Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Asiakkaat

Tampere United

Central Linen Promoottori Henri Ekman vastasi tänä vuonna ensimmäistä kertaa jalkapalloseura Tampere Unitedin ottelutapahtumista.


Tampere United on vuonna 1998 perustettu omien kannattajiensa omistama jalkapalloseura. Seura on saavuttanut kolme Suomen mestaruutta (2001, 2006, 2007), yhden Suomen Cupin voiton (2007) sekä yhden Liigacupin voiton (2009). Euroopan kentillä seuran paras saavutus on selviytyminen Mestareiden liigan kolmannelle karsintakierrokselle kaudella 2007. Kaudella 2022 miesten edustusjoukkue pelaa Kakkosessa ja naisten edustusjoukkue Kolmosessa. Lisäksi seuralla on miesten joukkueet Kolmosessa ja Seiskassa. Seuralla on tällä hetkellä poikien puolella yhtenäinen junioripolku 12-vuotiaisiin saakka. Tyttöjen puolella toiminta keskittyy naisten edustustoimintaa tukevan T15-joukkueen ympärille.

Ottelutapahtumien raportti >>

Tampere United >>

Seinäjoki

Sorsanpesä

Sorsanpesä tarjoaa upeat puitteet tapahtumien järjestämiseen. Sorsanpesällä on monipuoliset tilat joissa on helppo järjestää mitä moninaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia. Sorsanpesällä ja lähistöllä on useita tapahtumia säännöllisesti, joissa palvelemme majoitus, kokous- ravintolapalveluiden osalta. Sorsanpesällä voit majoittua tyylikkäissä huoneissa, nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta kaunista jokimaisemaa ihaillen.

Sorsanpesä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten hotellille on helppo löytää. Hotellin pihassa on lisäksi isot, asiakkaille ilmaiset parkkipaikat.

Sorsanpesä >>

Lempäälä

Lempäälä (Bläk Boks)

Bläk Boks on jotain, mitä Suomessa ei ole ollut. Se tuo tapahtumat keskelle kauppakeskuksen ihmisvirtoja ja näin mahdollistaa tapahtumille aivan uudet yleisöt. Se antaa runsaasti lisää kävijän tapahtumaelämykselle, sillä kävijä voi yhdistää tapahtumaan Ideaparkin muita palveluita, kuten yli 170 liikkeen, ravintolan ja kahvilan sekä Huvikeskuksen palveluita.

Kaikki lähtee tilasta. Bläk Boks on nimensä mukaisesti musta laatikko. Se on intiimi, tiivis tila, jossa katsoja on aina lähellä tapahtuman keskipistettä. Istumapaikkoja Bläk Boksissa on 1 200 ja konserttikäytössä sinne voidaan ottaa 2 200 katsojaa.

Tilaa hallitsevat suuret kuvapinnat. Iso 9 metriä leveä ja 2,5 metriä korkea ledinäyttö mahdollistaa monipuolisen kuvasisällön esittämisen. Kenttäaluetta kiertää 50 cm korkea 110 metriä pitkä ledipinta, jolla tapahtumiin voidaan tuoda vahvoja elämyselementtejä. Bläk Boksissa on kiinteästi seitsemän kameraa, joilla voidaan monipuolisesti kuvata tapahtumia. Paikalla on myös kiinteä valo- ja äänitekniikka. Se soveltuu erinomaisesti konserttien, kulttuurin ja näyttelyiden ja messujen näyttämöksi. Lisäksi se tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia erilaisille näytösluonteisille tapahtumille. Vapaa-ajantapahtuminen lisäksi se on ainutlaatuinen ympäristö myös erilaisille yritystapahtumille.

Esittelyvideo

 

Ideapark >>

Tornio

Toranda

Toranda on kauniin Tornionjoen rannassa sijaitseva tapahtumakeskus. Alue mahdollistaa monipuolisten palveluiden tuottamisen, niin ulkona kuin sisätiloissa. Palveluihn kuuluu vierasvenesataman ylläpito, ravintola- ja juhlapalvelut, sauna- ja kokoustilat sekä upea Merilinna (majoitus). Näiden lisäksi alueella on mahdollisuus hyödyntää usean hehtaarin piha-aluetta, meriyhteyttä sekä ammattitaitoista ravintola-osaamista.

Tervetuloa Torandaan!

Toranda >>

Karvia

Kulttuurikeskus Skantz

Kulttuurikeskus Skantz on moneen taipuva tapahtumapaikka, jonka katsomo on nähtävyys itsessään, puhumattakaan sen estradilla esitettävästä ohjelmasta. Katsomo soveltuu niin kesäteatterille, konserteille kuin koulutuksille ja konferensseille. Vain mielikuvitus on rajana sen käytössä. Ulkomuotoa inspiroi 1630-luvulla lähistöllä sijainnut Kyrö-Skanssin linnake. Näyttävää sisääntuloa ryydittävät upeat yksityiskohdat, kuten nostosilta ja lipunmyyntipiste torneineen. Katsomon kyljessä sijaitseva Kantin vanha kyläkoulu, nykyinen Leiritupa palvelee matkailijoiden tarpeita. Leirituvassa toimii kesäaikaan Skantzin kahvila. Tapahtumien aikaan palveleva Skantzin Krouvi tarjoaa virkistystä vierailijoille.

Kulttuurikeskus Skantz >>

Kalajoki

Merisärkkä

Viihdekeskus Merisärkkä on tapahtumapaikka kuumilla Kalajoen hiekoilla. Alakerran Jätti Areenalla, esiintyy suomen huippu artistit, bändit, teatterit ym.. Vintin Yökerhossa näet viikoitta live keikkoja tai kuulet parhaat biisit DJ:tä. Karaoke Klubilla laulat ja tanssit uusimpien hittien tahdissa. Yläkerrasta löytyy myös rento Karhu baari. Tulo Ravintolassa on tarjolla ruokaa yömyöhään. Osoite Pakkainpolku 20

Merisärkkä >>

Pääyhteistyökumppanit