Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
30.1.2024
Uutiset >>

Pihlajakadulla – 90-luvun lasten kiitos 25-vuotiaalle Salatut Elämät TV-sarjalle

Aston Kalmarin Pihlajakadulla ulkona perjantaina 26. tammikuuta

Aston Kalmari julkaisee ajankohtaisen kappaleen Salkkareiden 25-vuotisjuhlapäivän kunniaksi juhlapäivää seuraavana päivänä 26. tammikuuta. Pihlajakadulla on tulevan albumin kolmas sinkkulohkaisu.

”Pihlajakadulla on 90-luvun lasten kiitos 25-vuotiaalle Salatut Elämät TV-sarjalle.
Tämä pirteä punk-ralli on omistettu heille, jotka saavat kaiken tarvitsemansa mielen nollaamiseksi sukeltaessaan hetkeksi saippuasarjan kulisseihin.” kommentoi Aleksi Arola.

Bändin debyyttialbumi Ajatusten ampiaispesä julkaistiin keväällä 2020, jonka jälkeen yhtyeeltä on saatu kaksi EP:tä: Sininen huone kesällä 2021 ja Aikuisten altaaseen keväällä 2022. Jälkimmäisellä EP:llä julkaistu kappale Älä rakastu minuun on saavuttanut yli puoli miljoonaa kuuntelukertaa.

Vuonna 2018 Lappeenrannassa perustetun Aston Kalmarin ura on lähtenyt loistavasti käyntiin satojen tuhansien striimien ja lukuisten keikkojen myötä. Nyt lukemattomat studiossa ja tien päällä vietetyt tunnit ovat hitsanneet neljästä toisilleen ennestään tuntemattomasta bändikaverista ystäviä, joiden luonteita yhdistävät arvot kuuluvat myös yhtyeen musiikissa; toisista huolen pitäminen, hyssyttelykulttuurin kitkeminen ja elämästä nauttiminen.

Aston Kalmari:
Aleksi Arola, laulu & kitara
Samu Pellikka, kitara & laulu
Markus Tuhkalainen, rummut
Ville Vuorio, basso & kitara

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
info@centralline.fi

 

Mammanpojat – levyjulkaisukiertue 2024

Pääyhteistyökumppanit