Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
13.10.2021
Uutiset >>

Ruotsalainen garage punk -yhtye The Nomads kahdelle keikalle Suomeen marraskuussa


40-vuotias kokoonpano esiintyy Helsingissä ja Tampereella!


The Nomads (Official) (SWE) + Supports
PE 19.11.2021 Helsinki, Kuudes Linja
LA 20.11.2021 Tampere, Olympia-kortteli


Jo vuonna 1981 perustettu The Nomads saapuu Suomeen! Villeistä livekeikoistaan tunnettu ruotsalainen garage punk -yhtye juhlii tänä vuonna 40-vuotista uraansa ja saapuu sen kunniaksi rakkaaseen naapurimaahansa: The Nomads esiintyy Helsingissä Kuudennella linjalla 19. marraskuuta ja seuraavana päivänä 20. marraskuuta Tampereen Olympiassa.


Tukholmalaisyhtyeen muodostavat Hans Östlund, Nick Vahlberg, Joakim Tärnström, ja Ed Johnson, joista kaksi ensimmäistä on bändin alkuperäisjäseniä. The Nomads kiersi Eurooppaa ensimmäisen kerran jo vuonna 1984 ja on sittemmin toiminut vaikuttimena muun muassa suursuosiota saavuttaneille maanmiehilleen The Hivesille, The Hellacoptersille ja Backyard Babiesille. Vaikka The Nomads itse ei koskaan kavunnutkaan vastaaviin levynmyyntisaavutuksiin kuin myöhemmän sukupolven edustajat, bändi on sitkeästi pitänyt yllä tasaista suosiota etenkin vauhdikkaiden live-esiintymistensä myötä. The Nomadsin asema ja edelläkävijyys on myös hyvin tiedossa etenkin Ruotsin muusikkopiireissä, ja yhtye saikin vuonna 2003 kunnian ottaa vastaan tribuuttilevyn 20 Years Too Soon – A Tribute To The Nomads, jolla bändin kappaleita esittävät muun muassa juurikin The Hellacopters, Backyard Babies ja bob hund.


Garagesoundillaan genren varsinaista kulta-aikaa reippaasti edellä ollut The Nomads on julkaissut uransa aikana yhteensä yli 20 studio-, live- ja kokoelmalevyä. Viimeisin pitkäsoitto Solna julkaistiin vuonna 2012, ja nelikon viimeisin esiintyminen Suomessa nähtiinkin sen tiimoilta niin ikään samana vuonna.


Liput ennakkoon: 18,50€
Liput ovelta: 20,00€
TIKETTI

Pääyhteistyökumppanit