Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Rich the Kid (USA)

Vasta 26-vuotias Rich The Kid, oikealta nimeltään Dimitri Roger, on julkaissut musiikkia jo vuodesta 2013 lähtien, tosin aluksi vain mixtapejen muodossa. Pari vuotta sitten Interscope Recordsin kiinnittämän artistin ura lähti nousukiitoon, kun peräti 12 Grammylla palkitun rap-legenda Kendrick Lamarin kanssa julkaistu sinkku New Freezer ja sen yhteyteen kehitelty ”New Freezer Challenge” muodostuivat viraaliksi hitiksi ja kappaleen innoittamana kuvatut tanssivideot valtasivat internetin. 

New Yorkin Queensistä teini-iässä Atlantaan muuttaneen räppärin seuraava sinkku, viime vuoden helmikuussa julkaistu Plug Walk, kasvoi vielä edeltäjäänsäkin suuremmaksi: sitä on streamattu pelkästään Spotifyssa yli 330 miljoonaa kertaa, ja se on ylittänyt Suomessa platinarajan. Kokonaisuudessaan Rich The Kidin tuotantoa on kuunneltu Suomessa lähes 10 miljoonaa kertaa.

Uransa alkuvaiheissa alalla arvostetun hiphop-trio Migosin kanssa usein yhteistyötä tehnyt Rich The Kid julkaisee maaliskuun 22. päivänä toisen levynsä nimeltä The World Is Yours 2, jota artisti itse on kuvaillut ”vuosisadan levyksi”.

Yhteystiedot

PROMOOTTORI:

Henri Ekman
040 159 1919
henri.ekman@centralline.fi

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit