Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Artistit
Artistit >>

Ysärin Kuninkaalliset

Ysärin Kuninkaalliset


25-vuotisjuhliaan viettävät Movetron ja Waldo’s People yhteiskiertueelle syksyllä

 

Seinäjoelta syyskuussa käynnistyvän Ysärin kuninkaalliset –kiertueella ovat mukana myös suosikkijuontaja DJ Oku Luukkainen, DJ ICE K ja Pandora

Tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan viettävät ysäripopin kuninkaalliset Movetron ja Waldo’s People juhlistavat merkkivuottaan lähtemällä yhteiselle Ysärin kuninkaalliset -kiertueelle syksyllä.  Yhä täysille saleille esiintyvät suosikkiyhtyeet aloittavat juhlakiertueensa Seinäjoen Sorsanpesästä syyskuun 14. päivä. Seinäjoen lisäksi kiertue vierailee Tampereella, Turussa, Lahdessa, Oulussa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Rovaniemellä ja Porissa. Kummankin yhtyeen suurimpia hittejä tarjoilevan kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 9.6.2019.

Yhä uutta musiikkia julkaiseva ja täysille saleille esiintyvä Movetron kommentoi tulevaa kiertuetta näin: ”On ihanaa täyttää 25-vuotta kun ” vanhat fanit on perässä edelleen –ja sen lisäksi uusi sukupolvi on todellakin löytänyt ysäri-ilottelun!! Keikoilla osataan uudet biisit kuin vettä vaan. Odotamme NIIN innolla, että pääsemme juhlakiertueelle yhdessä Waldon kanssa.”

”On aivan käsittämättömän hienoa päästä tekemään tämä kiertue juuri tämän porukan kanssa. Paljon on virrannut vettä Lepsämän joessa siitä, kun ensimmäistä kertaa tapasin Movetronin Päivin Emma-gaalan jatkoilla vuonna 1995. Sen jälkeen tiemme ovat kohdanneet aina silloin tällöin ja olemme tehneet paljon juttuja myös yhdessä. On ollut myös hieno huomata, että uusi sukupolvi on löytänyt ysärin ilosanoman. On sanomattakin selvää että nykyisen suuruinen suosio ei olisi mahdollista ilman kahden ikäpolven fanitusta” , kommentoi Waldo tulevaa.

Lukuisista hiteistään tunnettujen Movetronin ja Waldo’s Peoplen lisäksi kiertueella ovat mukana hiljattain 7300 –päivää jättihitin yhdessä HesaÄijän, Dannyn ja Erikan kanssa julkaissut DJ Oku Luukkainen sekä Movetronin ja Waldo’s Peoplen tapaan uransa 25-vuotisjuhlia viettävä DJ Ice K. Ulkomaalaisvahvistusta kiertueelle antaa Ruotsin oma ysärisuuruus Pandora , joka on mukana Oulussa, Jyväskylässä, Kajaanissa ja Rovaniemellä. Luvassa on 25-vuotta hittejä ja maailman parasta ysäritamppausta!

 

YSÄRIN KUNINKAALLISET -KIERTUE

LA 14.09.2019 Seinäjoki, Sorsanpesä

LA 21.09.2019 Tampere, Ilves

LA 28.09.2019 Turku, Viking Grace

PE 11.10.2019 Lahti, Möysä

LA 12.10.2019 Oulu, Areena Oulu

LA 19.10.2019 Jyväskylä, Club Olohuone

LA 26.10.2019 Kajaani, Kajaanihalli

LA 09.11.2019 Rovaniemi, Lappi Areena

LA 16.11.2019 Pori, Isomäki Areena

PE 29.11.2019 Jämsä, Himos Areena

 

Esiintyjinä:

Movetron

Waldo’s People

Oku Luukkainen ( Ei Tampereella)

DJ Ice K

Pandora ( Oulu, Jyväskylä, Kajaani, Rovaniemi)

 

Liput: Lippujen myynti alkaa perjantaina 9.6. Hinnat alkaen 35 € sisältäen palvelumaksun.

 

Movetron

Vuonna 1994 perustettu Movetron avasi uransa liki 100 000 kappaletta myyneellä Romeo ja Julia –esikoisalbumillaan.  Sittemmin tarttuvista ralleistaan tutuksi tullut ja kulta -ja platinalevyjä napannut Movetron on ehtinyt julkaisemaan yhteensä kuusi studioalbumia, yhden kokoelman, hajoamaan ja tekemään comebackin sekä keikkailemaan lukuisia kertoja halki Suomen. Yhä alkuperäiskokoonpanossaan toimivan Movetronin muodostavat Päivi Lepistö ( laulu), Jukka Tanttari (syntetisaattori) ja Timo Löyvä (syntetisaattori).

http://www.movetron.fi

https://www.facebook.com/Movetron

http://centralline.fi/artists/movetron/

Waldo’s People

Waldo’s People on täyttänyt saleja jo käsittämättömät 25 vuotta. Listaykkösiä yhtyeeltä löytyy kahdelta vuosikymmeneltä. Vuonna 2018 yhtye teki enemmän loppuunmyytyjä keikkoja kuin koskaan historiansa aikana. Yhtyeen keulakuvan Waldon mukaan, se johtuu siitä, että yhtyeen keikkasetti uusiutuu tarpeeksi usein, ja tämä pitää yleisön mielenkiinnon yllä. Tälle ryhmälle se on helppoa, koska julkaistuja kappaleita on toista sataa ja listaykkösiäkin toistakymmentä.

Mediakuvat:

Movetron: http://bit.ly/2JTLKs1

Waldo’s People: http://www.primetime.fi/promo/waldo/


Kiertueen promoottori: 
Petri Ekman, Central Line Entertainment
puh: 0400-866413
petri.ekman@centralline.fi

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Liekki Promotion
Nora Norrlin
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit