Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
12.10.2023
Uutiset >>

Juha Tapion syntymäpäiväkonsertin kaikki liput myytiin välittömästi! Lisäkonsertti tulossa!

 

Juha Tapio myi syntymäpäiväkonserttinsa loppuun heti kun liput tulivat myyntiin. Lisäkonsertti on tulossa myyntiin samalle päivälle. Rakastettu lauluntekijä ja laulaja juhlii viidettäkymmenettä syntymäpäiväänsä sillä parhaalla tavalla: yhdessä yleisönsä, meidän kaikkien! – kanssa.
Erityinen juhla vaatii erityiset puitteet, siksi Juha toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa ja tuo yhtyeensä ensimmäistä kertaa Kansallisoopperan lavalle. Lauluntekijä lupaa esittää merkityksellisimmät ja toivotuimmat laulunsa koko uransa varrelta, sekä soittaa ja laulaa, ei enempää eikä vähempää kuin elämänsä parhaan keikan.

Juha Tapio -syntymäpäiväkonsertti
Lisäkonsertti
SU 04.02.2024 klo 15
Helsinki, Oopperatalo
Liput: 49,95 €

Liput tulevat myyntiin maanantaina 16.lokakuuta klo 12:00

Juha Tapio on kiistatta yksi Suomen suosituimmista artisteista. Niin sanoittajana, säveltäjänä kuin kitaristinakin meritoitunut Juha tunnetaan vaikuttavana live-esiintyjänä, jonka kappaleet koskettavat ja puhuttelevat yleisöä iästä riippumatta. Parikymmenvuotisen uransa aikana hän on julkaissut peräti 13 albumia, saavuttanut lukuisia kärkisijoja albumi-, single- ja radiolistoilla sekä esiintynyt suurille yleisöille niin konserttisaleissa, festivaaleilla kuin areenoillakin. Hän on ensimmäinen artisti, joka on myynyt loppuun sekä Hartwall Arenan, Espoon Metro Areenan että Helsingin jäähallin. Vuodesta 2011 alkaen kaikki hänen levynjulkaisukiertueensa ovat olleet loppuunmyytyjä. Nyt Juhalla on edessään uusi valloitus: syntymäpäivänsä ja tähän astisen uransa juhlistaminen esiintymällä ensimmäisenä pop-artistina Kansallisoopperan ainutlaatuisissa puitteissa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Konsertin järjestäjä:
Petri Ekman / Central Line Entertainment
petri.ekman@centralline.fi
+358 400 866 413

Pääyhteistyökumppanit