Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Pelti Auki!

Pelti Auki!


Pelti Auki! -festivaalikiertue bilettää läpi Suomen loppuvuodesta

Mukana kiertueella Petri Nygård, Teflon Brothers, Pasi ja Anssi sekä Portion Boys

Vuosi 2021 päätetään rähinällä, kun Pelti Auki! -festivaali kiertää ympäri Suomen marras-joulukuussa. Kiertuetta tähdittää maan heittämällä kovin bilekattaus: Petri Nygård, Teflon Brothers, Pasi ja Anssi sekä Portion Boys. Kiertueen juontajana toimii Lärvinen, ja tapahtuman DJ:nä nähdään DJ Snabu. Pelti kiinni -sanonta saa nyt aivan uuden merkityksen, kun Pelti Auki saa irrotella luvan kanssa ja niin sanotusti päätyyn saakka.

Petri Nygård kommentoi tulevaa tyylinsä mukaisesti:

”JUHLAVUOSI VAAA JATKUUU JA NYTVASTA  MENNÄÄ ISOLLA JA TÄYSIII HUIKEELLA RYHMÄLLÄ.,,NÄHÄÄ MESTOILLA.,!!!”

Pelti Auki! -kiertueen oli tarkoitus tapahtua jo viime vuonna, mutta ymmärrettävistä syistä sitä jouduttiin siirtämään vuodella. Samalla Petri Nygårdin 20v -juhlakiertue muuttui loogisesti “20 + 1v” -kiertueeksi. Teflon Brothersin osalta tämä vuosi alkoi vauhdikkaasti Uuden Musiikin Kilpailun finaalin ja siinä nähdyn ikimuistettavan esiintymisen siivittämänä.

”UMK oli hyvä startti vuodelle, ja Pandoran kanssa tehty I Love You myi jo platinaa. Keikkoja on ollut viime vuosi treenata ja nyt sanoisin että keikka kunto on RAUTAA tai jopa TEFLONIA”, Heikki Kuula veistelee.

Illan artistien lisäksi tapahtumassa on luvassa oheisohjelmaa ja kilpailuja. Kiertueen kuulijoiden kannattaa myös pitää korvat auki – koskaan ei tiedä, missä jatkot ovat! Oheisohjelmaan lukeutuu muun muassa dildobingo sekä Finesports-yhtiön tuottama suuri lounge- ja pelitila. Paikalla on myös yleisön varattavissa oleva saunabussi.

”Nämä neljä artistia ovat yhdessä sellainen paketti, ettei kenellekään jää varmaan mitään kysyttävää. Pitkään ollaan menty ilman tapahtumia, ja loppuvuodesta avataan oikein kunnolla pellit”, kiertueen promoottori Henri Ekman toteaa.

 

Pelti Auki! Festivaalikiertue kiertää Suomea seuraavasti:

PE 05.11.2021 Helsinki, Kaapelitehdas
LA 06.11.2021 Köyliö, Lallintalo
PE 12.11.2021 Seinäjoki, Seinäjoki Areena
LA 13.11.2021 Kouvola, Lumon Areena
PE 19.11.2021 Ikaalinen, Ikaalinen Spa
LA 20.11.2021 Nivala, Tuiskula
PE 26.11.2021 Tornio, Toranda Areena
LA 27.11.2021 Oulu, Tullisali
LA 04.12.2021 Pori, Isomäki Areena
PE 10.12.2021 Järvenpää, TBA
LA 11.12.2021 Kokkola, Kampushalli
PE 17.12.2021 Kajaani, Kajaani Halli
LA 18.12.2021 Jämsä, Himos Areena

 

Kaikki kiertueen liput tulevat myyntiin tämän viikon torstaina 3. kesäkuuta klo 09:00 Ticketmasterissa, Lippupisteessä tai Tiketissä.
Liput:
35€ ennakkoon (sisältää palvelupalkkiot)
40€ ovelta

 

www.peltiauki.fi

 


Promoottori

Henri Ekman
040 1591919
henri.ekman@centralline.fi


Petri Nygård
Petri Nygård nousi kansan tietoisuuteen hitillään Vitun suomirokkia 2000-luvun alussa. Levy myi kultaa ja Petri voitti Emma-palkinnon Vuoden ilmiöstä. Petrin comeback tapahtui vuonna 2009, jonka jälkeen artisti on julkaissut lukemattoman määrän kultaa ja platinaa myyneitä klassikkohittejä, kuten Selvä päivä, Märkää, Onko sulla pokkaa? sekä Kippis kulaus. 2016 julkaistu jättihitti Pannaan Suomi Kuntoon on striimannut jo nelinkertaista platinaa, ja sittemmin Nössö-single nousi listojen kärkeen ja yltää pian samaan nelinkertaiseen platinaan.

Teflon Brothers
Teflon Brothers perustettiin vuonna 2006. Yhtyeen biisit on myyneet moninkertaista platinaa ja kultaa. Yhtye osallistui vuonna 2021 euroviisukarsintaan Pandoran kanssa nyt jo platinaa striimanneella kappaleella I Love You. Koko kansan suosiksi nousseen Teflon Brothersin muodostavat Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli.

Portion Boys
Hulluttelua ja hauskanpitoa jo vuodesta 2010. Suomen eläimellisin bilepoikabändi
Portion Boys on vuonna 2010 YouTubessa toimintansa aloittanut isojokelais-tamperelainen yhtye. Heidän ensimmäinen kappaleensa Pelimiehen Paratiisi julkaistiin vuonna 2010, jota seurasivat vuonna 2012 singlet Huuleen että Pumppaa ja Kuka Pelkää Leijonaa, joista kummastakin on tehty uudet versiot julkaisuvuoden jälkeen. Mielensäpahottaja-single joutui nimikohun keskelle, koska kappaleen nimen katsottiin loukkaavan tavaramerkkiä. PB ilmoittikin myöhemmin kappaleen julkaistavan uudelleen nimellä Mieleni pahotin”

Pasi ja Anssi
Vuonna 2017 perustetun bilekansan suosikkiduon Pasin ja Anssin ensimmäinen single Kakkuu järvellä on striimannut tuplaplatinaa, ja kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa yli miljoona kertaa. Toinen single Tää on se maa kirii pian samoihin lukemiin yli seitsemällä miljoonalla striimillä. Myös kesällä 2018 julkaistu ja viralliseksi kesähitiksikin valittu Mahtava peräsin ja pulleat purjeet on kerännyt yli kolme miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Yhtye keikkailee ahkerasti ympäri Suomea ja tunnetaan varmana biletunnelman nostattajana.

Yhteystiedot

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit