Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
4.8.2023
Uutiset >>

ROCK BAND FROM HELL ON JULKAISSUT TULEVAN ALBUMINSA VIIMEISEN SINGLEN

Back2School (with Good Luck Million) nyt ulkona!

Suomen kovin pop punk -bänd rock band from hell on julkaissut tänään uuden Back2School-singlen yhdessä Good Luck Millionin kanssa. Pop punk-kulttuurin juurille ja teiniaikojen nostalgiaan nojaava kappale on viimeinen single yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta Music For Late Night Activities, joka julkaistaan 1. syyskuuta. Tänään julkaistulla singlellä yhdistyvät rock band from hellin energinen powerpunk sekä Good Luck Millionin kokeellinen, elektroninen soundimaailma.

Rock band from hell’in tulevalta debyyttialbumilta on aiemmin saatu kuusi singleä, joista viimeisin, Never Wanna See You Again, julkaistiin kesäkuun lopulla. Sitä edelsi toukokuussa saatu Cloud9, jonka musiikkivideon pääsee katsomaan täältä. Lisäksi albumilta on jo lohkaistu energinen Sex Is On Fire, tarttuva rock-kappale Love Me Till I Die, 90-lukuun nojaava punk-anthem Lucky Loser sekä anteeksipyytelemätön Kylie Dreams, joka ottaa kantaa sosiaalisen median luomaan epärealistiseen maailmaan. Debyyttisingle Why Don’t You Die lähentelee puolen miljoonan striimin rajaa, ja yhtyeen kappaleet ovat saaneet Suomessa ja Englannissa myös radiosoittoa.

Levyn teko oli moninainen ja muutaman vuoden kova prosessi. Levy eteni biisi kerrallaan ja se hioutui meidän kuuloiseksi kokonaisuudeksi”, bändi kommentoi tulevaa debyyttialbumiaan.

Albumi on ennakkotilattavissa täällä.

Rock band from hell on kuluvana kesänä päässyt aloittamaan myös keikkataipaleensa. Kesän aikana legendaarisen Tavastiankin lavalle noussut yhtye nähdään vielä tänä vuonna muun muassa Lost in Music -festivaaleilla.

Genrelähtöisesti ajatellen oululaisyhtye rock band from hellin musiikki on pelkistettyä ja trendikästä bändivetoista rockia, jossa kuuluvat ainekset perinteisestä punkista ja popista nykypäivän jenkki-trapiin. Vaikka klassisten rock-yhtyeiden, kuten Led Zeppelinin ja Black Sabbathin, vaikutteet ovat vahvasti läsnä yhtyeen musiikissa, on lopputuloksena moderni ote punk rockiin persoonallisine lyriikoineen ja mielenkiintoisine tuotantoineen.

 

Keikkamyynti:
Henri Ekman
+358401591919
henri.ekman@centralline.fi

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
info@centralline.fi

Pääyhteistyökumppanit