Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Asiakkaat
Lempäälä

Bläk Boks

Bläk Boks on jotain, mitä Suomessa ei ole ollut. Se tuo tapahtumat keskelle kauppakeskuksen ihmisvirtoja ja näin mahdollistaa tapahtumille aivan uudet yleisöt. Se antaa runsaasti lisää kävijän tapahtumaelämykselle, sillä kävijä voi yhdistää tapahtumaan Ideaparkin muita palveluita, kuten yli 170 liikkeen, ravintolan ja kahvilan sekä Huvikeskuksen palveluita.

Kaikki lähtee tilasta. Bläk Boks on nimensä mukaisesti musta laatikko. Se on intiimi, tiivis tila, jossa katsoja on aina lähellä tapahtuman keskipistettä. Istumapaikkoja Bläk Boksissa on 1 200 ja konserttikäytössä sinne voidaan ottaa 2 200 katsojaa.

Tilaa hallitsevat suuret kuvapinnat. Iso 9 metriä leveä ja 2,5 metriä korkea ledinäyttö mahdollistaa monipuolisen kuvasisällön esittämisen. Kenttäaluetta kiertää 50 cm korkea 110 metriä pitkä ledipinta, jolla tapahtumiin voidaan tuoda vahvoja elämyselementtejä. Bläk Boksissa on kiinteästi seitsemän kameraa, joilla voidaan monipuolisesti kuvata tapahtumia. Paikalla on myös kiinteä valo- ja äänitekniikka. Se soveltuu erinomaisesti konserttien, kulttuurin ja näyttelyiden ja messujen näyttämöksi. Lisäksi se tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia erilaisille näytösluonteisille tapahtumille. Vapaa-ajantapahtuminen lisäksi se on ainutlaatuinen ympäristö myös erilaisille yritystapahtumille.

Esittelyvideo

 

Ideapark >>

Seinäjoki

Sorsanpesä

Sorsanpesä tarjoaa upeat puitteet tapahtumien järjestämiseen. Sorsanpesällä on monipuoliset tilat joissa on helppo järjestää mitä moninaisempia tilaisuuksia ja tapahtumia. Sorsanpesällä ja lähistöllä on useita tapahtumia säännöllisesti, joissa palvelemme majoitus, kokous- ravintolapalveluiden osalta. Sorsanpesällä voit majoittua tyylikkäissä huoneissa, nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta kaunista jokimaisemaa ihaillen.

Sorsanpesä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten hotellille on helppo löytää. Hotellin pihassa on lisäksi isot, asiakkaille ilmaiset parkkipaikat.

Sorsanpesä >>

Kalajoki

Merisärkkä

Viihdekeskus Merisärkkä on viihteen ykköspaikka kahdessa kerroksessa upeiden merimaisemien äärellä! Areenalla esiintyvät Suomen huippuartistit, joiden tahdissa kelpaa juhlia 800 neliömetrin jättiparketilla. Merisärkkä on niin tanssiväen, karaokelaulajien kuin yökerhobilettäjienkin suosiossa, sillä viihdekeskus sisältää useita eri teemoilla toimivia ravintoloita. Vintin Yökerhon live keikat sekä parhaat DJ:t takaavat täyden tanssilattian. Yläkerrasta löytyy myös rento Karhu baari. Alakerran Grillissä on ruokaa yömyöhään. Stagelta saat aitoja pizzoja kiviarinauunista, samoin kuin mehevät talon burgerit ja muut grilliherkut.

Merisärkkä >>

Tampere

Tampere United

Central Linen Promoottori Henri Ekman vastasi tänä vuonna ensimmäistä kertaa jalkapalloseura Tampere Unitedin ottelutapahtumista.


Tampere United on vuonna 1998 perustettu omien kannattajiensa omistama jalkapalloseura. Seura on saavuttanut kolme Suomen mestaruutta (2001, 2006, 2007), yhden Suomen Cupin voiton (2007) sekä yhden Liigacupin voiton (2009). Euroopan kentillä seuran paras saavutus on selviytyminen Mestareiden liigan kolmannelle karsintakierrokselle kaudella 2007. Kaudella 2022 miesten edustusjoukkue pelaa Kakkosessa ja naisten edustusjoukkue Kolmosessa. Lisäksi seuralla on miesten joukkueet Kolmosessa ja Seiskassa. Seuralla on tällä hetkellä poikien puolella yhtenäinen junioripolku 12-vuotiaisiin saakka. Tyttöjen puolella toiminta keskittyy naisten edustustoimintaa tukevan T15-joukkueen ympärille.

Ottelutapahtumien raportti >>

Tampere United >>

Hämeenlinna

Aulanko Areena

Aulanko Areena sijaitsee Scandic Aulanko kylpylän yhteydessä. Areena tarjoaa tapahtumia, huipputason keikkoja ja toimii valittuina aikoina koko perheen yhteisenä liikuntapaikkana.

Hotelli on monipuolinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla. Kylpyläosastolla rentoudut ja nautit rauhallisista järvinäkymistä. Erilaisten altaiden ja hemmottelevien saunojen lisäksi voit nauttia allasbaarissa virkistäviä juomia ja pientä purtavaa. Kylpylän tiloista löytyy myös kuntohuone, kahvila-ravintola Karlberg, kabinetilla varustettu VIP-sauna, kuusiratainen hohtokeilahalli sekä Aulanko Areena. Areena tarjoaa tapahtumia, huipputason keikkoja ja toimii myös valittuina aikoina koko perheen yhteisenä liikuntapaikkana.

Hotellissa on lisäksi viihtyisä ravintola, aulabaari, kokous- ja juhlatiloja jopa 800 hengelle, oma yökerho, romanttinen kesäkahvila sekä suuri maksuton ulkopysäköintialue.

Hotellin vieressä on Aulangon laadukas golfkenttä, ratsastuskoulu ja upea Puistometsän ulkoilualue. Komeita maisemia voit ihailla alueen näkötornista, jonka juurelta löytyy myös kuntoiluun sopivat portaat ja kesäkahvila.

Hotelli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Hämeenlinnan keskusta on viiden kilometrin päässä ja rautatieasemalta on suora yhteys paikallisliikenteen linja-autolla, joka ajaa suoraan hotellin eteen.

 

Aulanko Areena >

Lempäälä

Ideapark

Ideaparkissa on vuosittain kymmeniä kauppakeskustapahtumia, keikoista – muotinäytöksiin. Keskusaukiolla on kiinteä lava sekä iso LED screeni. Takahuonetilat on tehty palvelemaan useita esiintyjiä. Ideaparkin sisällä sijaitsee tapahtuma-areena Bläk Boks.

Ideapark Lempäälä on kauppakeskus, joka tarjoaa vierailleen ylivoimaisen houkuttelevan muodin, vapaa-ajan, sisustuksen ja päivittäistavaran ostospaikan. Siellä liikut kaupasta ja korttelista toiseen – ilman kesäsateita, loskaa tai lumipyryä ja ilman parkkipaikan vaihtoja. Laadukkaiden ostoselämyksien ohella Ideapark on täynnä vapaa-aika- ja kulttuuripalveluita, ihan koko perheelle.

 

Ideapark >

Tornio

Toranda

Toranda on kauniin Tornionjoen rannassa sijaitseva tapahtumakeskus. Alue mahdollistaa monipuolisten palveluiden tuottamisen, niin ulkona kuin sisätiloissa. Palveluihn kuuluu vierasvenesataman ylläpito, ravintola- ja juhlapalvelut, sauna- ja kokoustilat sekä upea Merilinna (majoitus). Näiden lisäksi alueella on mahdollisuus hyödyntää usean hehtaarin piha-aluetta, meriyhteyttä sekä ammattitaitoista ravintola-osaamista.

Tervetuloa Torandaan!

Toranda >>

Pääyhteistyökumppanit