Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
29.5.2023
Uutiset >>

PANDORA & Guests meet Riku Niemi Orchestra: TRUST ME 3.0

 

”A colorful crossover jubilee concert where Pandora’s electronic dance music
unites with the orchestra”

 ”like you never seen (experienced) her before”

 The time has come to fulfill the unfulfilled dreams

 

Ruotsalaistähti Pandora juhlistaa 30 vuotta valtaistuimella teknokuningattarena juhlakonsertissa Helsingin Musiikkitalolla 23. syyskuuta 2023! Luvassa juhlava, värikäs ja monipuolinen crossover-juhlakonsertti, jossa Pandoran elektroninen tanssimusiikki kohtaa Suomen Riku Niemi Orchestran. Konsertissa yleisö pääsee kokemaan laulajan, lauluntekijän, teknokuningattaren ja maailmantähden tavalla, jolla häntä ei ole koskaan aiemmin nähty.

 ”On tullut aika toteuttaa toteutumattomat unelmat”, Anneli toteaa onnellisena ja vielä hieman salaperäisenä juhlakonsertin sisällöstä.

Pandora, eli Anneli Magnusson, tunnetaan genrensä edelläkävijänä. Hän nousi nopeasti kansainväliseen suosioon 90-luvun alussa, ja lukeutuu nykyään Ruotsin kansainvälisesti myydyimpiin sooloartisteihin. Juhlakonsertin nimi palaa niin ikään takaisin artistin juurille: Trust Me oli Pandoran vuonna 1993 julkaistun läpimurtohitin ja samalla debyyttisinglen nimi. Single aloitti menestyksekkään uran, johon on mahtunut peräti 12 albumia, kymmeniä kulta- ja platinalevyjä, lukuisia radiohittejä ja kiertueita niin kotimaassaan kuin ulkomailla. 

Riku Niemi Orchestra on vuonna 2005 perustettu rytmimusiikin ammattiorkesteri. Sen 25-henkisen orkesterikokoonpanon muodostavat big band ja jousisoitinryhmä. RNO esiintyy myös solistiorkesteri- ja kamarikokoonpanoina. RNO:n kotipaikka on Helsinki, mutta se on koko Suomen orkesteri: kokoonpano kiertää esiintymässä eri puolilla maata. Tähän mennessä RNO on konsertoinut kaikkiaan 134 paikkakunnalla Suomessa. RNO:n monipuolinen ohjelmisto koostuu viihde- ja rytmimusiikin kotimaisten ja kansainvälisten klassikoiden lisäksi rohkeista poiminnoista musiikin eri tyylisuunnista. RNO myös tilaa teoksia kotimaisilta rytmimusiikin säveltäjiltä ja sovittajilta.

Pääyhteistyökumppanit