilla kuin stadioneillakin. “Biisi kertoo ironisella tavalla  turhautumisesta elämään – fiktiivisesti  ”Ratched” -sarjan inspiroimana. Ensimmäinen versio syntyi itse asiassa jo vuosia sitten, mutta biisi herätettiin uudelleen eloon yhdessä Blind Channel kitaristi Joonas […]

Lue lisää
10.6.2022

”Pidä musta kii,” pyydetään Laura Voutilaisen uudella singlellä

  Rohkaiseva kappale syntyi turvan ja rauhan tarpeesta Laura Voutilainen julkaisi perjantaina 3.6., singlen Pidä musta kii. Kappale syntyi epävarmassa maailmantilanteessa, jossa ihmiset kaipaavat turvaa sekä rauhaa. Pidä musta kii rohkaisee tukeutumaan rakkaisiin, koska emme ole täällä yksin. ”Luottamusta kysytään kaikissa elämänvaiheissa. Maailmantilanne herättää luonnollisesti vastavoimia ja tästä vastavoimasta syntyi tämä laulu”, kertoo Laura Voutilainen. […]

Lue lisää
18.5.2022

Enää ei tarvitse etsiä jatkopaikkaa, kun Nyt On Jatkot! -kiertue starttaa marraskuussa 2022!

Kiertueella mukana Captain Jack (GER), Movetron, Chorale sekä Poju.

Nyt On Jatkot on marras-joulukuussa Suomea ympäri kiertävä klubikonsepti, jossa jatkoja ei tarvitse etsiä ravintolaillan päätteeksi. Täällä on jatkobileet heti käynnissä! Kiertuetta tähdittää huikea bilekattaus: Captain Jack (GER), Movetron, Chorale ja Poju. Kiertueen tirehtöörinä toimii DJ Toivonen. Tällä kiertueella saa irrotella luvan kanssa. Se on vähintäänkin paita pois!

Lue lisää
13.5.2022

Kuuma punk rock-tulokas Rock Band From Hell kritisoi nykyajan somekulttuuria uudella Kylie Dreams -singlellään

Oululainen, modernia rockia soittava Rock Band From Hell on julkaissut tänään uuden singlensä Kylie Dreams. Kappale on ensimmäinen julkaisu tulevalta debyytiltä, jota bändi työstää parhaillaan Central Line Entertainment -yhtiölle, joka samalla vahvistaa asemiaan laajenaen toimintaansa livetoiminnasta myös musiikin julkaisijaksi.

Lue lisää
28.4.2022

TUURE KILPELÄINEN JA KAIHON KARAVAANI – KATTAVA KESÄKIERTUE JA UUSI SINKKU VIELÄ ENNEN PITKÄÄ TAUKOA

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani toistaiseksi viimeiselle kesäkiertueelleen ennen yhtyeen taukoa
PERILLÄ! -kiertue kattaa 24 esiintymistä ja jatkuu aina syyskuun alkupuolelle

Lue lisää
21.4.2022

Malla Collin starttaa artistiuransa uutuussinglellä Märempii unii

Malla Collin tunnetaan teatteri- ja elokuvanäyttelijänä sekä K-Supermarketin mainoskasvona. Hän aloittaa artistiuransa esikoissingellään Märempii unii, joka julkaistaan perjantaina 29.4.2022.

Lue lisää
13.4.2022

Irina Björklund & The Shubie Brothers: HAIKUJA IHMISKUNNALLE – HAIKUS FOR HUMANITY

Rauhantekijä-sarjasta tuttu Irina Björklund ja rennon energinen The Shubie Brothers-yhtye syventyvät niihin pieniin arkisiin keinoihin, joilla maailmaa parannetaan – niin kanssaihmistä kuin luontoa kunnioittaen.

Lue lisää
16.3.2022

Ikisuosikki Juha Tapio palaa 2 vuoden tauolta ja nähdään ensi kesänä livenä festareilla ympäri Suomen.

Kesä huipentuu Elokuussa Tampereen Ratinassa järjestettävään jättikonserttiin!

Lue lisää
4.3.2022

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani järjestää Ukrainan tukikonsertin 11.3. yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani järjestää tukikonsertin Pelastakaa Lapset ry:n kanssa Ukrainan lasten hyväksi Espoon Sellosalissa perjantaina 11.3. klo 17-18. Konserttiin on mahdollista osallistua valtakunnallisesti striimin kautta.

Lue lisää
4.3.2022

Oman alansa tähdet vastasivat kutsuun antaa takaisin planeetalle: HAIKUS FOR HUMANITY – SIEMEN ISTUTA

Tänä perjantaina 04.03.2022 HAIKUS FOR HUMANITY-projekti lanseerataan toden teolla, kun ensimmäinen sinkku, Plant a Seed julkaistaan. Englanninkielisten Haikujen lukija Daniel Henney on tuttu ääni fantasiasarjojen ystäville. Henney tähdittää paraikaa eeppistä  fantasiasarjaa The Wheel of Time  (Ajan pyörä), joka perustuu Robert Jordanin samannimiseen kirjaan.  

 

Lue lisää
24.2.2022

Uudet sivut!

Värkkäiltiin tässä aikamme kuluksi uudet nettisivut. Onnistui aika hyvin vai mitä?

Lue lisää
24.2.2022

Tätä on taas odotettu – Suomi ja tapahtumat avautuvat jälleen asteittain.

Katsotaan yhdessä eteenpäin! Luvassa on innostavia keikkoja, vangitsevia esityksiä, urheilun huumaa ja perhetapahtumien iloa. Täydet katsomot, täältä tullaan! Ensi viikolla uutisia Central Linen uudistuksista ja tulevaisuuden suunnitelmista…  

Lue lisää
31.1.2022

Samuli Putron kevään 2022 kiertue siirtyy

Keväälle 2022 suunniteltu Samuli Putron kiertue ”Keskellä Kesää” siirtyy vuodella eteenpäin. Vallitsevassa tilanteessa kiertueen toteuttaminen suunnitelmallisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
10.1.2022

Tuure Kilpeläinen Ja Kaihon Karavaani Pitkälle Tauolle

Suomen suosituimpiin keikkakomboihin lukeutuva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani jää pidemmälle tauolle. Yhtye nähdään kevään konserttisalikiertueella ja kesällä vielä festareilla, mutta syyskuun 2022 alussa yhteinen toiminta lakkaa. Erkaantumiseen ei liity mitään draamaa tai riitaa.

Lue lisää
5.12.2021

. ”Kadonnut lennolla” niminen jakso kuvattiin tunnelmaan

”Kadonnut lennolla” niminen jakso kuvattiin tunnelmaan sopivassa paikassa, eli Ilmailumuseossa Vantaalla.

Lue lisää
23.11.2021

Edu Kettunen (Official) Kolme planeettaa – videosarjan toinen osa ”Rautakaupunki”

Tällä kertaa Edu, Mika ja Dio löysivät itsensä vanhasta sellutehtaasta.

Lue lisää
18.11.2021

TAMPERE UNITED TOTEUTTAA KEIKKOJA YHTEIS­TYÖSSÄ OLYMPIA-KORTTELIN JA CENTRAL LINE ENTERTAINMENTIN KANSSA

Tampereella perustettu Central Line Entertainment ja monivuotinen Tampere Unitedin yhteistyökumppani tuo The Nomadsin esiintymään Tampereelle. TamU on tapahtuman järjestelyissä mukana, ja keikka toteutetaan lauantaina 20.11. toisen yhteistyökumppanin eli Olympia-korttelin tiloissa. Central Line ohjaa tapahtuman voitot Tampere Unitedin toimintaan. Yhteistyölle on luvassa jatkoa jo ensi vuoden, ja suunnittelu on käynnissä.

Lue lisää
5.11.2021

”Ollaan rakennettu punk sydämellä tapahtuma ja toivotaan että porukka tulee sankoin joukoin paikalle!”: Kaaoszinen haastattelussa Broken Bones -festivaalin promoottori Henri Ekman

Punk-musiikkiin keskittyvä festivaali Broken Bones järjestetään huomenna ensimmäistä kertaa Helsingin Kaapelitehtaalla ja festivaalin kattauksessa nähdään erittäin laadukas nippu punk-musiikin edustusta.

Lue lisää
13.10.2021

Ruotsalainen garage punk -yhtye The Nomads kahdelle keikalle Suomeen marraskuussa

40-vuotias kokoonpano esiintyy Helsingissä ja Tampereella!

Lue lisää
7.10.2021

Laura Voutilaisen syksyn 2021 kiertue siirtyy syksyyn 2022

Konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan syksyn 2022 konserttiin. Jos kuitenkin haluat palauttaa lippusi, tee se viimeistään MA 08.11.2021.

Lue lisää
27.9.2021

Juha Tapio julkistaa uransa ensimmäisen stadionkonsertin Tampereen Ratinassa

Vastikään lähes kaksi vuotta kestäneen hiljaiselonsa uudella singlellä Valitsisin sut katkaissut laulajalauluntekijä Juha Tapio julkistaa uransa ensimmäisen stadionkonsertin tänään tiistaina 28.9. Tampereen Ratinassa järjestettävä jättikonsertti kantaa nimeä Elossa! ja järjestetään lauantaina 6.8.2022.

Lue lisää
3.8.2021

Hyvää kannattaa odottaa! Harlem Globetrottersien Hartwall Arenan ottelu siirtyy syksyyn 2022!

Tapahtuma järjestetään koronaturvallisuus huomioiden ja sen hetkisiä viranomaisohjeita noudattaen. Peliin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan syyskuussa 2022. Halutessaan lipun voi myös palauttaa Ticketmasteriin, jolloin lipun hinta palautetaan poislukien käsittely- ja tilausmaksut

Lue lisää
12.7.2021

Broken Bones Festival tuo 70-luvun brittipunkin kerman 6. marraskuuta Kaapelitehtaalle!

Central Line Entertainment kokoaa brittipunkin ikinimet Helsingin Kaapelitehtaalle tänä vuonna. Marraskuun kuudentena päivänä vietettävä Broken Bones Festival on ollut itsekin punktaustaisille Henri ja Petri Ekmanille pitkäaikainen haave, joka saadaan toteutumaan viimein.

Lue lisää
31.5.2021

Pelti Auki! -festivaalikiertue bilettää läpi Suomen loppuvuodesta!

Mukana kiertueella Petri Nygård, Teflon Brothers, Pasi ja Anssi sekä Portion Boys.

Lue lisää

Pääyhteistyökumppanit