Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
31.5.2024

Herkistä kappaleistaan tunnettu Johanna Kurkela palaa lavoille sooloartistina kuuden vuoden tauon jälkeen 

Johanna Kurkela – Joulun Lauluja Herkistä kappaleistaan tunnettu Johanna Kurkela palaa lavoille sooloartistina kuuden vuoden tauon jälkeen. ”Joulun Lauluja 2024” -konserttikiertue tuo Kurkelan tunnelmallisiin vanhoihin kirkkoihin ympäri Suomen. Konserteissa kuullaan niin suomen – kuin englanninkielisiäkin jouluklassikoita, sekä muutamia ”Joulun Lauluja” -albumin kappaleita. Rakastettu ”Joulun Lauluja” -albumi julkaistiin vuonna 2013, jonka myötä Kurkela teki muutaman menestyksekkään samannimisen joulukiertueen. Viimeisin […]

Lue lisää
23.4.2024

Harvinaista herkkua Jyväskylään, Turkuun ja Helsinkiin Hector & His Power Band: NOSTALGIA NYT! Kesä´24`Live

NOSTALGIA NYT! Kesä´24`Live konsertit vievät kuulijat läpi Hectorin vuosikymmeniä kestäneen hittiparaatin, ja jo nyt ohjelmiston kasaamisessa on törmätty mainioon ongelmaan, runsaudenpulaan, kun kymmenet jättihitit pitäisi saada mahdutettua yhteen settilistaan.

Lue lisää
18.4.2024

Juha Tapion liki kolmekymmentä loppuunmyytyä konserttia sisältävä konserttisalikiertue alkaa tänään

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Juha Tapio palaa mittavalla Elämänviivat-konserttisalikiertueellaan siihen mistä kaikki aikanaan lähti: lavalla vain mies, kitara, laulut ja ääni. Kyseessä on rakastetun laulaja-lauluntekijän ensimmäinen soolokiertue seitsemään vuoteen.  Pitkän kiertueen kaikki konsertit on loppuunmyyty jo ennen kiertueen aloitusta.

Lue lisää
14.3.2024

Syyskuussa 2023 debyyttialbuminsa julkaissut rock band from hell tarjoilee uutta musiikkia tulevasta MIA julkaistaan perjantaina 15. maaliskuuta

Nouseva oululainen vientilupaus rock band from hell julkaisee uuden MIA-singlensä perjantaina 15. maaliskuuta, viiden viikon Euroopan kiertueen kynnyksellä, jolle yhtye lähtee lämmittelemään itseään Blind Channeliä.

Lue lisää
12.3.2024

Movetronin uutuuskirja “Movetron – Romeosta Juliaan” kokoaa 30 vuotta musiikkia, ystävyyttä ja unohtumattomia hetkiä

Kirja julkaistaan lauantaina 20.4.

Kirja ei ainoastaan paneudu bändin musiikilliseen uraan, vaan se tarjoaa myös syvällisen katsauksen yhtyeen jäsenten ystävyyteen ja elämään matkan varrella. Teos toimii myös kunnianosoituksena äkillisesti helmikuussa 2024 menehtyneelle bändin jäsenelle, Timo Löyvälle. Tarinaan on koottu paljon arvokkaita tarinoita ja muistoja Löyvältä. Kolmen lahjakkaan artistin silmin avautuva aikamatka vie huolettomalle 90-luvulle, joka herättää nostalgisia muistoja ja kutsuu lukijan osaksi tuota musiikin täyteistä aikaa.

Lue lisää
8.3.2024

Vihreetä valoo – Yksi pienikin askel on alku matkalle kohti uutta

Laura Voutilainen julkaisee uutta musiikkia! Kappale rohkaisee niissä elämäntilanteissa kun mietitään mitä seuraavaksi,  mihin suuntaan nyt lähdetään ja muutos tuntuu pelottavalta.  Anna liikennevalon vaihtua vihreäksi ja mene. Yksi pienikin askel on alku matkalle kohti uutta. Vihreetä valoo kappaleen julkaiseminen Naisten päivänä on mainio hetki aloittaa Laura Voutilaisen  juhlavuodet  30-v taiteilijajuhlavuosi vuonna 2024 ja 50-vuotisjuhlavuosi heti perään […]

Lue lisää
28.2.2024

Edu Kettunen – Välkkylän Kino kiertää Suomea laajasti keväällä 2024

Laulujen tarinat voivat useimmiten olla kuin pieniä elokuvia. Edu Kettusen laulujen tarinat sijoittuvat milloin minnekin: Pariisiin tai Sallaan, Roomaan tai Casablancaan, mutta hyvin usein myös kuvitteelliseen Välkkylän pitäjään. Näiden tarinoiden, ja taustalla liehuvien videoiden pariin päästään keväällä 2024 Kettusen Välkkylän Kino – kiertueella!

Lue lisää
27.2.2024

Movetron jatkaa 30-vuotis kiertuettaan aiemmin suunnitellun mukaisesti

Movetron jatkaa 30-vuotis kiertuettaan aiemmin suunnitellun mukaisesti viime päivien ikävistä uutisista huolimatta. Jo 7 vuotta meillä ”kesäpoikana” toiminut Mikael Tanttari oli varattu maaliskuun keikoille Timon TV-hommien takia ja nyt Mikaelin pesti jatkuu Timon hyväksymänä.

Lue lisää
20.2.2024

Talossa Samuli Putro tuo omaäänisen artistin marraskuussa Tampere-taloon

Yksi Suomen rakastetuimmista artisteista, palkittu Samuli Putro valtaa Tampere-talon lauantaina 23.11.2024. Luvassa on erityislaatuinen Talossa Samuli Putro, yhden päivän festivaali, jolloin kuullaan kolme Putron keikkaa eri kokoonpanoilla sekä keskustelutilaisuus Zen Cafén kanssa. Liput tulevat myyntiin perjantaina 23.2. klo 9.   ”Pyöriiköhän nyt vähän liian isot saappaat jaloissa, ajattelin kun Tampereelta soiteltiin. Ei kun ihan hyvin […]

Lue lisää
16.2.2024

ELLINOORA JA SAMULI PUTRO JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN – ENSIESITYS LAUANTAINA EMMA GAALASSA

Kaksi maamme arvostetuimpiin lauluntekijöihin kuuluvaa artistia, Ellinoora ja Samuli Putro, yhdistävät voimansa uudella yhteisjulkaisulla. Osuma on Ellinooran ja Putron yhdessä saoittama ja he ovat säveltäneet sen Samuli Sirviön kanssa. Emma-palkittu Sirviö on myös tuottanut kappaleen. Laulu kertoo vastakohdista, erilaisten maailmojen kohtaamisesta ja on artistien itsensä mukaan “ei niin perinteinen” pop-laulu rakkaudesta. Kappale saa näyttävän ensiesityksensä ensi lauantaina Emma Gaalan suorassa tv-lähetyksessä Espoon Metro Areenalla.

Lue lisää
13.2.2024

Pelti auki! -festivaalikiertue valloittaa Suomen jälleen keväällä 2024!

PELTI AUKI TULEE TAAS!!  Suomen hävyttömimmät bileet! Me tuomme bileet teille ja teidän ei tartte miettiä maailman tai omiakaan murheita. Parempi oikeastaan, kun ette mieti mitään, kun tuutte keikoille, niin saatte olla just sitä mitä ootte ja huolista vapaita – Pelti Auki! PE 15.03.2024 Turku, Viking Grace Petri Nygård, Spekti, OG Ulla Maija, TBA, TBA  […]

Lue lisää
30.1.2024

Pihlajakadulla – 90-luvun lasten kiitos 25-vuotiaalle Salatut Elämät TV-sarjalle

Aston Kalmari julkaisee ajankohtaisen kappaleen Salkkareiden 25-vuotisjuhlapäivän kunniaksi juhlapäivää seuraavana päivänä 26. tammikuuta. Pihlajakadulla on tulevan albumin kolmas sinkkulohkaisu.

Lue lisää
23.1.2024

RETROJENGI TIEN PÄÄLLE! – DANNY, FREDERIK & ERKKI LIIKANEN KEIKKAILEVAT NYT KIMPASSA!

Sana retro määritellään aiempien vuosikymmenten tyyliksi, muodiksi tai – kuten tässä tapauksessa musiikiksi, jota sovelletaan uudelleen nykyaikana. Kyse on siis tietynlaisesta nostalgiasta eli menneitten aikojen muistelusta, ikävöinnistä, kaihosta ja haikeudesta.  Kun menetyksellinen ura suomalaisen pop- ja iskelmämusiikin ykkösjoukoissa on alkanut jo 1960-luvulla eli kuutisenkymmentä vuotta sitten kuten Dannyllä, Frederikillä ja Erkki Liikasella niin voidaan suurella […]

Lue lisää
16.1.2024

Samuli Putron soolo-ura täyttää pyöreitä ja juhlavuosi starttaa keväisellä kiertueella!

Kiertueen kruunaa Helsingin juhlaviikkojen puoliajallinen juhlakonsertti, jonka nimi on Täysikasvuinen, Samuli Putro 20v.

Lue lisää
20.12.2023

Sukella Aikaan Takaisin 90-luvulle: – Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen!

Ikimuistoiset ja värikkäät Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen -tapahtumat yhdistää neljä suomalaista legendaarista bändiä, jotka määrittivät kokonaisen sukupolven. Luvassa unohtumattomat bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran ja Waldo’s Peoplen kanssa. Keikat nähdään keväällä Viking Gracella, Aino Areenalla sekä yhdessä myöhemmin julkaistavassa paikassa. Kesällä otetaan haltuun Kuhmoinen Kuhtuu tapahtuma ja We are one! -festivaali. 

Lue lisää
12.12.2023

Teemu Roivaisen ja Irina Björklundin Rauhan Liekki -joulukiertue jatkuu – Teemu voitti sunnuntaina Selviytyjät 2023 -kisan. Paljon Onnea Teemulle!

Teemu Roivaisen ja Irina Björklundin Rauhan Liekki -kirkkokiertue jatkuu tänään Seinäjoella. Kiertue jatkuu perjantaina 22.12.2023 Helsingin Tuomiokirkossa esitettävään konserttiin saakka. Teemu voitti sunnuntaina Selviytyjät 2023 -kilpailun seitsemännen kauden, joka kesti koko syksyn.

Lue lisää
8.12.2023

Suuren kysynnän vuoksi Herra Mirandoksen syntymäpäiväjuhlinta jatkuu keväällä 2024

Suuren kysynnän vuoksi Hector yhdessä 8-miehisen FLOWER BANDIKSI muuntautuneen POWER BANDINSÄ kanssa atkaa juhlintaa hämyisillä synttäribileillä muualla Suomessa eturivin klubeissa. Klubikonserteissa kuullaan restauroitu valikoima noiden debyyttialbumien klassikkokappaleita paljon muun ohella.

Lue lisää
7.12.2023

’Uudet soundit’ -kisan voittajat valittu: rock band from hell nähdään ensi kesänä isoilla festarilavoilla

Teoston ja Nelonen Media Liven järjestämä ’Uudet soundit’ -kampanja on valinnut kolme tuoretta esiintyjää ensi kesän festivaaleille. Tuomariston valitsemien esiintyjien whereismike, Nupu ja rock band from hell uskotaan olevan tulevaisuuden merkittäviä tekijöitä, jotka saavuttavat vielä paljon!

Lue lisää
4.12.2023

Juha Tapio massiivisen maltilliselle Elämänviivat-kiertueelle!

Mies ja kitara-kiertueen liput tulevat myyntiin torstaina 7. joulukuuta. Mies ja kitara-kiertue konserttisaleissa! Juhlavuottaan viettävä lauluntekijä palaa kevään kiertueellaan 25:n konsertin ajaksi siihen mistä kaikki aikanaan lähti: lavalla vain mies, kitara, laulut ja ääni. Pelkistettyä, karua ja kaunista. Kaikessa yksinkertaisuudessaan syvälle sydämeen käyvää. Konserteissa kuullaan uran tärkeimpien ja toivotuimpien kappaleiden rinnalla paitsi harvemmin kuultuja herkkuja […]

Lue lisää
24.11.2023

Joo joo, tiedän kyllä – että tämä on loppuvuoden tarttuvin biisi

Aston Kalmarin Joo joo, Tiedän kyllä ulkona perjantaina 24. marraskuuta

Lue lisää
20.11.2023

Black week tarjouksia 20.11. – 26.11!

Central Linella Black Week tarjouksia MA 20.11. – SU 26.11. Kaksi lippua yhden hinnalla.

Lue lisää
15.11.2023

KYÖSTI MÄKIMATTILA & KAIHON KARAVAANI – JOULUMIELTÄ KAIKILLE

Kaihon Karavaanin joulu soi duurissa! Singlejulkaisu antaa esimakua tulevan konserttikiertueen sävystä; ilmoille loihditaan lämminhenkistä ja lempeää joulumieltä.

Lue lisää
9.11.2023

Laura Voutilainen – Minun Tähteni kirkossa

Laura Voutilainen, monipuolinen taiteilija on monessa mukana ennen kuin on aika rahoittua joulukuun Minun Tähteni kirkossakiertueen konsertteihin.

Lue lisää
3.11.2023

Uusi Rakkaus -yhtye on suomirokin asialla. Debyyttialbumi julkaistu nyt!

Oululainen Uusi Rakkaus -yhtye julkaisee debyyttialbuminsa. Albumin yhteydessä julkaistava single ”Kaiken muun voisin jättää” kiteyttää järkälemäisen ajatuksen ”Rakkaus on ikuista, vaikka elämä ei olekaan”. Yhtye nojaakin vahvoihin biiseihin, joissa tavoitellaan suuria tunteita.

Lue lisää
3.11.2023

Irina Björklund ja Teemu Roivainen konsertoivat yhdessä joulukiertueella marras- ja joulukuussa.

Rauhan Liekki -kiertue käsittää 17 kirkkokonserttia 29.11.–22.12.2023 eri puolilla Suomea. Irina ja Teemu esiintyvät kiertueellaan Oulussa, laajasti eri puolilla Pohjanmaata ja Länsi-Suomea, Hämeessä, Uudellamaalla, pääkaupunkiseudulla, Joensuussa, Mikkelissä ja Lappeenrannassa.

Lue lisää
20.10.2023

Syksy Suomessa, kevät kiertäen Euroopassa!

Rock band from hell julkaisi debyyttialbuminsa 1. syyskuuta ja on lähdössä Blind Channelin kanssa Euroopan kiertueelle keväällä 2024. Sitä ennen keikkaillaan Suomessa.

Lue lisää
16.10.2023

Juha Tapiolla on valtava kysyntä, myös Oopperatalon lisäkonsertti myytiin hetkessä loppuun!

Juha Tapio myi kummatkin syntymäpäiväkonserttinsa loppuun heti kun liput tulivat myyntiin. Koneet kävivät kuumina ja liput myytiin niin nopeasti kuin Oopperatalon järjestelmä antoi periksi. Rakastettu lauluntekijä ja laulaja juhlii viidettäkymmenettä syntymäpäiväänsä sillä parhaalla tavalla: yhdessä yleisönsä, meidän kaikkien! – kanssa. Erityinen juhla vaatii erityiset puitteet, siksi Juha toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja tuo yhtyeensä ensimmäistä kertaa […]

Lue lisää
12.10.2023

Juha Tapion syntymäpäiväkonsertin kaikki liput myytiin välittömästi! Lisäkonsertti tulossa!

Juha Tapio myi syntymäpäiväkonserttinsa heti kun liput tulivat myyntiin. Lisäkonsertti tulossa samalle päivälle. Rakastettu lauluntekijä ja laulaja juhlii viidettäkymmenettä syntymäpäiväänsä sillä parhaalla tavalla: yhdessä yleisönsä, meidän kaikkien! – kanssa.

Lue lisää
11.10.2023

VIELÄ EHTII : HERRA MIRANDOS 50 VUOTTA ! 

Hector konsertoi Tavastialla 11. ja 12. joulukuuta. Hectorin ensimmäiset sooloalbumit NOSTALGIA ja HERRA MIRANDOS ilmestyivät vuosina 1972-73; niinpä mystinen Herra Mirandos täyttää tänä vuonna pyöreät 50 vuotta ! 

Lue lisää
10.10.2023

Oopperatalossa tehdään historiaa!

Juha Tapion syntymäpäiväkonsertti sunnuntaina 4. helmikuuta 2024   Rakastettu lauluntekijä ja laulaja juhlii viidettäkymmenettä syntymäpäiväänsä sillä parhaalla tavalla: yhdessä yleisönsä, meidän kaikkien! – kanssa. Erityinen juhla vaatii erityiset puitteet, siksi Juha toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja tuo yhtyeensä ensimmäistä kertaa Kansallisoopperan lavalle. Lauluntekijä lupaa esittää merkityksellisimmät ja toivotuimmat laulunsa koko uransa varrelta, sekä soittaa ja laulaa, […]

Lue lisää
4.10.2023

Rehupiikles tuloo ja esiintyy Hesoos, Aleksanterin teatterissa, Bulevardilla.

Hesoos Rookataan eli Helsingissä tavataan ensi lokakuussa. Rehupiikles on yli 30-vuotias Etelä-Pohjanmaan suurlähettiläs niin hyvässä kuin pahassa.   Hesoos Rookataan- konsertin yksi tavoite on koota yhteen eteläpohjalaisia pääkaupunkiseudulla.   Aleksanterin teatterin konsertti on ainutlaatuinen: Keikan yhteydessä jaetaan jokaiselle katsojalle uusi cd-levy ”Seppo muutti kirkolle kerrostalohon”, joka on tehty vain tätä konserttikeikkaa varten. Kyseinen cd-levy on […]

Lue lisää
27.9.2023

rock band from hell lähtee Blind Channelin kanssa Euroopan kiertueelle!

rock band from hell lämmittää lauteet Blind Chanelille Euroopassa keväällä 2024 “Suomen tuorein punk-rock-lupaus lähtee nyt maailmalle!” Rock band from hell ehti juuri julkaista debyyttialbuminsa 1. syyskuuta ja jo muutaman viikon jälkeen on seuraavan ison uutisen vuoro: Euroopan kiertueelle keväällä 2024. Blind Channel starttaa massiivisen Euroopan kiertueensa ´Exit Emotions´ Saksan Oberhausesta maaliskuun 21. Saksalainen GHØSTKID […]

Lue lisää
27.9.2023

HARLEM GLOBETROTTERS TAPAHTUMAN YLEISÖINFO

Tervetuloa Harlem Globetrotters tapahtumaan Helsingin jäähalliin perjantaina 29.9. Taidokas koripallojoukkue The Harlem Globetrotters saavuttaa Suomen osana Jersey Mike’s Subsin esittämää maailmankiertuetta, jossa yleisö pääsee peliin mukaan ennennäkemättömällä tavalla! AIKATAULUT 17:00 Ovet auki 17:30 – 18:00 Magic Pass -tilaisuus (kentällä, vain Magic pass lipuille) 19:00 Show alkaa 19:15 1. puoliaika 20:00 Väliaika 20:15 2. puoliaika Saavuthan […]

Lue lisää
15.9.2023

Aston Kalmari, tuleva menestyjä julkaisee seuraavan albuminsa ensimmäisen singlen

Kyyti on nyt kovaa, kun nyt jo yli 2 miljoona striimannut, radiosoittoakin saanut
Aston Kalmari työstää parhaillaan uutta albumia tuottaja Jyrki Tuovisen kanssa.
Tuovinen on tuottanut useita suomalaisia artisteja ja yhtyeitä kuten Apulantaa,
Lordia, Sub Urban Tribeä ja Irinaa.

Lue lisää
1.9.2023

Janna kirkkokiertueelle joulukuussa!

Jannan Joulu -kiertue saapuu kuudelle paikkakunnalle

Lue lisää
1.9.2023

ROCK BAND FROM HELL’IN DEBYYTTIALBUMI NYT ULKONA!

Music For Late Night Activites on vaikuttava avaus kotimaisella musiikkikentällä ”Suomen tuorein punk-lupaus!” Suomen lupaavimman punk rock -tulokkaan, rock band from hell’in, debyyttialbumi Music For Late Night Activities on julkaistu tänään 1. syyskuuta. Kolmetoista kappaletta käsittävä debyyttilevy on vaikuttava avaus suomalaisella punk rock -kentällä. Albumin fokussingle Fed Up on moderni ja tarttuva rock-kappale, jonka vahva ja tarttuva kertosäe koukuttaa ensikuulemalla. […]

Lue lisää
28.8.2023

Kaihon Karavaanin Joulu: Kyösti Mäkimattila

Kaihon Karavaani ja Kyösti Mäkimattila lähtevät yhteiselle kirkkokiertueelle marraskuun lopulla! Kesäauringon kirkkaassa kajossa Kaihon Karavaani pysähtyi tuokioksi joulukaupunki Turkuun, ja sen seurauksena tänä armon vuonna 2023 solistiksi kiertueelle valikoitui Kyösti Mäkimattila! Kiertue käsittää neljätoista konserttia, joiden lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa torstaina 31.08.2023 klo 10. “Intohimoisena jouluihmisenä tunnettua Kyöstiä ei pestiin tarvinnut liiemmälti ylipuhua ja nyt tyyliniekkojen […]

Lue lisää
28.8.2023

Laura Voutilainen: Minun Tähteni kirkossa

Laura Voutilainen nähdään tulevana talvena Minun Tähteni kirkossa -kirkkokiertueella! Joulukuussa järjestettävä kiertue käsittää yksitoista kirkkokonserttia, joiden lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa 28. elokuuta klo 10:00. Laura Voutilaisen joulualbumi Minun tähteni on vahvan laulamisen juhlaa. Laulut edustavat uudenlaista joulumusiikkia, jossa paikoin tykitellään menemään Harlemin sunnuntaijumalanpalvelusten malliin ja herkimmillään liitytään suomalaisille tuttuun haikeankauniiseen joulutunnelmaan. Vuonna 2019 julkaistu albumi keräsi […]

Lue lisää
28.8.2023

Irina Björklund ja Teemu Roivainen yhteiselle kirkkokiertueelle

Irina Björklund & Teemu Roivainen: Rauhan Liekki Kansainvälinen taiteilijamme Irina Björklund ja suomalaismuusikko sekä -laulaja Teemu Roivainen lähtevät yhteiselle Rauhan Liekki -kirkkokiertueelle! Kiertue käsittää seitsemäntoista konserttia, ja kiertueen lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa torstaina 31.08.2023 klo 10. “On suuri ilo ja kunnia päästä tänä jouluna kiertämään Suomea upean Irina Björklundin kanssa kirkkokonserttien merkeissä. Teemaksi valikoitui rauha, jonka […]

Lue lisää
11.8.2023

Pandoran 30-vuotisjuhlakonsertin sisältö paljastetaan vähitellen

Ruotsalaistähti Pandora juhlistaa 30-vuotista uraansa maagisessa juhlakonsertissa Helsingin Musiikkitalolla 23. syyskuuta 2023! Luvassa on Pandoran rakastettuja hittikappaleita niin tuttuun tyyliin elektronisina, Riku Niemi Orchestran orkesterisovituksina kuin latinohenkisinä Cool Mambon sovituksina. Konsertissa kuullaan myös aiemmin julkaisematonta, akustista Anne Li -materiaalia, mikä tarjoaa harvinaislaatuisen kurkistuksen Anneli Magnussonin henkilökohtaisempaan, kantri-sävytteiseen tuotantoon sekä ihmiseen rakastettujen laulujen takana. Ilmassa on todella taikaa, kun konserttiin saapuu esiintymään myös kansainvälisesti menestynyt sekä […]

Lue lisää
4.8.2023

ROCK BAND FROM HELL ON JULKAISSUT TULEVAN ALBUMINSA VIIMEISEN SINGLEN

Back2School (with Good Luck Million) nyt ulkona! Suomen kovin pop punk -bänd rock band from hell on julkaissut tänään uuden Back2School-singlen yhdessä Good Luck Millionin kanssa. Pop punk-kulttuurin juurille ja teiniaikojen nostalgiaan nojaava kappale on viimeinen single yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta Music For Late Night Activities, joka julkaistaan 1. syyskuuta. Tänään julkaistulla singlellä yhdistyvät rock band from hellin energinen powerpunk sekä Good Luck Millionin kokeellinen, elektroninen soundimaailma. Rock band from hell’in […]

Lue lisää
30.6.2023

SAKARIAKSEN TOINEN SINGLE NYT ULKONA

Artistitulokas SAKARIAS on tänään julkaissut soolouransa toisen singlen Lempivärit. Kappale on jatkoa maaliskuun lopulla julkaistulle Kaikki anteeksi -debyyttisinglelle. Molemmat kappaleet edustavat genreltään orgaanista ja ajatonta pop-iskelmää, ja ovat kiinnostava avaus kotimaisella musiikkikentällä. “‘Lempivärit’ sai alkunsa biisileirillä Iso-Syötteellä kesällä 2020. Se jäi pitkäksi aikaa pöytälaatikkoon, josta se kaivettiin esiin elämäni rankimman kevään jälkeen. Henkilökohtaisesti biisi muistuttaa […]

Lue lisää
29.6.2023

ROCK BAND FROM HELL’IN DEBYYTTIALBUMI JULKAISTAAN SYYSKUUSSA

Oululaisyhtye rock band from hell on julkaissut tänään uuden Never Wanna See You Again -singlen. Kappale on uusin lohkaisu yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta Music For Late Night Activities, joka julkaistaan 1. syyskuuta. “‘Never Wanna See You Again’ on katkera erobiisi. Kaikki tietää sen tunteen, kun ekaa kertaa elämässä joku sulle tärkeä henkilö tekee sulle tosi paskasti. Se kirpasee ja sen jälkeen […]

Lue lisää
23.6.2023

IRINA BJÖRKLUNDIN JA THE SHUBIE BROTHERSIN SÅ ETT FRÖ -SINGLE NYT ULKONA

Kansainvälisesti tunnettu taiteilija Irina Björklund ja energinen The Shubie Brothers -yhtye ovat tänään julkaisseet uuden Så ett Frö -singlen, joka pohjautuu Björklundin kirjoittamiin haikuihin. Tuoreella kappaleella haikut esittää Elisabeth Rehn.

Lue lisää
13.6.2023

EDU KETTUNEN: CITY BY THE SEA -kiertue siirretty syksylle 2023

Laulaja-lauluntekijä Edu Kettusen kiertue on siirretty terveyssyistä syyskaudelle 2023. Artistin ensimmäisen englanninkielisen sooloalbumin, City By The Sean, ympärille rakennettu kiertue käynnistyy heinäkuun lopulla ja jatkuu aina lokakuun loppuun saakka. Keikoilla kuullaan tuoreen albumin kappaleiden lisäksi myös Edun uran keskeisiä suomenkielisiä lauluja. ”City By The Sea on teema-albumi, kokonaisuus. Se on ‘episodielokuva’ fiktiivisestä merenrantakaupungista jossakin päin englanninkielistä maailmaa. Kuvia […]

Lue lisää
29.5.2023

PANDORA & Guests meet Riku Niemi Orchestra: TRUST ME 3.0

Ruotsalaistähti Pandora juhlistaa 30 vuotta valtaistuimella teknokuningattarena juhlakonsertissa Helsingin Musiikkitalolla 23. syyskuuta 2023! Luvassa juhlava, värikäs ja monipuolinen crossover-juhlakonsertti, jossa Pandoran elektroninen tanssimusiikki kohtaa Suomen Riku Niemi Orchestran. Konsertissa yleisö pääsee kokemaan laulajan, lauluntekijän, teknokuningattaren ja maailmantähden tavalla, jolla häntä ei ole koskaan aiemmin nähty.

Lue lisää
26.5.2023

ROCK BAND FROM HELL’ILTÄ UUTTA MUSIIKKIA

Oululaisyhtye rock band from hell on tänään julkaissut uuden Cloud9-singlen. Ulkopuolisuuden tuskaa huutava kappale on voimakas pop-rock anthem, joka on paitsi yhtyeen historian tähän mennessä isoin biisi, myös samalla viimeisin lohkaisu bändin tulevalta debyyttialbumilta Music For Late Night Activities. Kappaleelle julkaistaan myös musiikkivideo ensi viikon perjantaina 26.5.

Lue lisää
26.5.2023

MALLA COLLININ UUSI SINGLE NYT ULKONA

Rovaniemeläissyntyinen Malla Collin on juuri julkaissut uuden Terveisin Perkele -singlen. Artistin neljäs kappale on anteeksipyytelemätön voimabiisi, joka on täysin hänen itsensä sanoittama ja säveltämä. Kuuntele kappale täältä.

Lue lisää
28.4.2023

Bernard Butler soolokeikoille Helsinkiin ja Tampereelle

Bernard Butler on yksi monipuolisimpia moderneja brittiläisiä musiikintekijöitä, ja oman sukupolvensa vaikutusvaltaisimpia kitaristeja. Ura starttasi komeasti Suede -yhtyeen kitaristina ja toisena säveltäjänä. Yhtyeen albumit ”Suede” ja ”Dog Man Star” ovat 90-luvun keskeisimpiä brittiläisiä rock-albumeita.

Lue lisää
27.4.2023

Tervetuloa keikkamyyntin Ostbass!

Ostbass on kuin luotu yökerhoja, festareita, after ski- ja opiskelijabileitä varten uskomattoman energisellä musiikillaan, johon kuuluvat viralliset ja vähemmän viralliset bailuversiot suomiklassikoista.

Lue lisää
18.4.2023

Samuli Putro yllätettiin palkinnolla kesken Tampere-talon konsertin

Vuoden 2023 Majaoja-palkinto on myönnetty Samuli Putrolle! Artisti yllätettiin  kesken konsertin Tampere-talossa, jonne mittava Automatka Ruotsiin -kiertue saapui viime lauantaina.

Lue lisää
24.3.2023

SAKARIAS julkaisee soolouransa debyyttisinglen Kaikki anteeksi

SAKARIAS esittää ikiroutaisia, suomenkielisiä kappaleita, joiden ytimessä on pohjoisesta kumpuava melankolia. Karujen olojen keskeltä nousevat herkät ja puhtaat elementit sekä tietynlainen ajattomuus tekevät artistin musiikista täydellistä iskelmää useille sukupolville. 

Lue lisää
7.3.2023

Central Linen uusin artistikiinnitys – SAKARIAS

SAKARIAS esittää suomen kielellä ikiroutaisia kappaleita, joiden reseptiin kuuluu melankoliaa ja pientä pilkettä silmäkulmassa. Karujen olojen keskeltä kumpuavat herkät ja puhtaat elementit tukevat artistista nousevaa pohjoisuutta.

Lue lisää
3.3.2023

Samuli Putron ikävä mummoa

Samuli Putron kahdeksas sooloalbumi Ikävä mummoa on häpeilemättömän nostalginen, toiveikas ja välillä täysin toivonsa menettänyt. Samalla se on Putron vahvin albumikokonaisuus ehkä koskaan.

Lue lisää
24.2.2023

Juha Tapio julkaisee uransa henkilökohtaisimman albumin

Elävien maassa -albumilla tarkastellaan ihmisen koko elämänkaarta Juha Tapio julkaisee uransa henkilökohtaisimman, 13. albuminsa Elävien maassa tänään, perjantaina 24.2. Albumilla tarkastellaan ihmisen koko elämänkaarta lapsuudesta nuoruuteen ja aikuisuuden kautta luopumisen hetkiin.

Lue lisää
1.2.2023

Maailmanlaajuisesti tunnettu Harlem Globetrotters saapuu jälleen Suomeen!

Taidokas näyttely koripallojoukkue The Harlem Globetrotters saavuttaa Suomen osana Jersey Mike’s Subsin esittämää maailmankiertuetta, jossa yleisö pääsee peliin mukaan ennennäkemättömällä tavalla! Globetrotters -tähdet kohtaavat Helsingin Jäähallissa Washington Generalsin.

Lue lisää
27.1.2023

Jukka Orma & Argentiinan Pusta tänään Sellosalissa

Tänään Sellosalissa esiintyy Jukka Orma & Argentiinan Pusta. Ohjelmisto koostuu jollain tavalla tangoon ja ehkä jopa kotimaiseen tanssilavaperinteeseen kuuluvista kappaleista. Yhtye on – luvallanne – ottanut vapauksia näiden eeppisten laulujen sovituksissa, mutta pyrkimys on kunnioittaa alkuperäisten henkeä ja aikansa ennakkoluulotonta lähestymistä.

Lue lisää
27.1.2023

Welcome Günther! Kaikki Suomen keikat myy Central Line Entertainment

Vuodesta 2003 Günther on levittänyt rakkautta ja työntänyt rajoja eri puolilla maailmaa. Ura on ollut täynnä loppuunmyytyjä festivaaleja, konsertteja ja klubikeikkoja. Vuosien saatossa Günther on onnistunut säilyttämään sukupolvien kautta kulkeneen ikoni statuksensa ja samalla pysymään ajankohtaisena.

Lue lisää
26.1.2023

Kaikki Pandoran Suomen keikat myy Central Line Entertainment!

Siitä ei koskaan ollut varsinaista epäilystä, että Anneli Magnusson päätyisi musiikkialalle. Kukaan ei kuitenkaan olisi osannut arvata genreä – techno/eurodance. Kun hän aloitti musiikillisen matkansa nuorena laulajana/lauluntekijänä Ruotsissa kantritunnelma ja erityinen rakkaus amerikkalaista folkmusiikkia kohtaan oli niin ilmeistä.

Lue lisää
19.12.2022

JUHA TAPION ELÄVIEN MAASSA KIERTUEELLLE LISÄKONSERTTEJA

Sekä artistin itsensä että fanien hartaasti odottama ja toivoma konserttisalikiertueen salit täyttyvät vauhdikkaasti. Ensimmäisenä loppuunmyytiin Helsingin, Oulun ja Hyvinkään konsertit. Tänään julkistettiin lisäkonsertit Helsinkiin ja Ouluun, jotta kaikille halukkaille riittäisi lippuja. Perjantain Seinäjoen Rytmikorjaamon keikka oli niin ikään loppuunmyyty, joten kiertueelle lisättiin vielä uusina kaupungit Seinäjoki ja Pori.

Lue lisää
10.12.2022

Hector – Hiekkaa Rintataskussa (Ystävän muistolle)

Hector on julkaissut uutta musiikkia kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Kyseessä on single HIEKKAA RINTATASKUSSA (Ystävän muistolle). Kappaleen tilasi Hectorilta hänen ystävänsä, edesmennyt taiteilija Vesa-Matti Loiri heinäkuussa 2021.

Lue lisää
9.12.2022

CENTRAL LINE MUKANA UUDESSA SUPPORT TAMPERE -KONSEPTISSA

Support Tampere on uusi tapahtumakonsepti ja nimensä mukaisesti ylistys Tampereelle. Kotikaupunkimme tulee olemaan keskeinen osa sekä keikkailtoja että oheistuotteita. Uusi kokonaisuus polkaistaan käyntiin jo tämän vuoden puolella, sillä ensimmäinen keikkailta järjestetään perjantaina 30.12. Olympiassa.

Lue lisää
8.12.2022

Tuure Kilpeläinen lähtee kevätkiertueelle 2023 – KEVÄTTAIKA

Kevään 2023 kiertueella Tuure Kilpeläinen esittää erikoiskokoonpanossa kirjoittamiaan lauluja, jotka hän on tehnyt sekä itselleen, että muille artisteille. 

Lue lisää
2.12.2022

Malla Collin tarjoilee Pusuja ja Puranaa syksyn pimeneviin iltoihin, uusi single ulkona!

“Pusuja ja Puranaa” on tarina siitä, kun kipu alkaa helpottaa ja ollaan vihdoin valmiita siirtymään eteenpäin, vaikkei omat jalat olisikaan vielä riittävän vahvat seisomaan itsekseen.

Lue lisää
1.12.2022

JUHA TAPIO – ELÄVIEN MAASSA 2023 KONSERTTISALIKIERTUE

Sekä artistin itsensä että fanien hartaasti odottama ja toivoma konserttisalikiertue on nyt täällä! Kiertue starttaa Hyvinkäältä maaliskuussa päättyen Helsingin Savoy Teatteriin huhtikuussa.

Lue lisää
30.11.2022

EDU KETTUNEN – CITY BY THE SEA

Edu Kettusen 17. albumi City By The Sea julkaistaan keväällä 2023. Albumi on hänen uransa ensimmäinen englanninkielinen albumi. Keväällä 2023 tulevan kiertueen konserteissa kuullaan siis englanninkielisiä uusia Edun kappaleita, mutta myös toki suomenkielisiä klassikoita uran varrelta.

Lue lisää
29.11.2022

”Irina Björklund vie ilmastorauhan uudelle tasolle – tavalla, joka todella koskettaa”

Haikuja Ihmiskunnalle -syntymäpäiväkiertue luonnon ja rauhan asialla helmikuussa 2023.

Lue lisää
29.11.2022

Konserttiarviointi: Irina Björklund vie ilmastorauhan uudelle tasolle – tavalla, joka todella koskettaa.

Taiteilija ja laulaja Irina Björklund tekee todeksi sen mistä moni vain haaveilee: luo taidetta, koskettaa, herättää ja muuttaa maailmaa. Ei saarnaten tai paasaten vaan kuulijaa kauniisti haikulla silittäen. ”Villi luonto on palautettava maapallollemme”, Irina vetoaa yleisöön konserttiteoksensa Haikuja ihmiskunnalle ensi-illassa, Pikku-Finlandiassa. 

Lue lisää
28.11.2022

JANNA, JESSE KAIKURANTA JA KAIHON KARAVAANI JULKAISIVAT JOULUKAPPALEEN

Janna, Jesse Kaikuranta ja Kaihon Karavaani yhdistivät voimansa tunnelmallisella joulukappaleella Gloria. Kappaleen julkaisun myötä käynnistyi myös artistien yhteinen koko Suomen kattava joulukiertue.

Lue lisää
25.11.2022

Suosittu Pelti Auki! -festivaalikiertue tulee taas! 

Suuren suosion saavuttanut Pelti Auki! Festivaalikiertue saa jatkoa ensi keväänä. Kiertue kiertää ympäri Suomen maalis-huhtikuussa 2023. Kehitelty versio kantaa nimeä Pelti Auki! Festivaali 2.0. Kiertuetta tähdittää maan heittämällä kovin bilekattaus: Petri Nygård, Erika Vikman, Pasi ja Anssi, Movetron, Faija, Waldo’s People ja Pandora.

Lue lisää
18.11.2022

Marraskuu, rock band from hell ja reilut kaksi minuuttia Pop-punkkia!

Rock band from hell julkaisi tänään uuden singlen “Lucky Loser”! Kappale on irroitus yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta, joka julkaistaan vuoden 2023 aikana. Bändin soundi on tuju – punkin ja rockin muodostama Pop-punk-cocktail ja  “Lucky Loser” on maistiainen siltä sekoituksen punkimmalta puolelta.

Lue lisää
15.11.2022

Laura Voutilaisen pysäyttävän hieno single kertoo kielletystä rakkaudesta

Laura Voutilaisen viime perjantaina 11.11. julkaistu pysäyttävän hieno single Me kertoo
kielletystä rakkaudesta, jossa ihminen on oikea, mutta aika väärä. Toisen rakkaudesta voi vain
haaveilla ”kun ei meistä voi tulla me”.

Lue lisää
11.11.2022

JANNALTA KOSKETTAVA JA HENKILÖKOHTAINEN SINGLE “NIIN KAUAN KU ME ELETÄÄN”

Jannan uusi single ”Niin kauan ku me eletään”, kertoo henkilökohtaisen tarinan hetkessä elämisen tärkeydestä.

Lue lisää
14.10.2022

Janna ja Jesse Kaikuranta Kaihon Karavaanin Joulu -kiertueen tähdiksi

Kaikki jouluihmiset, jouluttajat ja joulumusiikin ystävät saavat ylimääräisen musiikillisen joululahjan, kun supersuositut Jesse Kaikuranta, Janna sekä Kaihon Karavaani-yhtye lähtee yhteiselle joulukiertueelle. Tämä porukka käy joulumusiikin äärelle intoa puhkuen. Ohjelmistossa on parhaita joulumusiikin klassikkoja hienoin sovituksin, koskettavia tulkintoja, svengaavaa rytmiä sekä jalan alle käyvää keinuntaa! Kaihoa ja rytmiä.

Lue lisää
23.9.2022

Harlem Globetrotters keräsi yli 3000 ihmistä Metro Areenalle! 

Harlem Globetrotters -tapahtuma oli alun perin suunniteltu järjestettäväksi Hartwall Areenalla jo vuonna 2020. Viimeinkin kahden vuoden sekä kolmen siirron jälkeen tapahtuma päästiin toteuttamaan Susijengin kotipesänä tunnetulla Espoon Metro Areenalla. Tapahtumaa oli selkeästi odotettu janoisesti, kun jonoja muodostui areenan edustalle jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Eilen pelanneita Globetrotters tähtiä nähtiin Suomessa jo 2020, kun he […]

Lue lisää
16.9.2022

Uusi peli- ja urheilutapahtuma Finefest järjestetään Lempäälässä Ideaparkin Bläk Boksissa lokakuussa

  Lokakuun lopussa nähdään Lempäälän Ideaparkissa uusi Finefest peli- ja urheilutapahtuma, jossa e-urheilu yhdistyy perinteiseen urheiluun. Finefest on messutyyppinen tapahtuma, jossa kävijät pääsevät kokeilemaan erilaisia Eloveena -haasteita, sekä tutustumaan peli- ja urheilumaailman edustajiin. Tapahtumaan odotetaan 3000 kävijää viikonlopun aikana. Odotetut kävijät ovat pääsääntöisesti lapsiperheitä sekä kaikenikäisiä urheilu- ja e-urheilufaneja. Finefest järjestettiin ensimmäisen kerran huhtikuussa Lempäälän […]

Lue lisää
9.9.2022

HECTOR ” VIELÄ EHTII” -konsertit 2022

Mestari palaa konserttilavoille 4:n vuoden tauon jälkeen.

Viime keväänä 75 vuotta täyttäneellä suomalaisen pop/rock-musiikin elävällä legendalla oli ennen ”HEXIT”-jäähyväiskiertuettaan v. 2018 ja koronaepidemian tapahtumasulkuja tapana järjestää yleisölleen Power Bandinsa kanssa myöhäis-syksyn pimeään aikaan erikoiskonsertteja, aluksi kotikaupungissaan Helsingissä, sittemmin myös Tampereella ja Turussa. Näistä konserteista kehkeytyi yli kymmenen vuoden aikana toistuva käytäntö, keikkaperinne.

Lue lisää
3.9.2022

TUURE KILPELÄISELLÄ JA KAIHON KARAVAANILLA VIIMEISET KEIKAT NYT VIIKONLOPPUNA

  Yhtye heittää jäähyväiskeikkansa Tampereella historiallisella esiintymispaikalla Frenckellin tapahtumapihalla Tampereella perjantaina ja lauantaina. Viimeinen yhteinen keikkakesä on ollut Tuure Kilpeläiselle ja Kaihon Karavaanille kiireinen ja antoisa. Alkuvuodesta julkistettu yhteisen tien päättyminen toistaiseksi on siivittänyt yhtyeen entistäkin energisimpiin esiintymisiin. Tiivis yhteishenki ja soittamisen ilo on ollut näkyvää ja hurmoksellisesta tunnelmasta ovat nauttineet täysillä sekä yhtye että yleisö. […]

Lue lisää
27.8.2022

Irina Björklundin hyväntekeväisyyskonsertilla istutetaan puita

#suomenluonnonpäivä Juuri tänään on ihanaa ja arvokasta olla suomalainen, kun Suomen luonnon päivää juhlistetaan ja liputetaan jo kymmenettä kertaa – toistaiseksi ainoana maailmassa. ”Irina Björklund on omalla ihastuttavalla tavallaan innoittanut useita ihmisiä ympäri maailman maapallomme ja ihmiskunnan hyvinvoinnin äärelle, myös meidät. Olemme tehneet yhteistyösopimuksen One Tree Planted -järjestön kanssa ja käynnistäneet hiilijalanjäljen analysointia erityisesti livetoiminnassa. […]

Lue lisää
26.8.2022

Samuli Putron uusi Kakarat-single kaipaa menneeseen ja kurkottaa samalla tulevaan

Palkitun artistin single on ensimmäinen julkaisu ensi vuoden maaliskuun tulevalta albumilta “Ai saatana, että jännittää taas. Eikö tämä voisi muuttua yhtään helpommaksi”, kysyy uuden Kakarat-nimisen singlensä 26.8. julkaiseva muusikko Samuli Putro. Jännitys taitaa kuitenkin siltä osin olla turhaa, että Kakarat on haikean tarttuva festaribiisi, Putroa pirteimmillään. Kappale kertoo huolettomasta nuoruudesta – ja hieman myös siitä […]

Lue lisää
26.8.2022

Malla Collinin uutuussingle “Pakko Jatkaa” on ulkona!

Tiedote 26.08.2022 Credit: Italo Moncada Malla Collin julkaisee uransa toisen singlen “Pakko Jatkaa”! Malla: “Ihmiset näkevät toisissa helposti juuri ne asiat, jotka haluavatkin nähdä. Usein on helpompi sulkea silmät totuudelta kuin myöntää, että toinen ei ollutkaan se keneksi yritit häntä maalata. “Pakko Jatkaa” kertoo totaalisesta hukassa olemisesta – siitä, kun missään ei tunnu olevan enää […]

Lue lisää
9.8.2022

Juha Tapio, Happoradio ja Uusi rakkaus korkkaavat Bläk Boks Liven!

Ideapark Lempäälän yhteydessä toimivalla uudella tapahtuma-areenalla käynnistyvät Bläk Boks Live -tapahtumat! Tapahtumakonseptin korkkaavat huippusuosittu Juha Tapio, ikisuosikki Happoradio sekä tulevaisuuden nimi Uusi Rakkaus.

Lue lisää
7.8.2022

Juha Tapion uran suurin konsertti keräsi Ratinan Stadionille 20 000 juhlijaa

Juha viihtyi yleisön joukossa usean kappaleen aikana catwalkin ja B-lavan ansiosta. Kuva: Julius Konttinen  Yksi Suomen suosituimmista artisteista, Juha Tapio, esiintyi lauantaina 6.8. Ratinan stadionilla Tampereella Elossa! -konsertissa 20 000 juhlijan edessä. Juhan reilun parituntisen show’n aikana lavalla nähtiin lämppäreiden lisäksi yllätysvierailijoina myös Samuli Edelmann ja Mikael Gabriel.  Tapahtuman lipunmyynti kävi vilkkaana vielä tapahtumapäivänä. Juha Tapion […]

Lue lisää
3.8.2022

Irina Björklundin hyväntekeväisyyskonsertilla istutetaan puita ja uutuuskirjalla suojataan Suomen luonnonmetsiä

”Mutta sitten koitti päivä, jolloin luin Sir David Attenborough’n kirjan Yksi elämä, yksi planeetta – ja oma elämäni muuttui. Tarvitsin tuon potkun ymmärtääkseni, miten huonosti asiat planeetallamme todellisuudessa ovat. Totesin, etten voi jatkaa elämääni ihmisenä ja taiteilijana ottamatta omaa vastuutani planeettamme, ihmiskuntamme tulevaisuudesta. Niin syntyi Haikuja ihmiskunnalle.” -Irina Björklund uutuuskirjassa Haikuja ihmiskunnalle (Viisas Elämä 2022) […]

Lue lisää
21.6.2022

Juha Tapion suurkonsertin lämppärit julki – Ratinan stadionille rakentuu Juhan Juhlakenttä

Yksi Suomen suosituimmista artisteista, Juha Tapio, esiintyy lauantaina 6.8. Ratinan stadionilla Tampereella. Elossa! -nimisen konserttipäivän lämmittelijäesiintyjät on nyt julkaistu. Ratinan permanto muuttuu elokuisena iltana ainutlaatuiseksi Juhan Juhlakentäksi.  Juha Tapion tähänastisen uran suurimmassa konsertissa on peräti neljä lämmittelijää: iki-ihana Irina, kesäiltojen pitkäaikainen keikkasuosikki Jukka Poika, Pohjola-hitillään Suomen virallisen radiolistan ykköseksi noussut kuopiolainen laulaja-lauluntekijä Olli Halonen ja tänä keväänä The Voice of Finland -kilpailun […]

Lue lisää
17.6.2022

Rock band from hell tykittää kesän 2022 käyntiin uutuussinglellään Saturday!

  Oululainen rock band from hell julkaisee tänään toisen näytteensä tulevalta debyyttialbumiltaan! “Saturday” on kesäinen punk-rock anthem, jonka voi kuvitella soivan niin hikisillä klubeilla kuin stadioneillakin. “Biisi kertoo ironisella tavalla  turhautumisesta elämään – fiktiivisesti  ”Ratched” -sarjan inspiroimana. Ensimmäinen versio syntyi itse asiassa jo vuosia sitten, mutta biisi herätettiin uudelleen eloon yhdessä Blind Channel kitaristi Joonas […]

Lue lisää
10.6.2022

”Pidä musta kii,” pyydetään Laura Voutilaisen uudella singlellä

  Rohkaiseva kappale syntyi turvan ja rauhan tarpeesta Laura Voutilainen julkaisi perjantaina 3.6., singlen Pidä musta kii. Kappale syntyi epävarmassa maailmantilanteessa, jossa ihmiset kaipaavat turvaa sekä rauhaa. Pidä musta kii rohkaisee tukeutumaan rakkaisiin, koska emme ole täällä yksin. ”Luottamusta kysytään kaikissa elämänvaiheissa. Maailmantilanne herättää luonnollisesti vastavoimia ja tästä vastavoimasta syntyi tämä laulu”, kertoo Laura Voutilainen. […]

Lue lisää
18.5.2022

Enää ei tarvitse etsiä jatkopaikkaa, kun Nyt On Jatkot! -kiertue starttaa marraskuussa 2022!

Kiertueella mukana Captain Jack (GER), Movetron, Chorale sekä Poju.

Nyt On Jatkot on marras-joulukuussa Suomea ympäri kiertävä klubikonsepti, jossa jatkoja ei tarvitse etsiä ravintolaillan päätteeksi. Täällä on jatkobileet heti käynnissä! Kiertuetta tähdittää huikea bilekattaus: Captain Jack (GER), Movetron, Chorale ja Poju. Kiertueen tirehtöörinä toimii DJ Toivonen. Tällä kiertueella saa irrotella luvan kanssa. Se on vähintäänkin paita pois!

Lue lisää
13.5.2022

Kuuma punk rock-tulokas Rock Band From Hell kritisoi nykyajan somekulttuuria uudella Kylie Dreams -singlellään

Oululainen, modernia rockia soittava Rock Band From Hell on julkaissut tänään uuden singlensä Kylie Dreams. Kappale on ensimmäinen julkaisu tulevalta debyytiltä, jota bändi työstää parhaillaan Central Line Entertainment -yhtiölle, joka samalla vahvistaa asemiaan laajenaen toimintaansa livetoiminnasta myös musiikin julkaisijaksi.

Lue lisää
28.4.2022

TUURE KILPELÄINEN JA KAIHON KARAVAANI – KATTAVA KESÄKIERTUE JA UUSI SINKKU VIELÄ ENNEN PITKÄÄ TAUKOA

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani toistaiseksi viimeiselle kesäkiertueelleen ennen yhtyeen taukoa
PERILLÄ! -kiertue kattaa 24 esiintymistä ja jatkuu aina syyskuun alkupuolelle

Lue lisää
21.4.2022

Malla Collin starttaa artistiuransa uutuussinglellä Märempii unii

Malla Collin tunnetaan teatteri- ja elokuvanäyttelijänä sekä K-Supermarketin mainoskasvona. Hän aloittaa artistiuransa esikoissingellään Märempii unii, joka julkaistaan perjantaina 29.4.2022.

Lue lisää
13.4.2022

Irina Björklund & The Shubie Brothers: HAIKUJA IHMISKUNNALLE – HAIKUS FOR HUMANITY

Rauhantekijä-sarjasta tuttu Irina Björklund ja rennon energinen The Shubie Brothers-yhtye syventyvät niihin pieniin arkisiin keinoihin, joilla maailmaa parannetaan – niin kanssaihmistä kuin luontoa kunnioittaen.

Lue lisää
16.3.2022

Ikisuosikki Juha Tapio palaa 2 vuoden tauolta ja nähdään ensi kesänä livenä festareilla ympäri Suomen.

Kesä huipentuu Elokuussa Tampereen Ratinassa järjestettävään jättikonserttiin!

Lue lisää
4.3.2022

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani järjestää Ukrainan tukikonsertin 11.3. yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani järjestää tukikonsertin Pelastakaa Lapset ry:n kanssa Ukrainan lasten hyväksi Espoon Sellosalissa perjantaina 11.3. klo 17-18. Konserttiin on mahdollista osallistua valtakunnallisesti striimin kautta.

Lue lisää
4.3.2022

Oman alansa tähdet vastasivat kutsuun antaa takaisin planeetalle: HAIKUS FOR HUMANITY – SIEMEN ISTUTA

Tänä perjantaina 04.03.2022 HAIKUS FOR HUMANITY-projekti lanseerataan toden teolla, kun ensimmäinen sinkku, Plant a Seed julkaistaan. Englanninkielisten Haikujen lukija Daniel Henney on tuttu ääni fantasiasarjojen ystäville. Henney tähdittää paraikaa eeppistä  fantasiasarjaa The Wheel of Time  (Ajan pyörä), joka perustuu Robert Jordanin samannimiseen kirjaan.  

 

Lue lisää
24.2.2022

Uudet sivut!

Värkkäiltiin tässä aikamme kuluksi uudet nettisivut. Onnistui aika hyvin vai mitä?

Lue lisää
24.2.2022

Tätä on taas odotettu – Suomi ja tapahtumat avautuvat jälleen asteittain.

Katsotaan yhdessä eteenpäin! Luvassa on innostavia keikkoja, vangitsevia esityksiä, urheilun huumaa ja perhetapahtumien iloa. Täydet katsomot, täältä tullaan! Ensi viikolla uutisia Central Linen uudistuksista ja tulevaisuuden suunnitelmista…  

Lue lisää
31.1.2022

Samuli Putron kevään 2022 kiertue siirtyy

Keväälle 2022 suunniteltu Samuli Putron kiertue ”Keskellä Kesää” siirtyy vuodella eteenpäin. Vallitsevassa tilanteessa kiertueen toteuttaminen suunnitelmallisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
10.1.2022

Tuure Kilpeläinen Ja Kaihon Karavaani Pitkälle Tauolle

Suomen suosituimpiin keikkakomboihin lukeutuva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani jää pidemmälle tauolle. Yhtye nähdään kevään konserttisalikiertueella ja kesällä vielä festareilla, mutta syyskuun 2022 alussa yhteinen toiminta lakkaa. Erkaantumiseen ei liity mitään draamaa tai riitaa.

Lue lisää
5.12.2021

. ”Kadonnut lennolla” niminen jakso kuvattiin tunnelmaan

”Kadonnut lennolla” niminen jakso kuvattiin tunnelmaan sopivassa paikassa, eli Ilmailumuseossa Vantaalla.

Lue lisää
23.11.2021

Edu Kettunen (Official) Kolme planeettaa – videosarjan toinen osa ”Rautakaupunki”

Tällä kertaa Edu, Mika ja Dio löysivät itsensä vanhasta sellutehtaasta.

Lue lisää
18.11.2021

TAMPERE UNITED TOTEUTTAA KEIKKOJA YHTEIS­TYÖSSÄ OLYMPIA-KORTTELIN JA CENTRAL LINE ENTERTAINMENTIN KANSSA

Tampereella perustettu Central Line Entertainment ja monivuotinen Tampere Unitedin yhteistyökumppani tuo The Nomadsin esiintymään Tampereelle. TamU on tapahtuman järjestelyissä mukana, ja keikka toteutetaan lauantaina 20.11. toisen yhteistyökumppanin eli Olympia-korttelin tiloissa. Central Line ohjaa tapahtuman voitot Tampere Unitedin toimintaan. Yhteistyölle on luvassa jatkoa jo ensi vuoden, ja suunnittelu on käynnissä.

Lue lisää
5.11.2021

”Ollaan rakennettu punk sydämellä tapahtuma ja toivotaan että porukka tulee sankoin joukoin paikalle!”: Kaaoszinen haastattelussa Broken Bones -festivaalin promoottori Henri Ekman

Punk-musiikkiin keskittyvä festivaali Broken Bones järjestetään huomenna ensimmäistä kertaa Helsingin Kaapelitehtaalla ja festivaalin kattauksessa nähdään erittäin laadukas nippu punk-musiikin edustusta.

Lue lisää
13.10.2021

Ruotsalainen garage punk -yhtye The Nomads kahdelle keikalle Suomeen marraskuussa

40-vuotias kokoonpano esiintyy Helsingissä ja Tampereella!

Lue lisää
7.10.2021

Laura Voutilaisen syksyn 2021 kiertue siirtyy syksyyn 2022

Konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan syksyn 2022 konserttiin. Jos kuitenkin haluat palauttaa lippusi, tee se viimeistään MA 08.11.2021.

Lue lisää
27.9.2021

Juha Tapio julkistaa uransa ensimmäisen stadionkonsertin Tampereen Ratinassa

Vastikään lähes kaksi vuotta kestäneen hiljaiselonsa uudella singlellä Valitsisin sut katkaissut laulajalauluntekijä Juha Tapio julkistaa uransa ensimmäisen stadionkonsertin tänään tiistaina 28.9. Tampereen Ratinassa järjestettävä jättikonsertti kantaa nimeä Elossa! ja järjestetään lauantaina 6.8.2022.

Lue lisää
3.8.2021

Hyvää kannattaa odottaa! Harlem Globetrottersien Hartwall Arenan ottelu siirtyy syksyyn 2022!

Tapahtuma järjestetään koronaturvallisuus huomioiden ja sen hetkisiä viranomaisohjeita noudattaen. Peliin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan syyskuussa 2022. Halutessaan lipun voi myös palauttaa Ticketmasteriin, jolloin lipun hinta palautetaan poislukien käsittely- ja tilausmaksut

Lue lisää
12.7.2021

Broken Bones Festival tuo 70-luvun brittipunkin kerman 6. marraskuuta Kaapelitehtaalle!

Central Line Entertainment kokoaa brittipunkin ikinimet Helsingin Kaapelitehtaalle tänä vuonna. Marraskuun kuudentena päivänä vietettävä Broken Bones Festival on ollut itsekin punktaustaisille Henri ja Petri Ekmanille pitkäaikainen haave, joka saadaan toteutumaan viimein.

Lue lisää
31.5.2021

Pelti Auki! -festivaalikiertue bilettää läpi Suomen loppuvuodesta!

Mukana kiertueella Petri Nygård, Teflon Brothers, Pasi ja Anssi sekä Portion Boys.

Lue lisää
8.2.2020

  Oululaisyhtye rock band from hell on tänään julkaissut uuden Cloud9-singlen. Ulkopuolisuuden tuskaa huutava kappale on voimakas pop-rock anthem, joka on paitsi yhtyeen historian tähän mennessä isoin biisi, myös samalla viimeisin lohkaisu bändin tulevalta debyyttialbumilta Music For Late Night Activities. Kappaleelle julkaistaan myös musiikkivideo ensi viikon perjantaina 26.5. “Biisi kertoo ulkopuolelle jääneen tarinan. Itse on ihan paskana, kukaan ei […]

Lue lisää
8.2.2020

Pääyhteistyökumppanit