Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Jukka Orma

Jukka Orman uusi albumi Argentiinan Pusta on positiivinen isku vyön alle. Siis niille, jotka odottavat jotain samanlaista kuin ennen. Tällä levyllä Orma nimittäin esittää oman näkemyksensä suomalaisesta tangosta.  Uudelleensovitus on tehty rakkaudella, intohimolla, suomalaisen käyttömusiikin pitkän ja syvän tuntemuksen tuomalla auktoriteetilla. 

Maamme mielenkiintoisimman kitaristin ura on komea. Parhaiten Sielun Veljet yhtyeen karismaattisena kitaristina tunnettu Orma on soittanut urallaan lisäksi useissa eri kokoonpanoissa kuten Madame George, Hassisen Kone, Remu & Hurriganes ja Pedro’s Heavy Gentlemen. Viimeisin soolo-albumi Orman Oppivuodet julkaistiin 2016.

Jukka Orma & Argentiinan Pusta kokoonpano keikoilla:

Jukka Orma – laulu, kitara

Eeva Koivusalo – basso

Mamba Assefa – rummut

Maria Ilmoniemi – koskettimet, samplet

 

Argentiinan Pusta albumista sanottua:

…he ovat näillä maneerittomilla versioillaan nyt lähempänä tangon myyttistä ja mystistä ydintä, sitä aavan meren tuolla puolen kajastavaa arvoituksellista maata.

– Helsingin Sanomat 4/5

…kokonaisuudessaan eheä ja musiikillisia rajoja monesta suunnasta rikkova ja uusiksi määrittävä teos. 

– Noise.fi 4/5

 

…Useissa kappaleissa Orma hylkää vakiintuneita ja rakastettuja alku- ja välisoittoja, laulumelodioista puhumattakaan, ja mankeloi tangon trip hopiksi, outojen elokuvien ääniraidaksi. 

– Keski-Suomalainen / Karjalainen 4/5

…Mennyt ja tuleva kohtaavat toisensa vielä yhdellä tasolla, aivan kuin Orma haluaisi osoittaa vanhan vastakkainasettelun olevan lopullisesti ohitse.

– Desibeli.net

 

Tällä teolla pitäisi Seinäjoen Tangomarkkinoiden ovet aueta selkosen seljälleen. Näillä soitoilla Kaustisen Kansanmusiikin pitäisi hinguta tangon uutta aaltoa vakituisten kuulijoidensa korvain juureen.

– M. A. Numminen

 

…Jukka Orma on päästänyt uljaat sävelkulut on vapaaksi. Vienyt ne mentaaliseen rajoittamattomaan maisemaan, jossa voi tapahtua mitä tahansa.  Pyhät sävelkulut saavat sopivasti monoa ja säpsähtävät hereille ruususen unestaan. Ne virtaavat, uivat ja sukeltavat syvyyksiin ja nousevat liitoon.  Ne ovat elossa! Tangolla on kaksi tietä. Pysyä samana, mennä museoon ja kuolla. TAI.  Vapautua muodon kahleista, hengittää ja elää. Valitsen jälkimmäisen vaihtoehdon. Siksi Argentiinan Pusta, kiitos.”

– Pekka Laine / YLE

Yhteystiedot

KEIKKAMYYNTI:

Ossian Marttala
040 571 8814
ossian.marttala@centralline.fi

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit