Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
9.8.2022
Uutiset >>

Juha Tapio, Happoradio ja Uusi rakkaus korkkaavat Bläk Boks Liven!

Konserttitapahtumat valtaavat nyt Bläk Boksin, ja perjantaina 25.11. järjestetään ensimmäistä kertaa Bläk Boks Live!

Liput tulevat myyntiin to 11.8. klo 9.

Katso saatavilla olevat liput

Ideapark Lempäälän yhteydessä toimivalla uudella tapahtuma-areenalla käynnistyvät Bläk Boks Live -tapahtumat! Tapahtumakonseptin korkkaavat huippusuosittu Juha Tapio, ikisuosikki Happoradio sekä tulevaisuuden nimi Uusi Rakkaus.

Uudelle tapahtuma-areenalle mahtuu permantoineen lähes 2 000 konserttikävijää. Tule tutustumaan tapahtuma-areenaan huippumusiikin parissa perjantaina 25.11.2022!

Bläk Boks Livessä nähdään huippuartisteja

Bläk Boks Liven avaa kotimainen tulevaisuuden rock-nimi Uusi Rakkaus. Rockin perusasioihin, visuaalisuuteen ja tartuttavaan elämäniloon luottava bändi on päässyt huimaan vauhtiin heti ensisinglestään Hullunkiilto lähtien. Täsä seuranneet Kahdella kielellä ja Pelistä poissa esittelevät laajan kirjon Uuden Rakkauden pelikenttää.

Laulaja-lauluntekijä Niko Laamasen omaperäistä tulkintaa ja vahvaa tekstimaailmaa tukee yhtyeen suomirockin kulmakiviin nojaava peruskallio, jossa kekseliäisyys on ehtymätön voimavara. Uusi Rakkaus on työskennellyt taipaleensa alusta asti tuottaja Mara Salmisen (mm. Zen Cafe, Elonkerjuu) kanssa.

Illan toisena esiintyjänä nähdään kansan ikisuosikki Happoradio. Seitsemän studioalbumia julkaisseen suomirockin kärkikastiin kuuluvan Happoradion suosio on vuodesta toiseen kasvanut tasaisesti.

Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa TaviksetPuhu äänellä jonka kuulenChe GuevaraPelastajaÄlä puhu huomisestaValopallo ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Vuonna 2021 Happoradio juhli 20-vuotista taivaltaan uudella Majakka-albumilla.

Illan päättää huippusuosittu Juha Tapio, joka on kiistatta yksi suomen suosituimmista artisteista ja biisintekijöistä. Juha Tapio on kasvanut stadioneiden halutuksi esiintyjäksi, ja on saanut bändiinsä mukaan kotimaan taidokkaimpia muusikoita ja ihmisiä – ”dream team”, kuten Juha sanoo.

Artistin sanoitukset ovat erityisen lähestyttäviä ja koskettavia, ja niitä on kuultu radiosta, levyltä ja suoratoistota jo yli vuosikymmenen ajan.

 

Konsertti

Bläk Boks Live – Juha Tapio, Happoradio, Uusi Rakkaus
Pe 25.11.2022
Ideapark Lempäälä, Bläk Boks
Ovet klo 18:00

Liput 39,00 € sis. käsittelykulut, tilaukseen lisätään tilausmaksu
VIP-liput tulossa myyntiin myöhemmin

Pääyhteistyökumppanit