Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Rock Band From Hell

Rock Band From Hell on uusi energinen rockryhmä Oulusta. Vaikka se ei ole soittanut vielä keikan keikkaa, silläkin saralla pohjatyö on jo tehty. Laulaja-kitaristi Jani Tillman, basisti Mikko Saravuoma ja rumpali Mikko Nykänen ehtivät soittaa teini-ikäisinä perustamassaan Faceliftissä melkein kokonaisen vuosikymmenen.

”Kaikki kommellukset on aika lailla koettu. Ja tuskin niiltä kokonaan välttyy, vaikka homma isommaksi meneekin”, Nykänen toteaa.

”Matkan varrella on kuitenkin tullut pelisilmää. On oppinut, mistä asioista ihmiset syttyvät, ja mistä he eivät tykkää, mihin kannattaa oikeasti keskittyä, ja mihin on turha keskittyä. Ei tarvitse enää niin paljon lyödä päätä seinään.”

Nälkää menestykseen on ollut aiemminkin, mutta nyt tekemistä kuvastaa määrätietoisuus ja suunnitelmallisuus.

”Kaikki tulee silti aika luonnostaan. Meillä ei oikeastaan ole ollut mitään tiettyä genreä, mitä yritämme tehdä, vaan olemme tehneet sellaisia biisejä kuin on sattunut tulemaan. Silti niihin kaikkiin on tullut sellainen punainen lanka. Ihan sama, millaisen biisin teemme, se soundaa Rock Band From Helliltä”, Tillman sanoo.

Genrelähtöisesti ajatellen Rock Band From Hellin musiikki on eräänlaista pelkistettyä ja trendikästä bändivetoista rockia, jossa voi kuulla aineksia monelta suunnalta aina punkista ja popista nykypäivän jenkki-trapiin. Vaikka vanhat klassiset rockbändit on otettu haltuun, lopputuloksessa kuuluvat myös tuoreemmat vaikutteet.

Lyriikat taas ovat persoonallisen vinksahtaneita. Vaikka melodiat ovat usein iloisia, sanoitusten sävy on tummanpuhuva ja tyly. Why Don’t You Die!

Bändin nimestä ja sanoituksista saattaa paistaa tietty pilke silmäkulmassa, mutta mistään huumoritouhusta ei ole kyse. Tavoitteet ovat korkealla. Tähtäimessä on kansainvälinen ura.

”Emme ole tuhlanneet tähän nuoruuttamme ilmaiseksi. Kyllä me lyömme kaikki peliin ja katsomme kortit”, Nykänen uhoaa.


Rock Band From Hell is a new punk, rock, trap, pop…(you name it) – flavored band from Oulu, Finland. Even though the group is new for the most, these guys have played together since childhood. Believe it or not, the band’s name was originaly invented when they were just seven-year old ”punks”.

2022 the band signed a recording contract with Central Line Entertainment and began to record their forthcoming debut album in March. The first single off the debut, ”Kylie Dreams” will come out on May 13, 2022 – WORLD WIDE!

Stay tuned and be involved in writing a second paragraph to this story.

Yhteystiedot

KEIKKAMYYNTI:

Henri Ekman
040 159 1919
henri.ekman@centralline.fi

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUPYYNNÖT:

Lauri Holopainen
Central Line Entertainment Oy
050 331 2022
lauri.holopainen@centralline.fi 

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit