Central Line entertainment
Central Line publishing
Central Line records
Kaupalliset yhteistyöt
Uutiset
2.2.2022
Uutiset >>

Bläk Boks

Bläk Boks on jotain, mitä Suomessa ei ole ollut. Se tuo tapahtumat keskelle kauppakeskuksen ihmisvirtoja ja näin mahdollistaa tapahtumille aivan uudet yleisöt. Se antaa runsaasti lisää kävijän tapahtumaelämykselle, sillä kävijä voi yhdistää tapahtumaan Ideaparkin muita palveluita, kuten yli 170 liikkeen, ravintolan ja kahvilan sekä Huvikeskuksen palveluita.

Kaikki lähtee tilasta. Bläk Boks on nimensä mukaisesti musta laatikko. Se on intiimi, tiivis tila, jossa katsoja on aina lähellä tapahtuman keskipistettä. Istumapaikkoja Bläk Boksissa on 1 200 ja konserttikäytössä sinne voidaan ottaa 2 200 katsojaa.

Tilaa hallitsevat suuret kuvapinnat. Iso 9 metriä leveä ja 2,5 metriä korkea ledinäyttö mahdollistaa monipuolisen kuvasisällön esittämisen. Kenttäaluetta kiertää 50 cm korkea 110 metriä pitkä ledipinta, jolla tapahtumiin voidaan tuoda vahvoja elämyselementtejä. Bläk Boksissa on kiinteästi seitsemän kameraa, joilla voidaan monipuolisesti kuvata tapahtumia. Paikalla on myös kiinteä valo- ja äänitekniikka. Se soveltuu erinomaisesti konserttien, kulttuurin ja näyttelyiden ja messujen näyttämöksi. Lisäksi se tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia erilaisille näytösluonteisille tapahtumille. Vapaa-ajantapahtuminen lisäksi se on ainutlaatuinen ympäristö myös erilaisille yritystapahtumille.

Esittelyvideo

 

Ideapark >>

Pääyhteistyökumppanit