Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
26.5.2023
Uutiset >>

MALLA COLLININ UUSI SINGLE NYT ULKONA

Rovaniemeläissyntyinen Malla Collin on juuri julkaissut uuden Terveisin Perkele -singlen. Artistin neljäs kappale on anteeksipyytelemätön voimabiisi, joka on täysin hänen itsensä sanoittama ja säveltämä. Kuuntele kappale täältä.

“Terveisin Perkele on puheenvuoro kaikille niille joita on pidetty vasten tahtoa piilossa tai itsestäänselvyytenä. Kenenkään ei pitäis alentua olemaan jonkun toisen salaisuus. Ihmisellä on oikeus näkyä ja kuulua ja jos joku on eri mieltä, murtakoon varpaansa tuolinjalkaan”, Malla Collin kertoo kappaleesta.

“Musta tuntuu niin hullulta, että tää biisi näkee päivänvalon. Terveisin Perkele on nyt mun ensimmäinen täysin oma sävellys & sanotus joka tärähtää eetteriin. Oon tehny omia tekstejä jo pitkään, mutta se että ekaa kertaa uskaltaa laittaa esille jotain täysin omaa on aina eri juttu. Perkele on henkilökohtainen, kipee, ihana ja totta. Halusin tehdä biisin joka näyttää yhtäaikaa kieltä ja keskisormea ja lällättää mennessään. Tää biisin synty lopulliseen muotoonsa lähestulkoon ekalta istumalta ja jos kuuntelee tarkkaan, ni biisin lopussa on mahollista kuulla mun spontaani räkänauru siltä yöltä ko purkitin mun yksiössä ihan ekan demon”, Malla Collin jatkaa.

Ainutlaatuisen pohjoisen monilahjakkuuden kappaleissa kuuluu herkkyys, polveilevat ihmisyyttä ja ihmistä läpileikkaavat tarinat sekä “leikittelevä elämänilo ja elämänpaska”. Artistilta on aiemmin saatu kappaleet Pakko jatkaaMärempii unii sekä Pusuja ja puranaa.

Malla Ylijurva kasvoi Rovaniemellä, josta hän ammensi mukaansa lapsuutensa pohjoiset maisemat, sekä teatterilavojen parrasvalot. Teattereiden ovet eivät olleet automaattisesti auki nuorelle haaveilijalle, mutta Malla raivasi periksiantamattomasti tiensä kaupunkilaisten rakastamaksi näyttelijäksi puhumalla sekä silkalla taidolla. Vuosien varrella hänestä tuli koko Rovaniemen tuntema näyttelijä ja laulaja. Kotikaupunkinsa keikkalavat valloittanut Malla kulki Simerockista Hartwall Arenalle ja aina Kiinaan asti laulamaan siitä, mikä saa hänet syttymään.

Nuoresta iästään huolimatta Malla on ehtinyt kokemaan elämää niin oikealta kuin nurjaltakin puolelta, uskaltaen silti aina katsoa eteenpäin kääntäen vielä seuraavan kortin tai kiven. Saman rohkeuden ja seikkailunhalun siivittämänä Malla asuu nyt Helsingin sydämessä, työskentelee näyttelijänä ja loistaa muun muassa K-Supermarketin mainostähtenä. Mikään haaste ei ole tälle Lapin naiselle liian suuri ja seuraava rooli, laulu tai maailmanvalloitus on aina vain askeleen päässä.

Pääyhteistyökumppanit