Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
24.11.2023
Uutiset >>

Joo joo, tiedän kyllä – että tämä on loppuvuoden tarttuvin biisi

Aston Kalmarin Joo joo, Tiedän kyllä ulkona perjantaina 24. marraskuuta

 

Uuden vuoden juhliin sijoittuva Joo joo, Tiedän kyllä on tarina rakkauden etsimiseen turhautumisesta, epätoivosta ja yksinäisyydestä.
Aston Kalmari haluaa samaistuttavan tekstin kautta auttaa näiden raastavien tunteiden kanssa kamppailevia. Jokainen meistä on läheisyyden, kumppanuuden ja rakkauden arvoinen.

Bändin jäsenet Aleksi Arola, Samu Pellikka, Markus Tuhkalainen ja Ville Vuorio on tämän biisin myötä mukana vähentämässä yksinäisyyttä yhteistyössä Helsinki Mission kanssa. Läheisyyden, kumppanuuden ja rakkauden kaipuu on monelle riipaisevaa todellisuutta näin joulun ja uuden vuoden juhlien aikaan. On hienoa olla mukana työssä, jonka missio on ei enempää eikä vähempää kuin se että, ketään ei jätetä yksin.

Bändin debyyttialbumi Ajatusten ampiaispesä julkaistiin keväällä 2020, jonka jälkeen yhtyeeltä on saatu kaksi EP:tä: Sininen huone kesällä 2021 ja Aikuisten altaaseen keväällä 2022. Jälkimmäisellä EP:llä julkaistu kappale Älä rakastu minuun on saavuttanut yli puoli miljoonaa kuuntelukertaa.

Vuonna 2018 Lappeenrannassa perustetun Aston Kalmarin ura on lähtenyt loistavasti käyntiin satojen tuhansien striimien ja lukuisten keikkojen myötä. Nyt lukemattomat studiossa ja tien päällä vietetyt tunnit ovat hitsanneet neljästä toisilleen ennestään tuntemattomasta bändikaverista ystäviä, joiden luonteita yhdistävät arvot kuuluvat myös yhtyeen musiikissa; toisista huolen pitäminen, hyssyttelykulttuurin kitkeminen ja elämästä nauttiminen.

 

Kuuntele kappale tästä 

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

info@centralline.fi 

Tuomme mieluusti mukanamme Helsinki Mission asiantuntijan haastattelun kertomaan yksinäisyydestä Suomessa, miten yksinäisyys voitetaan ja miten me kaikki voimme auttaa.

Pääyhteistyökumppanit