Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
1.9.2023
Uutiset >>

Janna kirkkokiertueelle joulukuussa!

Jannan Joulu -kiertue saapuu kuudelle paikkakunnalle

 

Voimakasäänisenä ja sielukkaana tulkitsijana tunnettu Janna lähtee loppuvuodesta Jannan Joulu -kiertueelle! Konsertissa kuullaan kauneimpia joululauluja Varpunen jouluaamusta Jouluyö juhlayöhön sekä  artistin rakastetuimpia omia kappaleita. Kiertue käsittää kuusi konserttia, joista kolmen ensimmäisen lipunmyynti on käynnistynyt Ticketmasterissa.

 

En malta odottaa että pääsen toteuttamaan omat hienot kirkkokonsertit, laulamaan joululauluja sekä tapaamaan yleisöä. Lämpimästi tervetuloa konserttiin!” Janna kertoo.

 

Janna taidokkaalle tulkinnalle tunnusomaista ovat herkkyys ja vahvuus, jotka yhdistyvät koskettaviin ja konkreettisiin teksteihin ja voimakkaisiin kertosäkeisiin. Hän on lahjakas laulaja-lauluntekijä sekä pianisti, joka teki suuren läpimurtonsa vuonna 2014 JANNA-albumillaan. Albumi nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja ” SÄ ET OLE HULLU” kappale pysyi radiolistalla huikeat 200 viikkoa nostaen Jannan Suomen suosituimpien artistien joukkoon.

 

Live-esiintyjänä Janna on karismaattinen, ja hänen valovoimaiset ja vahvat tulkintansa koskettavat iästä riippumatta. Yleisön kestosuosikiksi noussut artisti on saavuttanut peräti 15 kulta- ja platinalevyä, ja hänen kappaleitaan on striimattu yhteensä noin 70 miljoonaa kertaa. Janna on mukana tulevalla Vain Elämää -kaudella, joka alkaa 8. syyskuuta.

 

Liput: www.ticketmaster.fi/artist/janna-lippuja/954619

 

Jannan Joulu
11.12.2023 Porvoo, Porvoon kirkko

12.12.2023 Hamina, Marian kirkko
16.12.2023 Vantaa, Tikkurilan kirkko
17.12.2023 Jaala, Jaalan kirkko
18.12.2023 Valkeala, Valkealan kirkko
19.12.2023 Kuusankoski, Kuusankosken kirkko
Lisätiedot ja yhteydenotot:
info@centralline.fi

Pääyhteistyökumppanit