Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
21.6.2022
Uutiset >>

Juha Tapion suurkonsertin lämppärit julki – Ratinan stadionille rakentuu Juhan Juhlakenttä

Yksi Suomen suosituimmista artisteista, Juha Tapio, esiintyy lauantaina 6.8. Ratinan stadionilla Tampereella. Elossa! -nimisen konserttipäivän lämmittelijäesiintyjät on nyt julkaistu. Ratinan permanto muuttuu elokuisena iltana ainutlaatuiseksi Juhan Juhlakentäksi. 
Juha Tapion tähänastisen uran suurimmassa konsertissa on peräti neljä lämmittelijää: iki-ihana Irina, kesäiltojen pitkäaikainen keikkasuosikki Jukka Poika, Pohjola-hitillään Suomen virallisen radiolistan ykköseksi noussut kuopiolainen laulaja-lauluntekijä Olli Halonen ja tänä keväänä The Voice of Finland -kilpailun voittanut upeaääninen Sussu Erkinheimo.

Näiden neljän upean artistin voimalla Elossa! -konsertti tulee olemaan upea musiikki-ilta, jonka huipentaa Juha Tapion kokopitkä keikka, joka sisältää hänen uransa kaikki suurimmat hitit yllätyksineen.

Koe keikka Juhan Juhlakentällä 

Tampereen Ratinan stadionin permanto muuntautuu Juha Tapion ainutlaatuisen keikan kunniaksi Juhan Juhlakentäksi, jolla on mahdollista nähdä ja kokea Juha Tapion Elossa!-suurkonsertti parhaalla mahdollisella tavalla.

Juhan Juhlakentälle rakennetaan viihtyisä, monipuolisten palveluiden viherkenttä, jossa voi nauttia esiintymisestä joko liikkumalla vapaasti tai alueen lounge-istumapaikoilla levähtäen. Juhan Juhlakentällä keikkayleisöä kestitsee monipuoliset baari- ja ravintopalvelut. Voit ottaa esiintymisten välissä esimerkiksi väliaikaisen Juha Tapio -henkisen siirtotatuoinnin.

Ratinan stadionille rakentuu kymmeniä metrejä pitkä esiintymis-catwalk, joka mahdollistaa sen, että Juhan Juhlakenttä on paras paikka kokea Juha Tapio ja muut tapahtuman esiintyjät lähietäisyydeltä.

”Mulle esiintymisessä ja musiikin tekemisessä on aina ollut kaiken ytimessä yhteyden saaminen kanssaihmisiin. Juhlakenttä ja pitkä catwalk ovat osa tätä ajatusta: Haluan päästä ihmisten lähelle, ja unohtumattoman illan taika tulee siitä että se tehdään yhdessä”, Juha Tapio sanoo.

Elossa! -konsertin liput ovat myyneet hyvin. Ratinan stadionin katsomopaikat ovat olleet jo pitkään loppuunmyydyt eli jäljellä on enää Juha Juhlakenttään pääsyyn oikeuttavia permantolippuja. Aiemmin Juha Tapion Ratinan keikalle permannolle / kentälle lipun ostaneet saavat automaattisesti pääsyn Juhan Juhlakentälle.

Juha Tapion tähdittämä ilta alkaa lauantaina 6.8. klo 16.00 ja päättyy viimeistään klo 23.00. Tarkemmat esiintymisajat kerrotaan lähempänä ajankohtaa. Tapahtuma on ikärajaton,  täysi-ikäisille on omat alueensa anniskeluoikeuksilla.
JUHA TAPIO – ELOSSA! -KONSERTTI 
La 6.8.2022 Tampere, Ratinan stadion
Esiintymässä Juha Tapio, Irina, Jukka Poika, Olli Halonen ja The Voice of Finland 2022 -voittaja Sussu Erkinheimo.

LIPUT: Myynnissä osoitteessa www.lippu.fi/juhatapio
49,90 € / 59,90 € / 69,90 € / 79,90 € / 89,90 €
Ostorajoitus 8 kpl /asiakas

Konsertin järjestää Nelonen Media Live

Pääyhteistyökumppanit