Vacancies

 


Taloushallinnon Moniosaaja

Hakuaika päättyy 13.12.2018

 

Central Line Entertainment on yksi Suomen suurimpia ja vanhimpia ohjelmatoimistoja. Vuonna 2017 he juhlistivat 25 -vuotisjuhlavuotta. Yrityksen alkujuuret menevät punk- ja metallimusiikkiin, mutta vuosituhannen vaihteesta painopiste on ollut enemmän pop- ja rockmusiikissa. Ohjelmatoimistossa myydään esiintymisiä, pääosin keikkoja, tehdään kiertueita ja järjestetään tapahtumia. Yrityksen toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Etsimme nyt  taloushallinnon moniosaajaa.

Tehtävänkuvaan kuuluu kirjanpito, reskontrien hoitaminen, sekä artistien palkanmaksut ja palkkiotilitykset. Haettu henkilö osallistuu myös tilinpäätöksen tekemiseen. Rooli on hyvin itsenäinen ja haettu henkilö on toisinaan ainoa henkilö toimistolla, muun henkilöstön liikkuessa ns. kentällä. Työtä on 20-25h/vk ja työtuntien jakautumiseen viikonpäiville voi henkilö itse vaikuttaa. Tehtävänkuva on muutenkin muokattavissa valitun henkilön osaamisen sekä mielenkiinnon mukaan ja siihen voidaan liittää tehtäviä esim. yleishallinnosta tai asiakaspalvelusta.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Työvälineistä tuttuja ovat Procountor ja Excel. Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelytapaan tottunut henkilö, joka tulee sujuvasti toimeen niin artistien, tapahtumajärjestäjien ja muidenkin sidosryhmien kanssa.

Central Line Entertainment tarjoaa valitulle henkilölle monipuolisen tehtävän mielenkiintoisella toimialalla. Perheyrityksessä on toisia kunnioittava kulttuuri ja apua sekä tukea saa aina tarvittaessa. Kun töitä tehdään paljon, niin yrityksen järjestämissä keikoissa pääsee mukavasti myös irti arjesta. Tehtävänkuvan sisältöön pääset itse vaikuttamaan, kuten myös omiin työaikoihisi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan konsultti Janne Laaksola, p. 050 467 2652.

 

 

 

 

 Central Line Entertainment Oy

Central Line traces its roots back a quarter of a century. Beginning with youthful experience in booking and promoting international punk bands such as No Means No and Leatherface to name but a few, we went pro in 1992 when Koetinkivi (Touchstone) was founded. In the early years, the agency included punk and metal acts, with bookings all over Europe. Since the turn of the millennium, the agency has focused more on pop/rock, including many of Finland’s hottest stars. In 2015, as our international operations expand, we’ve unveiled a new name: Central Line. We’re carrying on the successful Koetinkivi tradition of long-term thorough commitment to selected artists. Central Line also promotes concerts and serves as a booking agency for foreign artists. Publishing operations are a new opportunity to draw on 25 years of experience and networks, providing a platform for Finland’s top creative figures. As we approach our anniversary year, our ears are constantly perked up for exciting new ideas.