Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
8.2.2023
Uutiset >>

Aulanko Areena

Aulanko Areena sijaitsee Scandic Aulanko kylpylän yhteydessä. Areena tarjoaa tapahtumia, huipputason keikkoja ja toimii valittuina aikoina koko perheen yhteisenä liikuntapaikkana.

Hotelli on monipuolinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla. Kylpyläosastolla rentoudut ja nautit rauhallisista järvinäkymistä. Erilaisten altaiden ja hemmottelevien saunojen lisäksi voit nauttia allasbaarissa virkistäviä juomia ja pientä purtavaa. Kylpylän tiloista löytyy myös kuntohuone, kahvila-ravintola Karlberg, kabinetilla varustettu VIP-sauna, kuusiratainen hohtokeilahalli sekä Aulanko Areena. Areena tarjoaa tapahtumia, huipputason keikkoja ja toimii myös valittuina aikoina koko perheen yhteisenä liikuntapaikkana.

Hotellissa on lisäksi viihtyisä ravintola, aulabaari, kokous- ja juhlatiloja jopa 800 hengelle, oma yökerho, romanttinen kesäkahvila sekä suuri maksuton ulkopysäköintialue.

Hotellin vieressä on Aulangon laadukas golfkenttä, ratsastuskoulu ja upea Puistometsän ulkoilualue. Komeita maisemia voit ihailla alueen näkötornista, jonka juurelta löytyy myös kuntoiluun sopivat portaat ja kesäkahvila.

Hotelli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Hämeenlinnan keskusta on viiden kilometrin päässä ja rautatieasemalta on suora yhteys paikallisliikenteen linja-autolla, joka ajaa suoraan hotellin eteen.

 

Aulanko Areena >

Pääyhteistyökumppanit