Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
26.5.2023
Uutiset >>

ROCK BAND FROM HELL’ILTÄ UUTTA MUSIIKKIA

Oululaisyhtye rock band from hell on tänään julkaissut uuden Cloud9-singlen. Ulkopuolisuuden tuskaa huutava kappale on voimakas pop-rock anthem, joka on paitsi yhtyeen historian tähän mennessä isoin biisi, myös samalla viimeisin lohkaisu bändin tulevalta debyyttialbumilta Music For Late Night Activities. Kappaleelle julkaistaan myös musiikkivideo ensi viikon perjantaina 26.5.

Biisi kertoo ulkopuolelle jääneen tarinan. Itse on ihan paskana, kukaan ei kuuntele eikä arvosta, ja samaan aikaan toiset elävät seitsemännessä taivaassa”, rock band from hell kertoo kappaleesta. Biisin tuotannosta vastaa Leo Jupiter, jonka aiempiin tuotantoihin lukeutuu muun muassa Reino Nordinin ja BESSin menestyskappaleita.

Genrelähtöisesti ajatellen rock band from hellin musiikki on eräänlaista pelkistettyä ja trendikästä mutta bändivetoista rockia, jossa kuuluvat ainekset perinteisestä punkista ja popista aina nykypäivän jenkki-trapiin. Vaikka klassisten rockbändien, kuten Led Zeppelinin ja Black Sabbathin, vaikutteet ovat vahvasti läsnä yhtyeen musiikissa, on lopputuloksena moderni ote punk rockiin persoonallisine lyriikoineen ja mielenkiintoisine tuotantoineen.

Bändin tulevalta debyyttialbumilta on aiemmin saatu viisi singleä, joista viimeisin, SEX IS ON FIRE, julkaistiin huhtikuun lopulla. Lisäksi albumilta on jo lohkaistu tarttuva rock-kappale Love Me Till I Die, 90-lukuun nojaava punk-anthem Lucky Loser sekä anteeksipyytelemätön Kylie Dreams, joka ottaa kantaa sosiaalisen median luomaan epärealistiseen maailmaan. Debyyttisingle Why Don’t You Die lähentelee puolen miljoonan striimin rajaa, ja yhtyeen kappaleet ovat saaneet Suomessa myös radiosoittoa.

Rock band from hell aloittaa nyt viikonloppuna myös keikkakautensa. Yhtyeen ensiesiintyminen nähdään kotikaupungissaan lauantaina 20.5.2023, minkä jälkeen bändi nousee legendaarisen Tavastian lavalle perjantaina 16.6.2023.

Pääyhteistyökumppanit