Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Rock Band From Hell

Rock Band From Hell on uusi energinen rockryhmä Oulusta. Vaikka se ei ole soittanut vielä keikan keikkaa, silläkin saralla pohjatyö on jo tehty. Laulaja-kitaristi Jani Tillman ja rumpali Mikko Nykänen ehtivät soittaa teini-ikäisinä perustamassaan Faceliftissä melkein kokonaisen vuosikymmenen.

”Kaikki kommellukset on aika lailla koettu. Ja tuskin niiltä kokonaan välttyy, vaikka homma isommaksi meneekin”, Nykänen toteaa.

”Matkan varrella on kuitenkin tullut pelisilmää. On oppinut, mistä asioista ihmiset syttyvät, ja mistä he eivät tykkää, mihin kannattaa oikeasti keskittyä, ja mihin on turha keskittyä. Ei tarvitse enää niin paljon lyödä päätä seinään.”

Nälkää menestykseen on ollut aiemminkin, mutta nyt tekemistä kuvastaa määrätietoisuus ja suunnitelmallisuus.

”Kaikki tulee silti aika luonnostaan. Meillä ei oikeastaan ole ollut mitään tiettyä genreä, mitä yritämme tehdä, vaan olemme tehneet sellaisia biisejä kuin on sattunut tulemaan. Silti niihin kaikkiin on tullut sellainen punainen lanka. Ihan sama, millaisen biisin teemme, se soundaa Rock Band From Helliltä”, Tillman sanoo.

Genrelähtöisesti ajatellen Rock Band From Hellin musiikki on eräänlaista pelkistettyä ja trendikästä bändivetoista rockia, jossa voi kuulla aineksia monelta suunnalta aina punkista ja popista nykypäivän jenkki-trapiin. Vaikka vanhat klassiset rockbändit on otettu haltuun, lopputuloksessa kuuluvat myös tuoreemmat vaikutteet.

Lyriikat taas ovat persoonallisen vinksahtaneita. Vaikka melodiat ovat usein iloisia, sanoitusten sävy on tummanpuhuva ja tyly. Why Don’t You Die!

Bändin nimestä ja sanoituksista saattaa paistaa tietty pilke silmäkulmassa, mutta mistään huumoritouhusta ei ole kyse. Tavoitteet ovat korkealla. Tähtäimessä on kansainvälinen ura.

”Emme ole tuhlanneet tähän nuoruuttamme ilmaiseksi. Kyllä me lyömme kaikki peliin ja katsomme kortit”, Nykänen uhoaa.


A youthful & proud approach to punk from Oulu, Finland. This trio is a mix of energetic, peculiar and dangerous. A modern approach to punk and rock. Rock band from hell has been inspired by trap and punk music and boldly mixes the two in their organic band sound. These three rockers are huge fans of classic rock (Led Zeppelin, Black Sabbath & Deep Purple). 

The band was first founded by singer Jani Tillman & drummer Mikko Nykänen when they were just 10-year-olds. Jere Siivikko (guitars) joined them in 2020 and that’s when the RBFH story began. 

Blood, sweat and tears have already been shed.

Their debut album, ”Music For Late Night Activities”, will be released on September 1st!

Yhteystiedot

KEIKKAMYYNTI:

Henri Ekman
040 159 1919
henri.ekman@centralline.fi

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUPYYNNÖT:

Central Line Entertainment Oy

info@centralline.fi 

Linkit

Promokuvat

Keikat

16.06.2023
Helsinki, Tavastia

Pääyhteistyökumppanit