Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
28.8.2023
Uutiset >>

Laura Voutilainen: Minun Tähteni kirkossa

Laura Voutilainen nähdään tulevana talvena Minun Tähteni kirkossa -kirkkokiertueella! Joulukuussa järjestettävä kiertue käsittää yksitoista kirkkokonserttia, joiden lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa 28. elokuuta klo 10:00.

Laura Voutilaisen joulualbumi Minun tähteni on vahvan laulamisen juhlaa. Laulut edustavat uudenlaista joulumusiikkia, jossa paikoin tykitellään menemään Harlemin sunnuntaijumalanpalvelusten malliin ja herkimmillään liitytään suomalaisille tuttuun haikeankauniiseen joulutunnelmaan. Vuonna 2019 julkaistu albumi keräsi kiitosta niin kuulijoilta ja kriitikoilta, ja muun muassa Helsingin Sanomat palkitsi levyn arviossaan viidellä tähdellä.

Loppuvuodesta käynnistyvän kiertueen nimi onkin johdettu joulualbumin nimestä. Voutilainen esiintyy ympäri Suomen yhteensä yhdessätoista kirkossa yhdessä multi-instrumentalisti Veera Railion ja säveltäjä-muusikko Lasse Piiraisen kanssa. Piirainen vastasi myös Minun tähteni -albumin tuotannosta. Kiertueella rakastettuja joululauluja tullaan kuulemaan myös Voutilaisen albumin ulkopuolelta. 

”Minulle on henkilökohtaisesti tärkeää päästä esiintymään säännöllisesti kirkon hiljaisuuteen. Minun Tähteni -albumin mahtipontisuus kääntyy kirkoissa syvällisen kauniiksi musiikilliseksi matkaksi, kun kun kappaleet esitetään riisuttuina versioina kolmen upean muusikon voimin”, Laura Voutilainen kommentoi. 

Laura Voutilainen on rakastettu laulaja, esiintyjä ja lauluntekijä, jolla on takanaan kolmekymmenvuotinen ura Suomalaisella musiikkikentällä. Viisitoista albumia julkaissut artisti teki läpimurtonsa vuonna 1994 julkaistulla Laura Voutilainen -albumillaan, joka nousi julkaisuvuotensa eniten myydyksi suomalaisalbumiksi. Artistin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuu myös englanninkielinen Addicted To You, joka oli Suomen edustuskappale Tallinnan Euroviisuissa vuonna 2002. Laura Voutilaisen viimeisin albumi, Miks ei, julkaistiin kesäkuussa 2017. Jo ennen julkaisuaan kultaa myynyt albumi sisältää muun muassa Miks ei– sekä Mä en kestä -hittikappaleet. Laura Voutilainen on palkittu kahdesti, vuosina 1994 ja 1996, Vuoden Naissolistin Emma-palkinnolla. Lisäksi hänet on palkittu Vuoden Naisartistina Iskelmä Gaalassa vuonna 2008 sekä Iskelmä-Finlandia palkinnolla vuonna 2010.

Veera Railio on monipuolinen ja eri genreissä liikkuva laulaja-muusikko-lauluntekijä, musiikin sovittaja ja esiintyjä. Veera on työskennellyt muusikkona mm. Svenska Teaternin Mamma Mia -musikaalissa, lukuisissa Peacock-teatterin musikaaleissa, sekä Musiikkiteatteri Kapsäkin musikaaleissa ja klubeilla. Railio on tehnyt myös omia musiikkiteatteriesityksiä, ja esiintynyt mm. Irina Björklundin, Laura Voutilaisen sekä Pauli Hanhiniemen kanssa.

Lasse Piirainen on säveltäjä ja muusikko, joka on tuttu monien suomalaisten viihdeohjelmien (Tähdet, tähdet, SuomiLOVE, The Voice of Finland) orkestereista. Hänet muistetaan myös BumtsiBum -ohjelman uuden version pianistina. Piirainen edusti Suomea Euroviisuissa vuonna 2017 oman indiepop-duonsa Norma Johnin kanssa. Parikymmenvuotisen uransa aikana suosittu muusikko on soittanut maamme kärkiartistien kanssa, kuten Cheek, Vesa-Matti Loiri, Sunrise Avenue, Isac Elliot sekä Laura Voutilainen. 

 

Laura Voutilainen: Minun Tähteni kirkossa

03.12.2023 Ylivieska, Pyhän Kolminaisuuden kirkko
04.12.2023 Seinäjoki, Törnävän kirkko
05.12.2023 Jyväskylä, Taulumäen kirkko
08.12.2023 Vantaa, Tikkurilan kirkko
11.12.2023 Kuopio, Kuopion Tuomiokirkko
12.12.2023 Savonlinna, Savonlinnan Tuomiokirkko
16.12.2023 Tuusula, Tuusulan kirkko
18.12.2023 Helsinki, Lauttasaaren kirkko
19.12.2023 Kangasala, Kangasalan kirkko
21.12.2023 Porvoo, Porvoon Tuomiokirkko
22.12.2023 Nastola, Nastolan kirkko

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

info@centralline.fi

Pääyhteistyökumppanit