Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
1.9.2023
Uutiset >>

ROCK BAND FROM HELL’IN DEBYYTTIALBUMI NYT ULKONA!

Music For Late Night Activites on vaikuttava avaus
kotimaisella musiikkikentällä

”Suomen tuorein punk-lupaus!”

Suomen lupaavimman punk rock -tulokkaan, rock band from hell’in, debyyttialbumi Music For Late Night Activities on julkaistu tänään 1. syyskuuta. Kolmetoista kappaletta käsittävä debyyttilevy on vaikuttava avaus suomalaisella punk rock -kentällä. Albumin fokussingle Fed Up on moderni ja tarttuva rock-kappale, jonka vahva ja tarttuva kertosäe koukuttaa ensikuulemalla. Levyltä on etukäteen julkaistu seitsemän singleä, joista kahdelle, Cloud9 ja Love Me Till I Die -kappaleille, on saatu myös musiikkivideot. Musiikkivideot ovat katsottavissa täällä: Cloud9 & Love Me Till I Die

Levyn teko oli moninainen ja muutaman vuoden kova prosessi. Levy eteni biisi kerrallaan ja se hioutui meidän kuuloiseksi kokonaisuudeksi”, bändi kertoo. “Levy on genrensä paras suomalainen debyyttialbumi koskaan!” jatkaa Central Linen perustaja Petri Ekman.

Rock band from hell’in musiikki on energisen pelkistettyä ja trendikästä bändivetoista rockia, jossa kuuluvat ainekset perinteisestä punkista ja popista nykypäivän jenkki-trapiin asti. Kolmihenkinen yhtye on tehnyt määrätietoisesti työtä kohti kansainvälistä uraa. Mikko Nykäsen (rummut), Jere Siivikon (kitara) ja Jani Tillmanin (laulu ja kitara) muodostama yhtye pyrkii ottamaan uudenlaista kulmaa nykypäivän punk rockiin. Tummanpuhuvat ja ajoittain jopa tylyt sanoitukset sekä energiset melodiat yhdistettyinä eri genreistä kumpuaviin vaikutteisiin tuovat uutta virtaa suomalaiselle punk-kentälle.

Rock band from hell on vakuuttava live-bändi, ja kuluneen kesän aikana legendaarisen Tavastiankin lavalle noussut yhtye nähdään vielä tänä vuonna muun muassa Lost in Music -festivaaleilla. Levyn nimeä kantava kiertue kattaa lähes koko Suomen.

 

Keikkamyynti:
Henri Ekman
henri.ekman@centralline.fi
+358401591919

Lisätiedot ja yhteydenotot:
info@centralline.fi

 

Pääyhteistyökumppanit