Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
11.8.2023
Uutiset >>

Pandoran 30-vuotisjuhlakonsertin sisältö paljastetaan vähitellen

Ruotsalaistähti Pandora juhlistaa 30-vuotista uraansa maagisessa juhlakonsertissa Helsingin Musiikkitalolla 23. syyskuuta 2023! Luvassa on Pandoran rakastettuja hittikappaleita niin tuttuun tyyliin elektronisina, Riku Niemi Orchestran orkesterisovituksina kuin latinohenkisinä Cool Mambon sovituksina. Konsertissa kuullaan myös aiemmin julkaisematonta, akustista Anne Li -materiaalia, mikä tarjoaa harvinaislaatuisen kurkistuksen Anneli Magnussonin henkilökohtaisempaan, kantri-sävytteiseen tuotantoon sekä ihmiseen rakastettujen laulujen takana.

Ilmassa on todella taikaa, kun konserttiin saapuu esiintymään myös kansainvälisesti menestynyt sekä palkittu naismaagikko ja mentalisti Noora Karma.  ”Olen innoissani saadessani kutsun vierailla upeassa konsertissa ja esittää taikuuttani ensimmäistä kertaa kansainvälisen eurodance-artistin kanssa”, Noora Karma kommentoi yhteistyötä.

Esitän konsertissa kappaleita kolmen vuosikymmenen ajalta paitsi tietenkin bändini kanssa myös uusina hienoina sovituksina Riku Niemi Orchestran ja Cool Mambon kanssa. Konsertissa liikutaan suuresta ja vaikuttavasta kohti intiimimpää ja henkilökohtaisempaa – laulan ja esitän kitaralla itse kirjoittamiani kappaleita Anne Li:nä. En malta odottaa, että pääsen yhdistämään tämän kaiken”, Pandora jatkaa.

Pandora, eli Anneli Magnusson, tunnetaan genrensä edelläkävijänä. Hän nousi nopeasti kansainväliseen suosioon 90-luvun alussa, ja lukeutuu nykyään Ruotsin kansainvälisesti myydyimpiin sooloartisteihin. Juhlakonsertin nimi palaa niin ikään takaisin artistin juurille: Trust Me oli Pandoran vuonna 1993 julkaistun läpimurtohitin ja samalla debyyttisinglen nimi. Single aloitti menestyksekkään uran, johon on mahtunut peräti 12 albumia, kymmeniä kulta- ja platinalevyjä, lukuisia radiohittejä ja kiertueita niin kotimaassaan kuin ulkomailla.

Riku Niemi Orchestra on vuonna 2005 perustettu rytmimusiikin ammattiorkesteri. Sen 25-henkisen orkesterikokoonpanon muodostavat big band ja jousisoitinryhmä. RNO esiintyy myös solistiorkesteri- ja kamarikokoonpanoina. RNO:n kotipaikka on Helsinki, mutta se on koko Suomen orkesteri: kokoonpano kiertää esiintymässä eri puolilla maata. Tähän mennessä RNO on konsertoinut kaikkiaan 134 paikkakunnalla Suomessa. RNO:n monipuolinen ohjelmisto koostuu viihde- ja rytmimusiikin kotimaisten ja kansainvälisten klassikoiden lisäksi rohkeista poiminnoista musiikin eri tyylisuunnista. RNO myös tilaa teoksia kotimaisilta rytmimusiikin säveltäjiltä ja sovittajilta.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:
info@centralline.fi

Pääyhteistyökumppanit