Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Kiertueet
Kiertueet >>

Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen

Sukella Aikaan Takaisin 90-luvulle: – Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen! 

Ikimuistoiset ja värikkäät Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen -tapahtumat yhdistää viisi suomalaista legendaarista bändiä, jotka määrittivät kokonaisen sukupolven. Luvassa unohtumattomat bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran, Pandoran ja Waldo’s Peoplen kanssa. Keikat nähdään keväällä Viking Gracella, Aino Areenalla sekä Himos Areenalla Kesällä otetaan haltuun Kuhmoinen Kuhtuu tapahtuma ja We are one! -festivaali. Syksyllä matka jatkuu Logomoo, Salohalliin sekä Peurunka Areenalle.

 

Juhlitaan 30-vuotisia Upeita Artistiuria!

Osallistu upeiden 30-vuotisten artistiurien juhlistamiseen kahden pioneerin Waldo’s Peoplen ja Movetronin kanssa. Waldon keikkasetti on täynnä hittejä ja listaykkösiä kolmelta vuosikymmeneltä ja ei ole ihme että bändi striimaa edelleen huikeita määriä suoratoistopalveluissa. Kymmeniä miljoonia striimejä Spotifyssa ja YouTubessa. Kyllä, 30 vuotta täynnä ja Movetron on mainiossa ellei täydellisessä iskussa. Tämä johtuu siitä, että biisit kestävät aikaa ja moni on elänyt niiden kanssa kaikki nämä vuodet. Movetronin soundi on tätä päivää. Tämä bändi elää ikuisesti.

 

Mascaran Suuri Paluu – Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen!

Tauon jälkeen, Mascara tekee näyttävän paluun! Mä oon erittäin hyvä (ellen täydellinen), erittäin hyvä, täydellinen.. Näin lauloi Mascara itsensä menestyskappaleellaan suomalaisten sydämiin 90-luvulla. Tyttöbändejä parodioivan yhtyeen pääset jälleen näkemään yhdessä suomalaisten ysärimusiiki jättien.  

 

Aikakoneen Kestävä Perintö

Jo vuosikymmenet ihmisiä tanssittanut Aikakone-yhtye juhlii 30-vuotissynttäreitään juhlakiertueella kuluvana syksynä. Aikakone on yksi Suomen tunnetuimmista popmusiikin ilmiöistä. Yhtye aloitti toimintansa vuonna 1993 ja vuonna 1995 se julkaisi debyyttialbuminsa “Tähtikaaren taa”, joka myi triplaplatinaa. Levy sisälsi yhtyeen läpimurtokappaleen “Odota”. Tämän jälkeen yhtye nousi suureen suosioon ja hittejä alettiin tehtailla kiihtyvään tahtiin. Seuraava levy sisälsi muun muassa klassikot “Nti Groove” ja “Keltainen”. Aikakone on vuosien saatossa lunastanut paikan ihmisten sydämissä ja radioiden soittolistoilla. Tänä päivänä Aikakone keikkailee ahkerasti ympäri Suomea ja takana on syksyllä käynnistynyt 30-vuotisjuhlakiertue. 

Pandoran Energia ja Karisma

Pandora, eli Anneli Magnusson, on yksi Ruotsin tunnetuimmista eurodance-artisteista, ja hän on saavuttanut valtavan suosion myös Suomessa. Pandora nousi kuuluisuuteen 90-luvulla energisillä techno/eurodance-hiteillään, jotka veivät tanssilattiat myrskyn lailla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa “Trust Me”, “Tell the World” ja “Don’t You Know”. Pandoran karismaattinen lavapreesenssi ja tarttuvat melodiat ovat tehneet hänestä ajattoman ikonin, joka saa yleisön hurmioon jokaisella esiintymisellään. Tulevilla Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen keikoilla Pandora tuo mukanaan hitit ja energian, joka on tehnyt hänestä legendan.

Kevään 2024 kovimmat ysäribileet

Nämä tapahtumat lupaa upottavan kokemuksen, yhdistäen 90-luvun parhaat puolet illassa täynnä tarttuvia rytmejä, nostalgisia melodioita ja juhlaa ajattoman musiikin parissa. Älä jätä väliin tilaisuutta olla osa tätä poikkeuksellista tapahtumaa, joka kunnioittaa menneisyyttä samalla luoden muistoja tulevaisuuteen.

Tapahtumapäivät ja -paikat:

LA 20.04.2024 Järvenpää, Aino Areena

LA 27.04.2024 Turku, Viking Grace 

TI  30.04.2024 TBA

LA 27.07.2024 Kuhmoinen kuhtuu: We are one! -festivaali

LA 23.11.2024 Turku, Logomo

LA 07.12.2024 Salo, Salohalli

LA 14.12.2024 Laukaa, Peurunka Areena

Esiintyjät vaihtuvat paikkakunnittain. 

 

Liput ja lisätiedot: https://centralline.fi/keikkakalenterit/ 

 

Hanki liput nyt ja herätä 90-luvun taika eloon Suomen ysäri-legendojen kanssa

Yhteystiedot

MYYNTI:

Petri Ekman
0400 866 413
petri.ekman@centralline.fi

Henri Ekman
040 1591919
henri.ekman@centralline.fi

Linkit

Promokuvat

Keikat

27.07.2024
Kuhmoinen, Kuhmoinen kuhtuu: We are one! -festivaali
23.11.2024
Turku, Logomo
07.12.2024
Salo, Salohalli
14.12.2024
Laukaa, Peurunka Areena

Pääyhteistyökumppanit