Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Diandra

Kuva: Henry Salmi

Huikeaääninen Diandra on saanut huiman suosion keikka- ja konserttilavoilla. Diandra tuli yleisölle tutuksi vuonna 2012 voitettuaan Idols -laulukilpailun. Idols-tuomarit jäivät usein sanattomiksi Diandran esitysten jälkeen, niin suvereenisti hän hallitsee oman instrumenttinsa. Artisti on hurmannut myös Tähdet, tähdet-ohjelmassa, sekä jo viiden kauden ajan Ylen huippusuositussa Elämäni biisi -ohjelmassa.

Artistiuran lisäksi Diandra on näytellyt musikaaleissa, tv-sarjoissa, sekä dubannut lukuisia suosittuja animaatioelokuvia kuten Disneyn ”Encanto”, ”Smurffit”, ”Ice Age” ja ”Muumiot”. Kahden menestyneen soololevyn ja joululaulu-albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös useiden räppäreiden hittisingleillä. Hänen levyttämänsä kappaleet ovat soineet niin Spotifyssa, kuin YouTubessakin yhteensä useita kymmeniä miljoonia kertoja. Diandra on valmistunut muusikoksi Lahden Konservatoriosta ja  soittaa myös taiturimaisesti viulua.

Keikkailevana viihdeartistina Diandran ura koostuu pääasiassa kerta toisensa perään loppuunmyydyistä konserteista. Artistin omin sanoin hän elää unelmaansa; esiintyy ja laulaa sydämensä kyllyydestä!

Yhteystiedot

KEIKKAMYYNTI:

Petri Ekman
0400 866 413
petri.ekman@centralline.fi

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit