Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
20.12.2023
Uutiset >>

Sukella Aikaan Takaisin 90-luvulle: – Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen!

Ikimuistoiset ja värikkäät Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen -tapahtumat yhdistää neljä suomalaista legendaarista bändiä, jotka määrittivät kokonaisen sukupolven. Luvassa unohtumattomat bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran ja Waldo’s Peoplen kanssa. Keikat nähdään keväällä Viking Gracella, Aino Areenalla sekä yhdessä myöhemmin julkaistavassa paikassa. Kesällä otetaan haltuun Kuhmoinen Kuhtuu tapahtuma ja We are one! -festivaali. 

 

Juhlitaan 30-vuotisia Upeita Artistiuria!

Osallistu upeiden 30-vuotisten artistiurien juhlistamiseen kahden pioneerin Waldo’s Peoplen ja Movetronin kanssa. Waldon keikkasetti on täynnä hittejä ja listaykkösiä kolmelta vuosikymmeneltä ja ei ole ihme että bändi striimaa edelleen huikeita määriä suoratoistopalveluissa. Kymmeniä miljoonia striimejä Spotifyssa ja YouTubessa. Kyllä, 30 vuotta täynnä ja Movetron on mainiossa ellei täydellisessä iskussa. Tämä johtuu siitä, että biisit kestävät aikaa ja moni on elänyt niiden kanssa kaikki nämä vuodet. Movetronin soundi on tätä päivää. Tämä bändi elää ikuisesti.

Mascaran Suuri Paluu – Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen!

Tauon jälkeen, Mascara tekee näyttävän paluun! Mä oon erittäin hyvä (ellen täydellinen), erittäin hyvä, täydellinen.. Näin lauloi Mascara itsensä menestyskappaleellaan suomalaisten sydämiin 90-luvulla. Tyttöbändejä parodioivan yhtyeen pääset jälleen näkemään keväällä yhdessä suomalaisten ysärimusiiki jättien.  

Aikakoneen Kestävä Perintö

Jo vuosikymmenet ihmisiä tanssittanut Aikakone-yhtye juhlii 30-vuotissynttäreitään juhlakiertueella kuluvana syksynä. Aikakone on yksi Suomen tunnetuimmista popmusiikin ilmiöistä. Yhtye aloitti toimintansa vuonna 1993 ja vuonna 1995 se julkaisi debyyttialbuminsa “Tähtikaaren taa”, joka myi triplaplatinaa. Levy sisälsi yhtyeen läpimurtokappaleen “Odota”. Tämän jälkeen yhtye nousi suureen suosioon ja hittejä alettiin tehtailla kiihtyvään tahtiin. Seuraava levy sisälsi muun muassa klassikot “Nti Groove” ja “Keltainen”. Aikakone on vuosien saatossa lunastanut paikan ihmisten sydämissä ja radioiden soittolistoilla. Tänä päivänä Aikakone keikkailee ahkerasti ympäri Suomea ja takana on syksyllä käynnistynyt 30-vuotisjuhlakiertue. Lavalla nähdään yhtyeen ydinkokoonpano, johon kuuluu Maki, Sani ja Alex. Myös uutta musiikkia on tulossa.

Kevään 2024 kovimmat ysäribileet

Nämä tapahtumat lupaa upottavan kokemuksen, yhdistäen 90-luvun parhaat puolet illassa täynnä tarttuvia rytmejä, nostalgisia melodioita ja juhlaa ajattoman musiikin parissa. Älä jätä väliin tilaisuutta olla osa tätä poikkeuksellista tapahtumaa, joka kunnioittaa menneisyyttä samalla luoden muistoja tulevaisuuteen.

 

Tapahtumapäivät ja -paikat:

LA 20.04.2024 Järvenpää, Aino Areena

LA 27.04.2024 Turku, Viking Grace 

TI  30.04.2024 TBA

LA 27.07.2024 Kuhmoinen kuhtuu: We are one! -festivaali

 

Liput ja lisätiedot: https://centralline.fi/keikkakalenterit/ 

 

Hanki liput nyt ja herätä 90-luvun taika eloon Suomen ysäri-legendojen kanssa

Pääyhteistyökumppanit