Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Kiertueet
Kiertueet >>

Support Tampere

Support Tampere on uusi tapahtumakonsepti ja nimensä mukaisesti ylistys Tampereelle. Kotikaupunkimme tulee olemaan keskeinen osa sekä keikkailtoja että oheistuotteita. Uusi kokonaisuus polkaistaan käyntiin jo tämän vuoden puolella, sillä ensimmäinen keikkailta järjestetään perjantaina 30.12. Olympiassa.

Lähtökohtaisesti aina Olympiassa järjestettävissä tapahtumissa johtoajatuksena on, että jokaisella kerralla mukana on myös tamperelaisia artisteja. Avajaisillassa 30.12. lavalle nousee peräti kolme tamperelaista nimeä: CostiJami Faltin sekä Tactic L. Tulevissa tapahtumissa pyritään tarjoamaan näyttöpaikkoja myös toistaiseksi tuntemattomammille paikallisille nouseville kyvyille.

”Hyviä keikkakonsepteja ei tietenkään koskaan voi olla liikaa. Lisäksi Tampereella on valtavasti hyviä bändejä ja artisteja, ja Olympia paikallisena keikkapaikkana haluaa luonnollisesti olla mukana tukemassa paikallista musiikkia ja meininkiä.”, Olympian promoottori Marko Nikula kommentoi.

Ensimmäisessä vaiheessa myyntiin tulee musta, logolla varustettu t-paita, joka on ensimmäistä kertaa saatavilla avajaisillassa Olympiassa 30.12. Tarkoitus on tulevaisuudessa laajentaa tuotevalikoimaa myös moniin muihin tuotteisiin.

Konseptin taustalla vaikuttavat yhteistyössä Tampere United, Markkinointitoimisto TREIL, Olympia sekä Central Line entertainment.

Ota samalla seurantaan Instagram-tili @supporttampere.

Yhteystiedot

PROMOOTTORI

Henri Ekman
040 1591919
henri.ekman@centralline.fi

MARKKINOINTI

Mikko Malinen
mikko.malinen@tampereunited.fi

 

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit