Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Fetty Wap (USA)

Trap Queen -megahitillään ainoastaan Spotifyssä jo 662 miljoonaa streamia ja Youtubessavideollaan ”vain” 627 miljoonaa katselukertaa kerännyt Fetty Wap saadaan Suomeen toukokuussa! Myös muilla biiseillään yhdeksännumeroisia lukuja tahkova supernimi nähdään Helsingissä The Circuksessa sunnuntaina 19.5.2019. Kyseessä on samalla tähden ensimmäisen Euroopan-kiertueen ainoa esiintyminen Suomessa Central Line Entertainmentin järjestämänä. 

Viime vuonna viimeisimmän albuminsa Bruce Wayne julkaissut Fetty Wap alias Willie Maxwell III on sinkaissut jättimenestykseen vain muutaman vuoden aikana, alkaen aina miehen nimeä kantavan debyyttialbumin päätymisestä Billboard 200 -listan ykköseksi vuonna 2015.

New Jersey ei ollut nuorelle miehelle kaikkein helpoin kasvualusta, ja hän on päättänyt jo uransa alusta, vuonna 2014 julkaistun Trap Queen -sinkun aikaan, tehdä asioita toisin: Päätarkoitus ei ole ollut tähdätä kuuluisuuteen, vaan käyttää menestystä ja sen mukanaan tuomia varoja kotiseutujen hyvinvointiin.

”Tällaista ei tapahdu ihmisille, jotka ovat kotoisin sieltä, mistä minä tulen. Monikaan ei saa mahdollisuutta”, hän perustelee.

Fetty Wap on kertonut ammentavansa inspiraatiota paitsi esimerkiksi Gucci Manen, Three 6 Mafian Juicy J:n ja Project Patin tekemisistä sekä haitilaisesta kulttuurista – myös livenä Haitin lippu on ollut oleellisena osana hänen esiintymisiään.

Seitsemän lapsen isä on päätynyt viime vuonna myös kirjoittamaan yhdessä Trey Songzin, Rihannan ja Kanye Westin kanssa, piipahtaen yllätysvieraana myös mäistä jälkimmäisimmän Roc City Classic -showssa. Fetty Wap on käyttänyt kuuluisuuttaan esitelläkseen myös muita tulevaisuuden tekijöitä, esimerkiksi Montana Buckzin sekä P Dicen, unohtamatta omaa porukkaansa Remy Boyz 1738 -ryhmää.

Yhteystiedot

PROMOOTTORI:

Henri Ekman
040 159 1919
henri.ekman@centralline.fi

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit