Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Kiertueet
Kiertueet >>

Haikuja ihmiskunnalle

Irina Björklund & The Shubie Brothers lanseeraavat David Attenborough:n inspiroimina ja yhteistyössä One Tree Planted -organisaation kanssa uuden projektinsa Haikus for Humanity, jossa yhdistyy musiikki, laulu, monikielinen runous, valokuva ja grafiikka. Projektilla kerätään varoja maapallomme metsien suojelemiseen ja jälleenistuttamiseen niin monikielisten äänitteiden, konserttien, kuin syksyllä 2022 julkaistavan samannimisen kirjan kautta. Julkaisutapahtuma hyväntekeväisyyskonsertteineen ja vierailevine artisteineen järjestetään Musiikkitalolla Helsingissä sunnuntaina 25 syyskuuta 2022. Väliajallisen konsertin aikana kuullaan myös asiantuntijoiden puheenvuoroja.

“Toki olemme kaikki olleet ilmastonmuutokseen liittyvän media-tulvan kohteina, ja siitä kipeän tietoisia – mutta vasta luettuani David Attenborough:n kirjan A Life on Our Planet, asian konkreettinen todellisuus ja monimutkaisuus valkeni minulle. Se, etteivät omat lapsenlapseni enää tule kokemaan luonnon antamaa rikkautta samanlaisena kuin minä lapsena – ellemme nyt heti kaikki tartu kaikin voimin asiaan. Metsät ja luonnon monimuotoisuus ovat avain oman ihmiskuntamme tulevaisuuteen. Omilla jokapäiväisillä valinnoillamme pystymme vaikuttamaan ratkaisevasti sen kohtaloon. Kyse ei ole mukavuuksista luopumisesta, vaan niiden muokkaamisesta. Yhdessä The Shubie Brothersien ja Central Line Entertainmentin kanssa ryhdyimme ideoimaan multi-taiteellista Haikus for Humanity- projektia, jonka tarkoituksena on positiivisen esimerkin kautta motivoida ihmisiä ympäri maailman, omalla kielellään, ekologiseen ajattelutapaan ihan pienissäkin arkitoimissaan. Mukanaolijoiden innostus kertoo siitä, että ihmiset ovat valmiita elämäntapamuutokseen.” kertoo Björklund.

Suomen haiku-sinkussa, Simen istuta, esiintyy pariskunta Irina Björklund ja Peter Franzén. Heidän tarinansa saadaan myös lukea tulevassa Haikus for Humanity-kirjassa.

Irina Björklund

The Shubie Brothers
Muusikot:
Janne Haavisto
Miikka Paatelainen
Mamba Assefa
Jussi Jaakonaho
Jukka Kiviniemi

Irina Björklund & Shubie Brothers: Haikus for Humanity Youtubessa

Yhteystiedot

YHTEYS:

Jaana Ekman
jaana.ekman@centralline.fi

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit