Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
29.6.2023
Uutiset >>

ROCK BAND FROM HELL’IN DEBYYTTIALBUMI JULKAISTAAN SYYSKUUSSA

Oululaisyhtye rock band from hell on julkaissut tänään uuden Never Wanna See You Again -singlen. Kappale on uusin lohkaisu yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta Music For Late Night Activities, joka julkaistaan 1. syyskuuta.

“‘Never Wanna See You Again’ on katkera erobiisi. Kaikki tietää sen tunteen, kun ekaa kertaa elämässä joku sulle tärkeä henkilö tekee sulle tosi paskasti. Se kirpasee ja sen jälkeen sua ei vaan enää kiinnosta pätkääkään ja haluat irrottaa viimeisenkin napanuoran”, yhtye kertoo.

Bändin tulevalta debyyttialbumilta on aiemmin saatu viisi singleä, joista viimeisin, Cloud9, julkaistiin toukokuun lopulla. Kappaleen musiikkivideon pääsee katsomaan täältä. Lisäksi albumilta on jo lohkaistu energinen SEX IS ON FIRE, tarttuva rock-kappale Love Me Till I Die, 90-lukuun nojaava punk-anthem Lucky Loser sekä anteeksipyytelemätön Kylie Dreams, joka ottaa kantaa sosiaalisen median luomaan epärealistiseen maailmaan. Debyyttisingle Why Don’t You Die lähentelee puolen miljoonan striimin rajaa, ja yhtyeen kappaleet ovat saaneet Suomessa myös radiosoittoa.

Yhtye pääsi vastikään aloittamaan myös keikkataipaleensa esiintyen kotikaupungissaan Oulussa Kantakrouvissa sekä Helsingissä Tavastialla.

Genrelähtöisesti ajatellen rock band from hellin musiikki on eräänlaista pelkistettyä ja trendikästä mutta bändivetoista rockia, jossa kuuluvat ainekset perinteisestä punkista ja popista aina nykypäivän jenkki-trapiin. Vaikka klassisten rockbändien, kuten Led Zeppelinin ja Black Sabbathin, vaikutteet ovat vahvasti läsnä yhtyeen musiikissa, on lopputuloksena moderni ote punk rockiin persoonallisine lyriikoineen ja mielenkiintoisine tuotantoineen.

Pääyhteistyökumppanit