Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
25.11.2022
Uutiset >>

Suosittu Pelti Auki! -festivaalikiertue tulee taas! 

Mukana kiertueella Petri Nygård, Erika Vikman, Pasi ja Anssi, Movetron, Faija, Waldo’s People ja Pandora.

 

Suuren suosion saavuttanut Pelti Auki! Festivaalikiertue saa jatkoa ensi keväänä. Kiertue kiertää ympäri Suomen maalis-huhtikuussa 2023. Kehitelty versio kantaa nimeä Pelti Auki! Festivaali 2.0. Kiertuetta tähdittää maan heittämällä kovin bilekattaus: Petri Nygård, Erika Vikman, Pasi ja Anssi, Movetron, Faija sekä Waldo’s People. Kiertueen juontajana toimii Roosteeni, ja tapahtuman DJ:nä nähdään tietenkin Pelti Auki legendaksi muodostunut viihdyttäjä DJ Toivonen. Pelti kiinni -sanonta saa jälleen kerran aivan uuden merkityksen, kun Pelti Auki saa irrotella luvan kanssa ja niin sanotusti päätyyn saakka.

 

Pelti Auki kiertue sisältää 10 varsinaista festivaalia sekä myöhemmin julkaistavat viralliset Pelti Auki Pre- ja Afterpartyt. Vuonna 2021 järjestetty kiertueella oli useita loppuunmyytyjä paikkoja ja luotto Pelti Auki yleisöön on sen suhteen että niitä nähdään tällä kiertueella lisää! 

 

Illan artistien lisäksi tapahtumassa on luvassa oheisohjelmaa ja kilpailuja. Kiertueen kuulijoiden kannattaa myös pitää korvat auki – koskaan ei tiedä, missä jatkot ovat! Oheisohjelmaan lukeutuu muun muassa dildobingo sekä juomapelejä ja pleikkapelejä sisältävä Lounge. Illan aikana nähdään myös Heated Crew:n kuuma tanssiesitys. Esitys on näyttävä, energinen sekä kuuma. Tanssijalka alkaa varmasti vipattamaan tästä esityksestä. 

 

”Kattaus parasta bilemusaa ja viimeisen päälle oheisohjelmaa niin saadaan aikaan vuodet parhaat bileet. Ensimmäinen Pelti Auki kiertue oli loppuunmyyty monessa paikassa joka oli osoitus tämän toimivuudesta. Tämä on Pelti Auki 2.0!”, kiertueen promoottori Henri Ekman kommentoi

 

 

Pelti Auki! Festivaalikiertue kiertää Suomea seuraavasti:

 

Pelti Auki Preparty: TBA 

 

PE 10.03.2023 Pori, West Arena 

  • Petri Nygård, Erika Vikman, Movetron, Faija 

PE 17.03.2023 Turku, Viking Grace

  • Petri Nygård, Movetron, Faija 

LA 18.03.2023 Turku, Viking Grace 

  • Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Waldo’s People

LA 25.03.2023 Oulu, Tullisali

  • Petri Nygård, Erika Vikman, Waldo’s People, Faija 

LA 01.04.2023 Kauhajoki, IKH Arena 

  • Petri Nygård, Erika Vikman, Movetron, Faija

PE 14.04.2023 Jämsä, Himos Areena 

  • Petri Nygård, Erika Vikman, Movetron

LA 15.04.2023 Jämsä, Himos Areena 

  • Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Waldo’s People 

PE 21.04.2023 Lempäälä, Bläk Boks 

  • Petri Nygård, Pandora, Movetron, Faija 

LA 22.04.2023 Tuulos, Kapakanmäki

  • Petri Nygård, Erika Vikman, Faija 

LA 29.04.2023 Kalajoki, Merisärkkä

  • Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Movetron, Faija 

 

Pelti Auki Afterparty: TBA

 

Kaikki kiertueen liput tulevat myyntiin torstaina 1. joulukuuta klo 12:00 Ticketmasterissa, Lippupisteessä tai Tiketissä. Risteilyliput ovat myynnissä Viking Linen nettisivuilla. 

Liput:

30€ – 42€ ennakkoon (sisältää palvelupalkkiot)

40€ – 50€  ovelta

 

www.peltiauki.fi

Instagram: https://www.instagram.com/peltiauki/

Facebook: https://www.facebook.com/peltiauki

TikTok: https://www.tiktok.com/@peltiaukifestivaali

 

Petri Nygård

Petri Nygård nousi kansan tietoisuuteen hitillään Vitun suomirokkia 2000-luvun alussa. Levy myi kultaa ja Petri voitti Emma-palkinnon Vuoden ilmiöstä. Petrin comeback tapahtui vuonna 2009, jonka jälkeen artisti on julkaissut lukemattoman määrän kultaa ja platinaa myyneitä klassikkohittejä, kuten Selvä päivä, Märkää, Onko sulla pokkaa? sekä Kippis kulaus. 2016 julkaistu jättihitti Pannaan Suomi Kuntoon on striimannut jo nelinkertaista platinaa, ja sittemmin Nössö-single nousi listojen kärkeen ja yltää pian samaan nelinkertaiseen platinaan.

 

Erika Vikman 

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä diskopoppia esittävä, Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikmanin nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että muun muassa Kikan vaikutus. Erika Vikman nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021.

 

Pasi ja Anssi

Suomen tunnetuin bileduo Pasi ja Anssi on julkaissut lukuisia tuplaplatinaa ja platinaa myyneitä hittejä mm. Kakkuu Järvellä, Tää On Se Maa ja Maailman onnellisin maa. Yhtyeen versio Mahtava peräsin ja pulleat purjeet- klassikosta valittiin vuoden 2018 viralliseksi kesähitiksi ja kappaleen musiikkivideo oli julkaisuvuonna Suomen katsotuin video YouTubessa. Kaikenkaikkiaan bändin humoristisia musiikkivideoita ja biisejä on kuunneltu YouTubessa ja Spotifyssä jo yli 100 miljoonaa kertaa.

 

Movetron

Kyllä, lähenee 30 v rajapyykkiä  ja bändi on ihan superhyvässä iskussa. Tämä johtuu siitä, että biisit kestävät aikaa ja me ollaan aika moni eletty niiden kanssa. Soundi on tätä päivää. Tämä bändi elää ikuisesti.

 

Faija 

Faijalla eli tosielämässä Aaron Martikaisella on pitkä tausta musiikin parissa. Pianoa ja klassista kitaraa konservatoriossa soittanut Aaron on Sibelius-lukion kasvatti. Faijan esikoissingle Olutta ja mennyttä (feat. Tauski) julkaistiin vuonna 2018 ja se on striimannut  platinaa. Myös muut singlet ovat olleet menestyksekkäitä; muun muassa single Suomalaisen miehen kyyneleet on ylittänyt platinarajan ja sen musiikkivideota on katsottu jo yli 3 miljoona kertaa.

 

Waldo’s People 

Vuosi 2022 on iso vuosi bändille, onhan tämä rytmiryhmä kiertänyt maailmaa jo kunniakkaat 25 vuotta. Keikkasetti on täynnä listaykkösiä kahdelta vuosikymmeneltä ja ei ole ihmekkään että bändi striimaa edelleen huikeita määriä suoratoistopalveluissa. Kymmeniä miljoonia striimejä Spotifyssa ja YouTubessa. Waldo on tehnyt läpimurron myös radiossa. Radio Novalla lauantaisin herran isännöimä Waldon Lauantailöylyt on yksi maan kuunnelluimmista ja suosituimmista ohjelmista.

 

Pandora 

Ysäridiskon kuningatar Pandora on edelleen huikeassa keikkasuosiossa ja uusia faneja näkyy keikoilla yhä enemmän. Keikoilla kuullaan uusien hittien lisäksi tuttuun tapaan myös tutut ysäri-superhitit, kuten ”Don’t You Know” ja ”Trust Me”.

 

Lisätiedot kiertueesta:

 

Henri Ekman

Promoottori

Central Line Entertainment

040 1591919

henri.ekman@centralline.fi

www.centralline.fi

Pääyhteistyökumppanit