Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
9.12.2022
Uutiset >>

CENTRAL LINE MUKANA UUDESSA SUPPORT TAMPERE -KONSEPTISSA

Support Tampere on uusi tapahtumakonsepti ja nimensä mukaisesti ylistys Tampereelle. Kotikaupunkimme tulee olemaan keskeinen osa sekä keikkailtoja että oheistuotteita. Uusi kokonaisuus polkaistaan käyntiin jo tämän vuoden puolella, sillä ensimmäinen keikkailta järjestetään perjantaina 30.12. Olympiassa.

Lähtökohtaisesti aina Olympiassa järjestettävissä tapahtumissa johtoajatuksena on, että jokaisella kerralla mukana on myös tamperelaisia artisteja. Avajaisillassa 30.12. lavalle nousee peräti kolme tamperelaista nimeä: CostiJami Faltin sekä Pajafella. Tulevissa tapahtumissa pyritään tarjoamaan näyttöpaikkoja myös toistaiseksi tuntemattomammille paikallisille nouseville kyvyille.

”Hyviä keikkakonsepteja ei tietenkään koskaan voi olla liikaa. Lisäksi Tampereella on valtavasti hyviä bändejä ja artisteja, ja Olympia paikallisena keikkapaikkana haluaa luonnollisesti olla mukana tukemassa paikallista musiikkia ja meininkiä.”, Olympian promoottori Marko Nikula kommentoi.

Ensimmäisessä vaiheessa myyntiin tulee musta, logolla varustettu t-paita, joka on ensimmäistä kertaa saatavilla avajaisillassa Olympiassa 30.12. Tarkoitus on tulevaisuudessa laajentaa tuotevalikoimaa myös moniin muihin tuotteisiin.

Konseptin taustalla vaikuttavat yhteistyössä Tampere United, Markkinointitoimisto TREIL, Olympia sekä Central Line entertainment.

Ota samalla seurantaan Instagram-tili @supporttampere.

***
COSTI

Costi on tamperelainen, asennetta ja voitontahtoa huokuva rap-artisti, joka leikkaa hallitusti keskelle kenttää. Urheilutaustainen Costi hakee sanoituksissaan paljon viitteitä toisen intohimonsa, sportin parista. Musiikillisesti inspiraatiota on ammennettu esimerkiksi italialaisesta soundista.

Taidokkaita ja merkityksellisiä riimejä kirjoittava PME Recordsin kanssa yhteistyötä tekevä Costi julkaisi ensimmäisen EP:nsä ”SAFARI” joulukuussa 2021. Musiikkiuran alku ulottuu kuitenkin jo vuoteen 2016. Lupaava artisti nostettiin hieman EP:n julkaisun jälkeen YleX:n Läpimurto 2022 -listauksen ehdokkaaksi. Seuraavana askeleena ”SAFARI” EP:stä artisti on julkaissut tamperelaisuutta korostavan singlen STILL TRE yhdessä Jami Faltinin kanssa, vieraillut sekä JVG:n tuoreella Verkkareis että Joe L:n Deep Down -kappaleilla, ja julkaissut menestyksekkäästi omaa tuotantoaan – singlet meikä matadori (feat. Sexmane), Kangastus sekä Magaluf antavat esimakua Costin tulevalta debyyttialbumilta.

Karismaattinen, tiukan focuksen pitävä artisti tietää mitä kohti on menossa – ja tämä näkyy määrätietoisesti kaikessa tekemisessä. It’s LIMBO era.

***

JAMI FALTIN

Jami Faltinin tarina on ainutlaatuinen. Hän on kasvanut kahdessa maassa – Suomessa ja Ruotsissa. Ruotsin kielellä alkoi myös riimittely. Hän kirjoitti runoja elämästään Tukholman lähiöissä. Vuonna 2017 hän voitti Ortens bästa poet -lavarunouskilpailun ja päätyi kiertämään naapurimaan lavoja omia runojaan lausuen. Urapolku ruotsiräppiin oli avautumassa, mutta sitten elämän pyörteet toivat hänet takaisin Suomeen.

Nykyään Tampereella vaikuttava räppäri on pitänyt homman aitona. Hänen musiikkinsa käsittelee usein elämän nurjaa puolta, rikollisuutta sekä taistelua köyhyyttä ja syrjintää vastaan. Kummallakin kielellä taitavasti kirjoittava räppäri on valloittanut kuulijoitaan suoralla ja itsevarmalla ulosannillaan. Hän kertoo kirjoittavansa tekstinsä aina siten, että pystyy räppäämään ne livenä samalla tavalla.

Vuonna 2020 Jami julkaisi debyytti-EP:nsä nimeltä ”TRAPSTAR”. Seuraavana vuonna julkaistu ”AMG”-single on muodostunut oikeaksi UG-hitiksi. Debyyttialbumi “Kerrostalo” julkaistiin heinäkuussa keräten paljon ylistystä, kehuja sekä useita listaviikkoja albumilistalla. Artistin uusin julkaisu on Costin kanssa tehty yhteisbiisi ”Magaluf”, joka nousi aina Suomen Spotifyn sijalle 2. Tuotannon laatu paranee jatkuvasti, momentum kasvaa ja tällä hetkellä Jami Faltin työstää seuraavaa pitkäsoittoaan itsenäisenä artistina.

PAJAFELLA

Tamperelainen trap-artisti Pajafella sainattiin PME:lle vuonna 2015. Tätä ennen artisti oli julkaissut omakustanne-mixtapen Näsinneulahigh, jonka musiikkivideot kappaleisiin Intro, Paljon Pajaa ja Näsinneulahigh herättivät räppi-kansan huomion YouTubessa. Keväällä 2016 Pajafella julkaisi ensimmäisen EP:nsä Luukku Auki, jota seurasi EP Luukku Auki 2 marraskuussa 2017. Pajafella edustaa uutta, modernimpaa suomiräpin/träpin aaltoa ja hänen huhtikuussa (4/20) julkaistu EP:nsä Fella, fella, fella sai osakseen paljon kiitosta sekä faneilta että medialta.

***

www.olympiakortteli.fi

Pääyhteistyökumppanit