Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Harlem Globetrotters (USA)

Maailmanlaajuisesti tunnettu Harlem Globetrotters saapuu jälleen Suomeen! 

 

Taidokas näytös koripallojoukkue The Harlem Globetrotters saavuttaa Suomen osana Jersey Mike’s Subsin esittämää maailmankiertuetta, jossa yleisö pääsee peliin mukaan ennennäkemättömällä tavalla! Liity sinäkin suosikki Globetrotter-tähtien joukkoon heidän kohdatessaan Washington Generalsin ja valmistaudu unohtumattomaan otteluun. Ottelu pelataan perjantaina 29.09.2023 Helsingin jäähallissa ja liput tulevat myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 03.02.2023 klo 12:00. 

 

Harlem Globetrotters yhdistää otteluissaan häikäisevät koripallotaidot, upean pallonkäsittelyn ja loputtoman viihteen. Peli sisältää urheilullisuutta, teatteria, komediaa ja takaa jatkuvaa toimintaa läpi pelin. Chicagossa, Illinoisissa vuonna 1926 perustama tiimi on pelannut yli 26 000 näytösottelua 124 maassa. Tutut musiikkihitit ja Tiktok-tanssiliikkeet vetävät yleisön mukaansa. Joukkueen kokoonpano paljastetaan hiljalleen kun tapahtuma lähestyy, mukana on mm.  Jet Rivers ja Bulldog Mack. Myös Globetrotter- perhe on mukana tapahtumassa – Maskotti “Globie” ja hänen isoveljensään “Big G” esiintyvät  tuttuun tapaan pelissä. 

 

Fan Powered maailmankiertue on kaikkien peli sillä pelaajat ovat mukana jokaisen fanin kanssa. Jotkut onnekkaat fanit pääsevät jopa kentälle!  Halutessasi uudenlaisen pääsyn pelaajien lähelle – hanki magic pass lippu, joka sisältää parhaat istumapaikat ja eksklusiivisen tapahtuman ennen peliä. Sinulla on mahdollisuus oppia taitoja suoraan pelaajilta, ottaa kuvia kentältä ja paljon muuta! Pelistä löytyy taatusti jokaiselle jotakin ja et varmasti halua missata tätä tapahtumaa! 

 

Tapahtumassa mukana Erilaisia pelipisteitä, kuten pleikkaripiste, pöytäfutispiste ja ajosimulaattoripiste. Lopullinen ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Kannattaa tulla ajoissa viihtymään ja pelailemaan!

 

HARLEM GLOBETROTTERS 

PE 29.09.2023

Helsinki, Helsingin Jäähalli

  • Tapahtuma on ikärajaton 

 

Liput 

Magic Pass -liput: 79€ 

  • Courtside paikat 
  • 30 minuuttia interaktiivisia koripallopisteitä
  • Meet & Greet pelaajien kanssa
  • Pelaajien nimikirjoitukset
  • Kuvat pelaajien kanssa
  • Aikainen sisäänpääsy halliin
  • Aikainen pääsy Harlem Globetrotters merchandise ostoksille

 

Katsomopaikat:  

Pääkatsomot (pitkät sivut) 

alkaen 39€ aikuiset / 29€ lapset 0-12v , opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät

 

Päätykatsomo 

alkaen 29€ aikuiset / 19€ lapset 0-12v , opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät

 

Aikataulu: 

 

17:00 Ovet auki Magic Pass -lipuilla

17:30 – 18:00 Magic Pass -tilaisuus

18:00 Ovet auki kaikille lipunostaneille 

19:00 Show alkaa

19:15 1. puoliaika

20:00 Väliaika (n. 15min)

20:15 2. puoliaika

 

https://www.harlemglobetrotters.com

 

Pääyhteistyökumppanit