Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

The Game (USA)

Odotetun Born 2 Rap -albuminsa julkaiseva maailmantähti The Game alias Jayceon Taylor palaa Suomeen ensi helmikuussa. Kaksi vuotta sitten maassamme vierailleen räppärin keikka kuullaan Helsingissä The Circuksessa 26. helmikuuta 2020.

Sanojansa säästelemättömän kalifornialaisräppärin 24 raitaa sisältävä tuleva albumi on kunnianosoitus hänen omille suosikeilleen, joista myös levyllä on vierailemassa melkoinen joukko. Mukana ovat muun muassa albumin intron tehnyt Ed Sheeran, Chris Brown, Bryson Tiller, 21 Savage sekä Nipsey Hussle. Myös näyttelijänä tunnetuksi tullut The Game on ollut myös useasti Grammy-ehdokkaana, joten odotukset myös tulevan levyn kohdalla ovat luonnollisesti korkealla.

West Coast räpin kärkinimiin lukeutuva The Game varoitteli jo edellislevynsä aikoihin päättävänsä pian uransa levyttävänä artistina, mutta nyt tuo ajatus on otettu jälleen pöydälle, ja Born 2 Rap jää todennäköisesti miehen viimeiseksi levyksi.

”Olen aina ajatellut, että laatu on oleellista, ei määrä. Tämä albumi päättää mielettömän hienon aikakauden, ja olen kiitollinen kaikille artisteille ja tuottajille, jotka ovat olleet mukana saamassa aikaan tämän lopputuloksen. Olen enemmän innoissani fanieni puolesta kuin omastani, ja tästä albumista tulee klassikko”, miekkonen kertoo.

Kuukausittain seitsemän miljoonaa kuulijaa yksin Spotifyssä keräävä The Game on myynyt urallaan yli kymmenen miljoonaa albumia. Kuuntele esimakuna perjantain albumijulkaisuun jo aiemmin tässä kuussa julkaistu Stainless-single nyt täältä.

 

Yhteystiedot

PROMOOTTORI:

Henri Ekman
040 159 1919
henri.ekman@centralline.fi

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit