Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
18.11.2021
Uutiset >>

TAMPERE UNITED TOTEUTTAA KEIKKOJA YHTEIS­TYÖSSÄ OLYMPIA-KORTTELIN JA CENTRAL LINE ENTERTAINMENTIN KANSSA

Tampereella perustettu Central Line Entertainment ja monivuotinen Tampere Unitedin yhteistyökumppani tuo The Nomadsin esiintymään Tampereelle. TamU on tapahtuman järjestelyissä mukana, ja keikka toteutetaan lauantaina 20.11. toisen yhteistyökumppanin eli Olympia-korttelin tiloissa. Central Line ohjaa tapahtuman voitot Tampere Unitedin toimintaan. Yhteistyölle on luvassa jatkoa jo ensi vuoden, ja suunnittelu on käynnissä.

Sekä Tampere Unitedissa että Central Linella keskeisessä roolissa vaikuttava Henri Ekman on mielissään uudesta yhteistyöstä.

”On hienoa päästä tekemään pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Olympia-korttelin kanssa myös tälläisiä tapahtumia. Olympia-korttelihan pitää huolen meidän otteluiden VIP-tarjoiluista. Central Line Entertainment on yritys, jota itse edustan ja ensi viikolla päästään kertomaan myös tähän liittyvästä yhteistyöstä ja tulevaisuuden suunnitelmista tarkemmin”, Ekman myhäilee.

”Lisää erilaisia tapahtumia on tulossa ensi vuonna. Nähdään lauantaina Olympialla!” Ekman kehottaa.

Mukana tapahtumien suunnitelussa on ollut myös pitkäaikainen TamU-kannattaja Olli Savisaari, joka on Tampere Unitedin hallituksessa seuran ja sen kannattajien välinen yhdyshenkilö.

”Tampere United on iso osa monen kannattajan päivittäistä elämää. Ajatuksemme näiden tapahtumien taustalla on, että jalkapalloseuran kannattajilleen tarjoamien kokemusten ei tarvitse välttämättä rajoittua pelkästään ottelutapahtumiin, vaan kannattajat ja seurayhteisö voivat kokoontua yhteen myös muulloinkin kuin vain silloin, kun pelataan kentällä pisteistä”, Savisaari avaa taustoja.

”On hienoa, että seurayhteisöstä löytyy osaamista, yhteyksiä ja tietotaitoa myös muilla kulttuurin aloilla, ja on loistavaa, että seuramme saa olla mukana mahdollistamassa myös tämänkaltaisia tapahtumia, joita tulevaisuudessa on luvassa lisääkin. Toivon, että mahdollisimman moni kannattaja löytää tiensä paikalle katsomaan, mitä kaikkea muuta hienoa voimme saada aikaan.”

THE NOMADS

Jo vuonna 1981 perustettu The Nomads saapuu Suomeen! Villeistä livekeikoistaan tunnettu ruotsalainen garage punk -yhtye juhlii tänä vuonna 40-vuotista uraansa ja saapuu sen kunniaksi rakkaaseen naapurimaahansa: The Nomads esiintyy Helsingissä Kuudennella linjalla 19. marraskuuta ja seuraavana päivänä 20. marraskuuta Tampereen Olympiassa.

Tukholmalaisyhtyeen muodostavat Hans ÖstlundNick VahlbergJoakim Tärnström, ja Ed Johnson, joista kaksi ensimmäistä on bändin alkuperäisjäseniä. The Nomads kiersi Eurooppaa ensimmäisen kerran jo vuonna 1984 ja on sittemmin toiminut vaikuttimena muun muassa suursuosiota saavuttaneille maanmiehilleen The Hivesille, The Hellacoptersille ja Backyard Babiesille.

Vaikka The Nomads itse ei koskaan kavunnutkaan vastaaviin levynmyyntisaavutuksiin kuin myöhemmän sukupolven edustajat, bändi on sitkeästi pitänyt yllä tasaista suosiota etenkin vauhdikkaiden live-esiintymistensä myötä. The Nomadsin asema ja edelläkävijyys on myös hyvin tiedossa etenkin Ruotsin muusikkopiireissä, ja yhtye saikin vuonna 2003 kunnian ottaa vastaan tribuuttilevyn 20 Years Too Soon – A Tribute To The Nomads, jolla bändin kappaleita esittävät muun muassa juurikin The Hellacopters, Backyard Babies ja bob hund.

The Nomads (SWE) + Pojat + The Empire Strikes
Tampere, Olympia-kortteli
LA 20.11.2021
HUOM! Liput vain ennakkoon 18,50 € Tiketistä (TamU:n jäsenille ja seuraajille 2 €:n alennus)

19.00 Ovet
20.00 Pojat
21.15 The Empire Strikes
22.30 The Nomads (SWE)

TamU tarjoaa jäsenilleen ja seuraajilleen alennuksen lauantain keikkalipusta:

Syötä koodi ”united” osoitteeseen www.tiketti.fi/tarjous

  • ei ostorajoitusta
  • alennuskoodi on voimassa lauantaina klo 22.00 asti

Pääyhteistyökumppanit