Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Kiertueet
Kiertueet >>

Ysärin Kuninkaalliset

Tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan viettävät ysäripopin kuninkaalliset Movetron ja Waldo’s People juhlistavat merkkivuottaan lähtemällä yhteiselle Ysärin kuninkaalliset -kiertueelle syksyllä.  Yhä täysille saleille esiintyvät suosikkiyhtyeet aloittavat juhlakiertueensa Seinäjoen Sorsanpesästä syyskuun 14. päivä. Seinäjoen lisäksi kiertue vierailee Tampereella, Turussa, Lahdessa, Oulussa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Rovaniemellä ja Porissa. Kummankin yhtyeen suurimpia hittejä tarjoilevan kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 9.6.2019.

Yhä uutta musiikkia julkaiseva ja täysille saleille esiintyvä Movetron kommentoi tulevaa kiertuetta näin: ”On ihanaa täyttää 25-vuotta kun ” vanhat fanit on perässä edelleen –ja sen lisäksi uusi sukupolvi on todellakin löytänyt ysäri-ilottelun!! Keikoilla osataan uudet biisit kuin vettä vaan. Odotamme NIIN innolla, että pääsemme juhlakiertueelle yhdessä Waldon kanssa.”

”On aivan käsittämättömän hienoa päästä tekemään tämä kiertue juuri tämän porukan kanssa. Paljon on virrannut vettä Lepsämän joessa siitä, kun ensimmäistä kertaa tapasin Movetronin Päivin Emma-gaalan jatkoilla vuonna 1995. Sen jälkeen tiemme ovat kohdanneet aina silloin tällöin ja olemme tehneet paljon juttuja myös yhdessä. On ollut myös hieno huomata, että uusi sukupolvi on löytänyt ysärin ilosanoman. On sanomattakin selvää että nykyisen suuruinen suosio ei olisi mahdollista ilman kahden ikäpolven fanitusta” , kommentoi Waldo tulevaa.

Lukuisista hiteistään tunnettujen Movetronin ja Waldo’s Peoplen lisäksi kiertueella ovat mukana hiljattain 7300 –päivää jättihitin yhdessä HesaÄijän, Dannyn ja Erikan kanssa julkaissut DJ Oku Luukkainen sekä Movetronin ja Waldo’s Peoplen tapaan uransa 25-vuotisjuhlia viettävä DJ Ice K. Ulkomaalaisvahvistusta kiertueelle antaa Ruotsin oma ysärisuuruus Pandora , joka on mukana Oulussa, Jyväskylässä, Kajaanissa ja Rovaniemellä. Luvassa on 25-vuotta hittejä ja maailman parasta ysäritamppausta!

 

Yhteystiedot

Promoottori:

Petri Ekman
0400 866 413
petri.ekman@centralline.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Liekki Promotion
Nora Norrlin
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

 

Linkit

Promokuvat

Keikat

Pääyhteistyökumppanit