Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
12.3.2024
Uutiset >>

Movetronin uutuuskirja “Movetron – Romeosta Juliaan” kokoaa 30 vuotta musiikkia, ystävyyttä ja unohtumattomia hetkiä

Suosittu suomalainen elektonista tanssimusaa soittava bändi juhlistaa 30-vuotista taivaltaan julkaisemalla kirjan Movetron – Romeosta Juliaan. Kirjan kirjoittajana toimii tunnettu kirjailija ja käsikirjoittaja Taina West.

 

Kirja julkaistaan lauantaina 20.4.

Kirja ei ainoastaan paneudu bändin musiikilliseen uraan, vaan se tarjoaa myös syvällisen katsauksen yhtyeen jäsenten ystävyyteen ja elämään matkan varrella. Teos toimii myös kunnianosoituksena äkillisesti helmikuussa 2024 menehtyneelle bändin jäsenelle, Timo Löyvälle. Tarinaan on koottu paljon arvokkaita tarinoita ja muistoja Löyvältä. Kolmen lahjakkaan artistin silmin avautuva aikamatka vie huolettomalle 90-luvulle, joka herättää nostalgisia muistoja ja kutsuu lukijan osaksi tuota musiikin täyteistä aikaa.

Movetronin perustajajäsenet, Päivi Lepistö ja Jukka Tanttari, ovat olleet tiiviisti mukana kirjan luomisessa Taina Westin kanssa. Movetron – Romeosta Juliaan herättää henkiin 90-luvun trendit ja tunnelman, jotka ovat elinvoimaisia tänäkin päivänä. Yleisö on edelleen yhtä kiihkeästi mukana Movetronin keikoilla kuin se oli bändin aloittaessa.

Movetronin musiikki on viihdyttänyt suomalaisia vuosikymmenien ajan, ja heidän hittikappaleisiinsa kuuluvat mm. “Romeo ja Julia”, “Ristinolla” ja “Nyt on jatkot”. Vaikka yhtye on saavuttanut merkittävää menestystä ja myynyt lukuisia kulta- ja platinalevyjä, he ovat pysyneet vaatimattomina ja halunneet säilyttää yksityisyytensä.

Kirjan tekoprosessin aikana bändin jäsenet ovat muistelleet unohtumattomia hetkiä ja kommelluksia vuosien varrelta. Merkittäviä hetkiä ovat olleet bändin osallistuminen Euroviisuihin, single-listan ykkössija sekä useat kulta- ja platinalevyt. Movetron on kuitenkin suunnannut katseen eteenpäin tulevaisuuteen ja jatkaa suosittuja keikkojaan. Bändin tuleva kiertue ”Erittäin hyvä ellei täydellinen” starttaa huhtikuussa 2024 Järvenpäästä.

Kirja julkaistaan lauantaina 20.4. ja julkaisua juhlitaan kevään aikana seuraavissa paikoissa:

 

Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen kiertue keväällä 2024

Järvenpää; Aino Areena LA 20.04.2024
Lisätietoja

Turku, Viking Grace, LA 27.04.2024
Lisätietoja

Jämsä, Himos Areena, TI 30.04.2024
Lisätietoja

 

Arvostelukappaleet:
tiedotus@viisaselama.fi 

 

Kirjan kustantaja: Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueilta. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
info@centralline.fi

 

Timo Löyvä 1964 -2024 Kiitos Timo näistä yhteisistä vuosista. Lepää rauhassa, musiikki jää…💙 Teos toimii myös kunnianosoituksena äkillisesti helmikuussa 2024 menehtyneelle bändin jäsenelle, Timo Löyvälle. Tarinaan on koottu paljon arvokkaita tarinoita ja muistoja Löyvältä.

 

Ikimuistoiset ja värikkäät Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen -tapahtumat yhdistää neljä suomalaista legendaarista bändiä, jotka määrittivät kokonaisen sukupolven. Luvassa unohtumattomat bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran ja Waldo’s Peoplen kanssa.

 

Pääyhteistyökumppanit